torstai 5. toukokuuta 2016

Viisi parasta tuotetta kulmien meikkaukseen

Minusta on aina niin imartelevaa kun kehutte kulmakarvojani. Ne kun eivät aina ole kovin täydelliset ja joskus tuntuu että ne epäonnistuvat. Ainakin aamukiireessä...mutta tähän auttavat hyvät tuotteet! Kulmakarvojeni historia on värikäs ( haluaisitteko kuulla siitä enemmän? ) ja kaikkea on kokeiltu. Tällä hetkellä pinnalla ovat erilaiset tuotteet kulmien muotoiluun ja nykyään käytetään muutakin kuin kulmakynää. Kiitos 90-luku, olit ikimuistoisa mutta en piirrä enää niitä ohuita ruskeita kulmia :)

P4150041.ORF

Tämän hetken trendi on käyttää erilaisia tuotteita. Tietenkään kaikkea erilaista ei tarvitse omistaa, markkinoilla on kaiken kattavia kulmapaletteja ja pienempiä duoja. Ehkä itselle tärkeimmät ovat hyvä kynä, puuterimainen väri ja viimesteltyihin kulmiin sopiva vahamainen tuote.

Make Up Store Tri Brow
Puuterimainen kulmapaletti jota löytyy ruskeana tai tummampana. Värejä voi käyttää myös luomivärinä. Minun palettini Brow sisältää vaalean-, punaisen- ja tummanruskean. Käytän punaisina kulmapäivinä punertavanruskeaa ja piirretympiin, skarppeihin kulmiin tummanruskeaa. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde, tuote on sairaan riittoisaa. Ei varise, levittyy kauniisti vaikka luomivärisiveltimellä ja pysyy.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz
Tällä tarkalla kynällä saat piirrettyä kulmakarvojen rajat. En tee tällä koko kulmia vaan käytän muodon piirtämiseen. Kynä kuluu aika äkkiä, on pehmeää mutta ei murene ihoa vasten. En varmaan osaisi enää meikata ilman tätä, onhan tämä sata kertaa parempi kuin perinteinen kulmakynä. Tarkempi, pehmeämpi ja näin ollen luonnollisempi.

Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade
Anastasioiden maailmassa kulmien muotoilu aukeni minulle ihan uudella tavalla. Ai näin ne hienot kulmat saadaan? Hintavia mutta hyviä. Dip Brow Pomade kestää varmasti ikuisuuden. Voidemaista kulmaväriä otetaan vähän siveltimeen ja sillä piirretään kulman muoto alapuolelta. Sitten kulmaa aletaan täyttämään samalla siveltimellä, väri on niin pigmenttistä ettei sitä tarvitse ottaa lisää siveltimeen. Näin meikkaamalla minä saan sen kauniin muodon kulmiin ;)

Benecos Eyebrow Designer
Hieman vahamainen kynä joka kiinnittää ja muotoilee karvoja. Gentle Brown on kiva punertava sävy joka piirtää luonnollista jälkeä. Pitkä, riittoisa kynä joka ei tunnu lyhentyvät vaikka teroittaa. Erittäin edullinen kynä!

Dermosil kulmakynä
Dermosilin kulmakynää on saatavilla kolme sävyä. Minun sävyni on Medium ja se on juuri hyvä luonnollinen sävy. Kynän koostumus on pehmeä mutta hyvin piirtävä. Kevyemmin käytettynä sopii luonnollisia kulmia hakevalle. Tämä on helppo kynä joka pitäisi löytyä jokaisen meikkipussista :)

Millä sinä meikkaat kulmasi? Mitä uusia juttuja olet löytänyt kulmien kanssa hifistelyssä?

Benecos kynä saatu blogin kautta. Linkit ovat mainoslinkkejä, niiden kautta ostaminen tuo bloggaajalla pienen komission :)

14 kommenttia:

 1. Pakko myöntää, että olen kyllä vähän kulmahifistelijä. Tämä on ihan viimeisimmän vuoden aikana tullutta kehitystä. Vaikka muu meikki olisi kevyt, pitää kulmat silti olla kunnossa. Ensin käytin kynää, sitten puuterimaisia tuotteita ja nyt mulla on käytössä MUR kulmakarvapaletin vahamainen tuote, joka on aivan ihana!

  VastaaPoista
 2. Dermosilin kulmakynästä on muutaman päivän sisällä postausta tulossa :D Se on tällä hetkellä eniten käytössä, tämän lisäksi puuterimaisia kulmavärejä tulee käytettyä kuten myös "kulmamascaraa" tai miksi tuota nyt kutsuisi :D

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään käyttää Yves Rocherin kulmakynää, se on just oikean sävyinen mun kulmille. Toiset aina taittaa liikaa väärään sävyyn, joten palaan aina siihen. :D

  VastaaPoista
 4. Siitä olen samaa mieltä että kulmien on oltava aina kunnossa, vaikka muu meikki olisi kevyt :)

  VastaaPoista
 5. Dermosilin kulmakynä on kyllä hyvä ja edullinen :)

  VastaaPoista
 6. Enpä muuten ole ikinä kokeillut YR:n kulmakyniä, uskon että ovat hyvälaatuisia :)

  VastaaPoista
 7. En tee kulmille mitään luonnostaan niin tummat ja tuuheat

  VastaaPoista
 8. Kulmat on mun meikin signature juttu... ihana aihe siis.
  Mun suokit on gosh kulmapaletti,anastasia dip brow pomade ja lumenen kynä. Vähän aikaa sitten käytin oaljon isadoran kulmavahaa. Tykkään meikata kulman viistopäisellä siveltimellä. Oli kyse mistä tahansa mainitusta tuotteesta.
  Sun siosituksesra lähtee seuraavaksi kokeiluun anastasian kulmakynä,se missä oli viisto pää ; )

  VastaaPoista
 9. Käytän kynää ja "liimaan" kulmat ojennukseen Clarinsin Double Fix`Mascaralla, tykkään itse tosi luonnollisesta lookista, joten hifistelyyn en ole vielä lähtenyt. :D

  VastaaPoista
 10. Se viistopäinen kynä on kyllä hyvä. Välillä käytän sitä, välillä näitä. Joskus kun on kiire niin silloin meikkaan kynällä ja kulmavärillä. Anastasiat on sitten niihin hifistelypäiviin :) mulla on sellainen Duroyn viisto kulmasivellin, se on ollut ihan hyvä.

  VastaaPoista
 11. Tuo Clarins kuulostaa mielenkiintoiselta. Sulla on niin nätit ja luonnolliset kulmakarvat että ei niitä tarvitse hifistellä. En osaisi kuvitella sinulle minun kulmakarvojani ;)

  VastaaPoista
 12. Kulmat...
  Jokainen meikkauskerta menee pieleen viimeistään silloin, kun pitää kulmat piirtää. Omat kulmat ovat ohuen ja täysin värittömät. Kiva kontrasti sille, että osa hiuksista on värjätty mustaksi.
  Käytän sellaista sabluunaa kulmien värjäämiseen puuterimaisella kulmavärillä. Mutta, yksikään kokeilemani sabluuna ei ole oikeanmuotoinen, joka kerta kumpikin kulma tulee piirrettyä eri asentoon + kohtaan ja vinksalleen, väri on väärä jne. Apua.
  Eli sellaista muotia odotellessa, ettei kulmia ole ollenkaan. :D

  VastaaPoista
 13. :D oletko kestovärjäillyt? Mulla on myös ihan värittömät ja olemattomat kulmakarvat. Kestovärjään mustalla, silloin saan edes vähän muotoa ja mallia = väritys helpompaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3