keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Shattered Glass Nails

Uusin villitys on Shattered Glass Nails eli peilinpalakynnet, voisko sen kääntää niin? Tai mosaiikkikynnet? Olen aikoinani muuten tehnyt tosi paljon mosaiikkitöitä. Olen lapsena tykännyt piirtää, tehdä jotain käsitöitä ja jossain vaiheessa hurahdin mosaiikkiin. Sitten taisi tulla kynsi- ja meikkausharrastus joka kyllä on kestänyt tosi pitkään :)

Sain CesarsShopista esiteltäväksi blogiini koristeita lasinpalakynsien tekoon. En ole kokeillut ennen, ihastellut vain Instagramissa. Uudet koristeet on aina vähän sellaisia ettei tiedä miten niitä lähestyy, etenkään jos ne eivät ole tyyliäni. Minäkään en tykkää kaikista koristelutyyleistä ja selkeästi taas sitten on ne omat suosikkityylit, joita tekee mielellään.

P4230140.ORF

P4230134.ORF

Oikeasti minun on nyt sanottava että SAA NAURAA :D nämä minun ensimmäiset lasikynnet ovat kyllä ihan lapselliset ja naurettavat :) vähän sellaiset räpellykset. Mutta sain kyllä itse intoa tehdä seuraavaksi hienommat ja todettava on; tykkään lasimosaiikkikynsistä! Nämähän ovat tosi näyttävät ja hehkuvat koko ajan tässä silmieni alla. Ja mietin että nämä ovat monikäyttöisiä; voi leikata kolmioita, suiroja, neliöitä ja neliöistä voi kasata mosaiikkipaloja jos vaikka yhdistelee erilaisia folioita. Joo!!

P4230132.ORF

Nämä eivät törrötä kynnellä ja ovat helppoja käyttää. Paketissa on iso, pitkä pala foliota ja siitä vaan kynsisaksilla napsii sopivan kokoisia paloja. Laita kynsille kynsilakka, anna kuivua. Sitten laita kerros top coatia ja painele folionpalat siihen kiinni. Voit vähän painaa sormella että imeytyvät lakkaan kiinni, saattaa vähän näkyä jos folio jää repsottamaan. Sitten vaan vielä kerros top coatia. Tosi helppoa ja siistiä.

P4230119.ORF

Minun Shattered Glass Foil pakettini ovat 03 ja 05. Olisi sittenkin pitänyt käyttää vitosia, nämä kolmoset ovat sinertävät. Vähän riitelevät nimettömässä olevan Nfu Oh 60 lakan kanssa mutta ei anneta häiritä :) folioita on siis saatavilla viisi eri sävyä.

P4230113.ORF

Sina Shattered Glass Foil / CesarsShop, saatu
CND Stickey aluslakka / CesarsShop, saatu
CND Super Shiney päällyslakka / CesarsShop, saatu
Nfu Oh 60
Kultaisia niittejä
Essence Latex Matte kynsilakka

Oletko kokeillut lasinpalakynsiä?

13 kommenttia:

 1. No nyt pitää sanoa että oon nähny kaiken... mosaiikkikynnet? Itse en innostu moisesta näpertelystä :D
  Hyvinhän sä oot onnistunut :)

  VastaaPoista
 2. Joskus on kiva näpertää ja kokeilla uutta ;)

  VastaaPoista
 3. Olen ihastellut noita blogeissa, mutta ajatellut, että käyttö on liian monimutkaista minulle :D Kunhan nyt ensin on noita jo olemassa olevia kynsienkoristeluja harjoitellut niin voisi harkita näidenkin kokeilemista, itse vain tuppaan olemaan niin laiska, että vetäisen yhdellä värillä kynsilakat kynsille ja se siinä :D

  Ja hyvältä nuo sun kynnet mun silmiin näyttää :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) näistä pitää todeta että ovat helppoja käyttää ;)

  VastaaPoista
 5. Mä en naura, en saisi kuunaan tehtyä näin hienoja ja jostain on aloittava!

  VastaaPoista
 6. Mä näin nää nopsaan aamulla mutta en kerinnyt kommentoimaan. Nyt olen ihan äimänä kun luin että nää on susta räpellykset ja ettei värit sovi! Siis yhdet harvoista tällä tekniikalla tehdyistä kynsistä mistä tykkään juurikin väriensä puolesta!!!

  VastaaPoista
 7. Mäkin sain näitä Cesarista! Täytyy sanoa, että sain just nyt tällä hetkellä inspiraation kokeilla tällaisia kynsiä! Mulla taitaa olla punertava sävyä oleva foliota. Noi siniset menee kyllä tosi kivasti yksiin mustan pohjan kanssa!

  VastaaPoista
 8. Nämä ovat yllättävän ihania vaikken aiemmin ollut näistä kiinnostunut :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3