perjantai 6. toukokuuta 2016

Max Factor Voluptuous False Lash Effect + alekoodi

Max Factor on merkki joka tekee parhaat marketti ripsivärit. Piste. Olen luottanut vuosia Max Factorin ripsiväreihin ja vaikka ne omat suosikit ovat löytyneet, uutuudet kiinnostavat aina.

Uusin ripsiväri on Voluptuous False Lash Effect. Olen käyttänyt aiemmin kahdenlaisia False Lash mascaroita ja kyllähän ne ovat hirmu hyviä olleet. Kovat oli odotukset tätäkin kohtaan! Pakkaus on kaunis, turkoosinvihreää ja kultaa. Mascarassa on uusi Lash Uplift harja joka nostattaa ripsiä luoden tekoripsimäisen vaikutelman. Antaa viisinkertaisesti tuuheutta ja tekee ripsistä kauniisti erottuvat.

P4300066.ORF

Mutta harja kyllä yllätti ja kauhistutti ensi alkuun. Tuntui että miten tällä onnistuu kun se on niin iso! Huomasin kuitenkin heti että tämän käyttö on helppoa. Harja myötäilee ripsiä ja todellakin nostattaa niitä samalla kun tuo massaa. Harjassa on isompia ja pienempiä harjaksia vuorotellen. Iso kumiharja vaatii tarkkuutta mutta tuo kauniin lopputuloksen.

P5010056.ORF

Minusta Voluptuous False Lash Effectin paras puoli on kerrostettavuus. Tämä ei ehdi kuivahtaa vaan tätä pystyy laittamaan lisää ja lisää ilman pelkoa hämähäkkiräpsyttimistä. Mitä enemmän kerrostat, sitä dramaattisempi lopputulos on. Tämä ei ehkä ole nopea ripsiväri laittaa mutta aivan mahtava näyttäviin ripsiin ja smokey meikkiin. Taivutukset pysyvät hyvin eivätkä ripset ole tönköt.

P4300067.ORF

P5010059.ORF

Tämäkin ripsiväri varmasti paranee käytön myötä. Olen avannut tämän ihan vasta eivätkä ripsivärit tuoreeltaan anna sitä parasta vaikutelmaa. Joten luulen kyllä että palaan tähän vielä myöhemmin meikkikuvissa. Mutta vielä jotain kivaa teillekin ;)

MyLook -nettikauppa haluaa tarjota lukijoilleni alekoodin. Koodilla MAXGLOSS15 saat -15% alennuksen Max Factorin tuotteista sekä kaupan päälle Max Factorin kynsilakan. Itse tilasin tuotteita lahjakortilla ja tilaus tuli nopeasti lähipostiin, hyvin huolella paketoituna. Tämä oli minulle ensimmäinen kerta kun MyLookista tilasin mutta jäi tosi positiivinen mielikuva. Käyttäkää ihmeessä alekoodi hyödyksi kun saa pienen alen ja kivan kynsilakan kaupan päälle :) kaupoissa tämän ripsivärin hinta pyörii 17 e - 19 e tietämillä, MyLookilla se on 15 e miinus 15% ale minun alekoodillani.

6 kommenttia:

 1. Itse olen tainnut kaksi tilausta MyLook:n puolelle tehdä ja oikein mallikkaasti on kyllä toiminut :)

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen ripsarin harja! Hyvä lopputulos.

  VastaaPoista
 3. Lopputulos alkaa varmasti vielä parantua kun mascaraa käyttää enemmän. Minusta ainakin tuntuu että ne on aina parhaimmillaan vähän käytettynä :)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Voinko lähettää sinulle maililla kynsilakkakuvan, jos sinulle tulisi mieleen/osaisit suositella jotain kuvan kaltaista lakkaa?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3