tiistai 19. huhtikuuta 2016

TOP: Muotoilutuotteet hiuksille

Tänään esittelen teille ne lempparituotteet kymmenien hiusputeleiden joukosta. Kun minulla oli pitkät hiukset, tykkäsin hifistellä hoitavien shampoiden, hoitoaineiden ja jätettävien kanssa. Muotoilu ei kiinnostanut, hiuslakka oli vaan jotain. Nyt lyhyen tukan kanssa, minulle avautui täysin uusi maailma muotoilutuotteiden kohdalla. Alku oli haparoivaa ja kampaajan avustuksella aloin löytää toimivia tuotteita. Nyt rakastan kokeilla uusia tuotteita ja laittaa tukkaa.

Pidän hyvistä tuotteista jotka laittavat tukan kuntoon ja se on aamuisin mutkattoman nopea laittaa. Minulla on paksu, värjätty luonnonkihara jonka suoristan aina pesun jälkeen. Minulle on sama onko tuote marketista vai kampaamosta mutta lähes poikkeuksetta kampaamotuotteet ovat parempia. Hinta voi olla korkeampi mutta niitä ei tarvitse laittaa niin paljoa, pito ja tuotteen toimivuus on parempi. Kampaamomerkeistä suosikkini on Goldwell; loistava hinta-laatusuhde ja paljon hyviä hoitoaineita sekä muotoilutuotteita. Toinen suosikkini on Tigi jonka vanhoista pulloista tykkäsin, tuotteet olivat hullun houkuttelevia ja hyviä.



Kosteaan tukkaan

Cutrin Sensitive Hajusteeton hoitosuihke värjätyille ja värikäsitellyille hiuksille
Ilman LivBoxia en varmaan olisi tätä tuotetta kokeillut. Hirmu hyvä ponneaineeton pumppupullo, raikas hajustamaton tuoksu ja lähmäämätön koostumus. Hiukset on helppo kammata tämän kanssa koska kosteuttaa hyvin hiusta ja hellii päänahkaa. Allergia ja -astmaliiton tunnus.

Lavera Organic Orange & Organic Green Tea
Jätettävä hoitosuihke ihanan pirteällä tuoksulla. Kevyt hoitosuihke auttaa selvittämään hiuksia tekemättä niitä raskaiksi. Kosteuttaa ja hoitaa luonnollisella koostumuksellaan. Sopii hyvin kaikille hiustyypeille.

CHI Silk Infusion
Nämä on niin vanhat, ehkä 10 vuotta? Tykkäsin ihan älyttömästi laittaa pitkän tukan latvoihin, silottivat ja antoivat kiiltävyyttä. Laitan aina latvoihin pesun jälkeen. Silkkitipat maltillisesti käytettynä tuovat lyhyeen tukkaan kiiltoa ja tuoksua. Tuoksu on CHI tuotteiden juttu, jokainen näitä kokeillut tietää!

Balmain Silk Perfume
Kevyt, luonnon arganöljyjä sisältävä suihkutettava silkkiseerumi. Suihkutan yleensä käsiin ja siitä hieron hiuksiin. Näissäkin on jumalainen tuoksu, ei lähmää ja luo silkinpehmeän ja kimmoisan tukan. Taianomainen tuote myös hoitaa ja suojaa lämmöltä. Tämä on ihana!

Balmain Volume Mousse Strong
Joustava ja tuuheuttava muotovaahto. Minulla on monia eri muotovaahtoja mutta tämä peittoaa markettituotteet. Tuuheuttaa eniten. Ihana tuoksu ja iso pullo riittää kyllä tosi pitkään. Balmain vaikuttaa kyllä tosi hyvältä sarjalta koska nämä kaksi tuotetta nousivat kertaheitolla lemppareiksi.



Föönauksen alle

OSIS+ Big Blast
Voluumia antava geeli. Hyvin raikas tuoksu, miellyttävä koostumus. Hyvin rakennetta lyhyeen tukkaan, hyvä pito. Nousi heti lempparituotteeksi, tätäkään en olisi kokeillut ilman LivBoxia. Osiksen tuotteista en muuten ole tykännyt mutta tämä on kyllä hyvä. Pitkän tukan kanssa en varmaan olisi tästä välittänyt.

