maanantai 25. huhtikuuta 2016

Kynnet kuntoon viiden tuotteen avulla

Kaikki haaveilevat hyväkuntoisista kynsistä, eikö? Haluatteko kuulla pari tuotevinkkiä ja esittelyn viidestä parhaasta kynsienhoitotuotteestani? Olen käyttänyt ja kokeillut kymmeniä eri tuotteita mutta nyt tuntuu siltä että ne suosikit ovat löytyneet. Omat kynteni ovat hyvässä kunnossa, niissä ei ole liuskoittumia eivätkä ne ole kuivat. Kynsinauhat voivat hyvin ja pysyvät siistinä hyvin vähäisellä hoidolla.

Kynsiä täytyy kyllä hoitaa päivittäin eikä tässä kannata luistaa. Se kostautuu heti kuivina kynsinä jotka saattavat napsahtaa helpommin poikki. Koska kuvaan kynsiäni, kynsinauhojen täytyy olla siistit ja kynsien tasamittaiset. Tämäkin vaatii työtä mutta mukavaa hommaa tämä kyllä on ;)

P4150033.ORF

Hoitava kynsinauhavoide
Minulla on muutamia erilaisia kynsinauhoille ja kynsille tarkoitettuja voiteita. Tämän hetkinen suosikkini on Glisten & Glown Sangrian tuoksuinen voide. Tämä on valmistettu vain parhaista ainesosista ja todellakin hoitaa kynsiä. Hieron tätä kynsille ja kynsinauhoille ihan kunnolla, annan vaikuttaa ja samalla työnnän kynsinauhoja. Hieron voidetta kynsiin ja laitan myös käsivoidetta. Voide kosteuttaa kuivat kynsinauhat hetkessä karitevoin ja jojobaöljyn ansiosta. Sisältää myös paljon muita öljyjä ja hunajavahaa.

Kosteuttava aluslakka
Kynsillä ei saa käyttää pelkästään kovettavaa aluslakkaa, sinun tulee antaa kynnen levätä ja nauttia vähän hellemmästä aluslakasta. Se kosteuttaa kynttä ja parantaa sen joustavuutta. Fabyn Nourish aluslakka* kosteuttaa kynttä ja sen 5-free koostumus on kynnelle myrkytön eli se ei kuivata tai haurastuta kynttä. Lakka on hieman geelimäistä ja sopii kaikille.

Kynnen vaurioiden korjaaja
Jos kyntesi ovat vaurioituneet, liuskoittuneet tai tuntuvat napsahtavan poikki heti pituutta saatuaan, kokeile hoitokuuria kynsillesi! CND Rescue RXx* on palkintoja kahminut huipputuote! Ensimmäisiä kertoja kokeiltuani ja jonkun aikaa tätä käytettyäni, olin ihan äimistynyt tämän toimivuudesta! En ole kertaakaan harrastukseni aikana törmännyt toiseen yhtä mahtavaan tuotteeseen. Olen suositellut tätä kaikille ja saanut positiivista palautetta tuotteen toimivuudesta. Keratiinin, manteli- ja jojobaöljyn avulla kynsiesi kunto parantuu jo viikossa. Olen itse parantanut tällä monta haaveria eikä minun ole tarvinnut leikata kynsiä lyhyeksi. Tätä voi käyttää kuurina, jonka aikana ei käytetä kynsilakkaa mutta voi käyttää myös kynsilakan kanssa jolloin laitat tätä kynnen alapuolelle. Suomesta tätä saa CND jälleenmyyjiltä tai Cesarista.

Kovettava aluslakka
Ainut aluslakka jonka kanssa kynteni eivät liuskoitu. Aloin käyttämään tätä ja parissa viikossa kynsistäni katosivat kaikki liuskoittumat, kynteni olivat silminnähden vahvemmat ja kirkkaamman väriset. Nykyään käytän tätä ylläpitävänä aluslakkana. Sisältää formaldehydiä joten käytän tätä ehkä 2-3 kertaa viikossa, muina päivinä laitan kosteuttavaa tai hoitavaa aluslakkaa. Kannattaa kokeilla jos et ole allerginen tai sinulta ei ole juuri poistettu rakennekynsiä. Löytyy marketeista ja tavarataloista.

Kynsiöljy
Kynsiöljyjä on monenlaisia mutta Born To Bion Risiiniöljy* on niistä monipuolisin. Iso pumppupullo on riittoisa mutta edullinen. Risiiöljy edistää myös kulmien ja ripsien kasvamista joten illalla sängyssä, laita tätä kynsiin ja sipaise myös ripsiin. Luonnonkosmetiikkaa ilman lisäaineita, sisältää rasvahappoja, e-vitamiinia ja proteiinia jotka saavat myös miehen parran kasvamaan! Tuotetta voi ostaa Hyvinvoinnin Tavaratalosta jossa se näyttää olevan tarjouksessa.