Tigi Bed Head Small Talk
Hyvin paljon ristiriitaa herättänyt tuote. Toisella toimii, toisella ei. Silloin kun minulla oli pitkä tukka, käytin tätä. Ei tehnyt mitään, en tykännyt ollenkaan. Lyhyelle tukalle ostin tätä sitten uudestaan ja rakastuin!! Ihana Tigimäinen makea tuoksu, hyvän värinen pullo ja toimiva pumppu. Voidemainen tuote joka silottaa hyvin ja muotoilee hiukset haluttuun kohtaan. 3-in-1 tuote joka toimii myös lämpösuojana ja jätettävänä hoitoaineena.

Tigi Bed Head Mega Whip
Lyhyeen tukkaan rakennetta antava, paksu kermainen vaahto. Nuuhkuteltava tuoksu koukuttaa käyttämään. Hyvä pito ja tuuheus tyveen. Kiistelty tuote, toisella toimii ja toiselle ei ollenkaan. Toimii paremmin kosteaan tukkaan. Minä en tiedä onko tämä rakennetuote vai vaha mutta toimii varmaan molempina :)

Sim Argan Care Moisture Shot
Näitä on tullut LivBoxissa ja olen saanut kampaajalta näitä matkakokoja. Koukuttava, arganin eli nestemäisen kullan makea tuoksu. Voidemainen hyvä koostumus, ei tahmaa tukkaa ja muotoilee sen haluttuun suuntaan. Tätä sarjaa haluaisin kokeilla myös hiustenhoidon puolelta.

Biozell suolasuihke
Neuvoin kaveriani ostamaan suolasuihketta antamaan rakennetta. Hänen kampaajansa oli tyrmännyt ajatuksen koska suolasuihkeet ovat miesten tuote. Höpö höpö, onneksi minun kampaajani on ammattitaitoisempi. Hän tutustutti minut suolasuihkeisiin. Minulla on Cutrinin ja Biozellin suihkeet. Biozellin tuuheuttava suolasuihke antaa hyvin mattaista rakennetta pohjalle, voi laittaa kosteaan tai kuivaan tukkaan. Pumppu tukkeutuu herkästi mutta avautuu kuuman veden alla.

Kuivaan, suoristettuun tukkaan

Goldwell StyleSign Roughman 4
Olen kokeillut monia eri vahoja mutta palaan aina Goldwellin luo. Edullinen, hyvin riittoisa mattavaha antamaan rakennetta. Ei lähmää ikinä. Hyvä työstettävä koostumus joka sopii miesväellekin.

Goldwell StyleSign Superego 4
Mattavahaa voidemaisempi ja levittyvämpi. Erottelee paremmin mutta ei lähmää ikinä. Hyvin pieni määrä riittää; edullinen ja niin riittoisa! Muotoiluvoide joka antaa muotoilla tukkaa myös uudelleen latistamatta.



Viimeistelyyn

Goldwell StyleSign Diamond Gloss
Tätä on toinen pullo menossa. Antaa timanttimaisen kiillon hiuksiin ja tuoksu on kyllä niin ihana! Kiiltosuihke, käytän hiuslakan jälkeen.

Cutrin Chooz hiuskiinne
Uusimmassa LivBoxissa tullut supervahva lakka. Tätä juuri kaipaan hiuslakalta; hyvä suihkittavuus, ei tarvitse paljoa mutta pitää superhyvin. Helppo kammata pois. Vahva tuoksu.

KC Professional Quattro
Olen kertonut käyttäväni kampaajan lakkaa koska se on parasta. Olen kokeillut varmasti pariakymmentä eri lakkaa mutta palaan tähän aina. 750 ml jättipullo maksaa 12 e joka on ihan sikahalpa. Verrataan keskivertoon marketti hiuskiinteeseen joka maksaa tästä vähintään puolet mutta ei varmasti ole yhtä hellävarainen. Markettilakkoja saa laittaa ihan älyttömästi ja pullo ei kestä paria-kolmea viikkoa pidempään. Tämä kestää 1,5 kk ja käytän lakkaa joka päivä. Tämä on hajusteeton, antaa tosi hyvän pidon mutta on helppo kammata pois. Ei vahingoita hiuksia eikä tee kalvoja hiusten pintaan kuten joku halpislakka teki. Kampaajakin huomatti tästä joten sen jälkeen en halpislakkoihin palannut. Olen käyttänyt monia eri kampaamolakkoja mutta tämän paras puoli on tosiaan se hajusteettomuus ja väriaineettomuus.

Tuttuja tuotteita? Omia suosikkeja vai vihastuksia? Onko joku tuote toiminut minulla mutta sinä et siitä välittänyt?

17 kommenttia:

  1. Mikähän logiikka tuossakin muka on, että suolasuihke olisi muka tarkoitettu vain miehille... :D Kyllä minä ainakin käytän tuota Biozelliä jatkuvasti. :)

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä totta, että pitkien hiusten kanssa hiustenmuotoilutuotteiden käyttö jää varsin vähäiseksi, siksi itse en olekaan innoissani kun noita LivBoxista tulee :D Noh, jos joskus tulee hieman lyhennettyä niin jospa noille kertyneille jemmoille tulisi käyttöä :)

    VastaaPoista
  3. Olipas kiva koontipostaus! Etenkin kun olit kirjoittanut sekä lyhyiden että pitkien hiusten näkökulmasta :) Tässä tuli itselleenkin vinkkejä, kun pitkä ja värikäsitelty tukka aina roikkuu poninhännällä vaan :D

    VastaaPoista
  4. Nojoo, aika omituista sanoa että suolasuihke olis vain miesten tuote..! Loistava miehillekin mutta sopii kyllä kaikille :)

    Roughman on yksi Goldwellin myydyin tuote eikä ihme, toimiva vaha. Edullisempi dupe (:D) sille on mielestäni KC:n Black Edition - sarjan Toffee Wax, sekin on ihana :)

    VastaaPoista
  5. Onko tämä cutrinin hoitosuihke kuitenkin erilainen mikä tuli livboxista? Ainakin pullo näyttää erilaiselta ja tuote kiinnostavammalta kuin livboxista tullut. :)

    VastaaPoista
  6. I've tried KC Professional Quattro - it was told to be scent-free but perhaps I'm too scent-sensitive, I could still feel it's taste in my throat. Am currently trying to find some product that would be usable on the second day as a dry shampoo - my hair gets greasy too quickly. Unfortunately they all stink as well. I should probably try those salt-spreys as a preventative measure.

    VastaaPoista
  7. Balmainilla on myös ihana suolasuihke. Täytyypä kokeillakin tuota muotovaahtoa.

    VastaaPoista
  8. Goldwellin vahat lähtee tarkempaan syyniin, kun on hiusten hellimisviikkokin :)
    kumpaa tartut useimmin?

    VastaaPoista
  9. Ja se kaveri vielä uskoi kampaajaa ennemmin kuin minua :)

    VastaaPoista
  10. LivBoxissa on välillä ollut pitkillekin hiuksille tuotteita :) ja voihan näitä käyttää pitkissä mutta enemmän niistä hyötyy lyhythiuksinen. Mutta pointti on tietysti se että haluaisi itselle sopivia tuotteita :)

    VastaaPoista
  11. Kiva kun tykkäsit :) sen takia muuten leikkasin lyhyen tukan kun pitkä oli aina ponnarilla :)

    VastaaPoista
  12. Kyllä, sopii toki miehillekin mutta pitkiin että lyhyiin naisten hiuksiinkin ;) Kiitti vinkistä!

    VastaaPoista
  13. http://charmingnails.purkkimafia.fi/2015/01/09/tammikuun-2015-livbox/

    Kyllä se tuli tammikuun 2015 boxissa :) vähän aikaa sitten tuli se toinen Cutrinin tuote samannäköisessä pullossa :)

    VastaaPoista
  14. Muotovaahto on paras ikinä kokeilemani <3

    VastaaPoista
  15. Kaikkiahan on mahdotonta aina miellyttää eikä nuo hiustuotteet niitä inhokkeja itselleni kuitenkaan ole, aina aika ajoin niistäkin löytyy todellisia helmiä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3