*-merkityt tuotteet saatuja. Hyvinvoinnin linkki mainoslinkki, muut normaaleja linkkejä.

Oletteko kokeilleet näitä tuotteita? Mikä on sinun suosikkituotteesi ja kynsiesi hyvän kunnon salaisuus?

15 kommenttia:

  1. Kynsinauhojen hoitaminen on taas viime aikoina jäänyt hieman retuperälle, pitääkin nostaa yöpöydälle kynsinauhavoide, jos sitä muistaisi siinä ennen unille käymistä käyttää..

    Onko tuon Fabyn kosteuttavan aluslakan lisäksi muita kosteuttavia aluslakkoja, joita suosittelisit?

    VastaaPoista
  2. Kyllä se motivoi kun voiteet ovat esillä yöpöydällä :) Essiellä on myös Nourish aluslakka mutta sitä en ole kokeillut. Lumenen aluslakat kantsii myös tsekata :)

    VastaaPoista
  3. Ostin ebaystä kynsinauhaöljykyniä.. merkkia opi :D ei tainnu aitoja olla viisi tussia alle kympillä... hyviä ovat. Mulla on niitä käsilaukussa töissä yöpöydän laatikossa... käteviä. Ja kiitos sinun olen alkanut sipaista öljyä lakatun kynnen alapuolelle. Toimii!
    Noista mainitsemistasi haluisin kyllä kokeilla tuota CND RXx.sää. korjaako se jo vaurioitunutta kynttä?

    VastaaPoista
  4. Toimii! Mulla on monta kertaa osunut kynsi seinään ja haljennut pituussuunnasta niin että kärji on auennut. Olen sitten pitänyt kynnessä koko ajan lakkaa suojana ja käyttänyt Rescue RXX:ää joka päivä. Mun ei ole tarvinnut leikata kynttä lyhyeksi ja siinä kasvun mukana vaurioitunut kohta on liimaantunut takaisin yhteen ja kasvanut pois :)

    VastaaPoista
  5. CND:n Resxue Rxx lähti juuri viikonloppuna mulla ekaa kertaa kokeiluun :)

    VastaaPoista
  6. Tulehan kertomaan mitä tykkäilit :)

    VastaaPoista
  7. RescueRxx on kyllä niin huipputuote! En voi enää olla ilman :)

    Kiitos kosteuttavasta aluslakkavinkistä. Oonkin ihmetellyt, mistä mä sellaisen löytäisin.

    VastaaPoista
  8. Multa taitaa löytyä meilkein kaikkia noita tai ainakin vastaavaa. Mä annan kynsille aina väliläl oikein tehohoitona öljyä ja kynsinauhavoidetta. Tirdin Nail Repair löytyy ainakin ja aluslakkana käytän Essietä. =)

    VastaaPoista
  9. Niin on! Minäkin aion ostaa lisää kunhan tuo iso pullo loppuu. On pelastanut niin monet haaverit <3 Faby Nourish on mun suosikki, minullakaan ei ole montaa kosteuttavaa aluslakkaa.

    VastaaPoista
  10. Minä laitan öljyä joka päivä 1-2 kertaa, samalla käsiin käsivoidetta ja hieron kaikkia yhteen. Kynsinauhavoidetta aina silloin kun haluan vähän työnnellä niitä :) hoitorutiinisi kuulostavat tosi hyviltä *peukku*

    VastaaPoista
  11. Risiiniöljyä laitan tukkaan ja ripsiin.
    Tuo Rescue ei yllättäen toiminut mulla tai siis kyllähän se öljy on aina hyväksi , mutta vaurioihin ja muuhun ei auttanut. Laittelen sitä kynsinauhoille asti , ei ole kovettanut niitä.

    VastaaPoista
  12. Harmi ettet saanut siitä apua. Jos et tykkää niin minä voin adoptoida sen :D ai niin, näin muuten tänään sen Vuorelassa olevan Tsasounan. Sitä varmaan tarkoitit :)

    VastaaPoista
  13. Mun kynnet kyllä hyötyisi tuosta koko arsenaalista :) Oon kyllä melko laiska kynsien huoltaja, vaikka mun liuskakynnet kylläkin kaipaisi enemmän huomiota. Viilaan kyllä melko usein, koska en tykkää epätasaisen pituisista kynsistä.

    VastaaPoista
  14. No on täällä tsasounia! Kyllä mä tuon loppuun käytän , on se kuitenkin kosteuttavaa ja tän päälle uskaltaa laittaa Trindiä kun muilla jää kynnet liian kuivaksi ja Trind ne sitten napsauttaa poikki.

    VastaaPoista
  15. Kynsien huoltamiseen pitää vähän paneutua, lopputulos kyllä palkitsee :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3