tiistai 23. elokuuta 2016

Mihin kykenee neljän euron ripsiväri?

Ostin Make Up Storen bloggaajamiitissä muutaman ale luomivärin. Tradition on laventelinen mattasininen, juuri siinä rajamailla onko se sininen vai violetti. Minusta kuitenkin sininen. Maya on upea matta sini-turkoosi, hiukan pigmenttisempi kuin Tradition. Molemmat ihanan värisiä, en ehkä tarvinnut mutta halusin. Ei kai kukaan jätä ostamatta viiden euron luomivärejä?


P8140103.ORF

P8140099.ORF

Olen ottanut käyttöön Lidlin Cien-sarjan neljän euron mascaran joka tuli Elokuun LivBoxissa. Pakko todeta että neljällä eurolla ei ole laatua saanut ennenkään, ei saanut nytkään. Sarjaa mainostetaan ammattimaisena, ripsivärin luvataan tuuheuttavan ja olevan vedenkestävä. Vedenkestävä on, ei sotke yläluomea päivän mittaan. Muuta tämä ei sitten teekään, ei tuuheuta vaan vaatii monta kerrosta edes vähän näkyäkseen. Klimpittyy ja jää epäsiistiksi. En tykkää. 

Rajaus Yves Rocherin kajalilla Bleu Volubilis. Nämä on vaan mainioita, varmaan parhaita meikkituotteita pitkään aikaan. Jääneet niin vakkareiksi meikkipussiin :)
Ostin tuon Essencen kulmageelin mutta ei silläkään oikein mitään tee. Harja on ehkä sentin pituinen :D 

P8140110.ORF

P8140104.ORF

Cienin meikit. Mitä tykkäätte? Joko olette kokeilleet tämän boxin ripsarin?

Postaus sisältää mainoslinkin.

47 kommenttia:

  1. No eipä houkuttele yhtään kokeilemaan! Sun ripset ei edes näy. Ehkä voisin kokeilla ihonpuhdistustuotteita. Ehkä.

    Noi yr.n kynät on parhautta! 💛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lidlissä katselin Cienin tuotteita. Meikit on iskeneet mutta ihonhoitotuotteita voisin kokeilla. Jos satut ostamaan niin kerro mitä tykkäät :)

      Poista
  2. Tuo ripsari oli kyllä niin mitään sanomaton :o hyvä, että tarttui ripsiin ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrostaa kyllä saa. Jaop niin pitkään että tulee kiire töihin .DD

      Poista
  3. Minä korkkasin kans tuon ripsarin ja joo yksinään on vähän turhan pliisu ja vaatimaton. Käytän joko viikonloppuisin kun en jaksa mitään erityistä meikkiä tehdä ja arkena sitten normi ripsarin (essencen halpis :D) päällä. Auttaa siihen sottaamiseen kun vetää viimosen kerroksen vedenkestävää, mutta on helppo kuitenkin illalla pestä pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin käytän tätä sitten toisen kanssa kun ei viitsi nyt roskiinkaan laittaa :)

      Poista
  4. Itsekään en ainakaan parin kokeiluun jälkeen Lidlin mascaralle syttynyt, mutta pitää vielä testailla.. Tuo Essencen kulmageeli sen sijaan toimii minulla ihan passelisti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen niin ihastunut Lumenen kulmageelin joten sitä on vaikea päihittää ;)

      Poista
  5. Voi sulla on ihan mielettömän upean värinen tukka! Himottaisi niin värjätä jotain samantyylistä, mutta olen kasvattelemassa omaa ruskeaa hiusväriäni takaisin ja vaaleaa latvaa löytyy enää n. 8 cm, joten ehkä en anna mieliteolle periksi ;D
    Cieniin liittyen täytyy sanoa että mulla ihan loksahti suu auki kun näin blogeista, että LivBoxissa oli tullut tuo Cienin ripsari :D Haluaisin mieltää Boxin semmoiseksi ihanaksi hemmottelu/luksusyllätykseksi eikä ripsari, jonka voin napata halpakaupasta ruokaostoksilla mukaani todellakaan ole sitä mulle. Pakkauskaan ei nappaa kyllä yhtään. Muutenhan tuo elokuun boxi oli paljon paremman oloinen kuin jotkut muut aikaisemmat nivea-hammastahna-hammasharja-boksit joita olen nähnyt blogeista, tosin tuohonkinhan oli pakko tunkea se kuukausittainen hammastahnalähetys :D Mitä mieltä sä olet ollut boksien tasosta? Ja hammastahnoista! :D

    Kiitos kivasta blogista!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kyllä vaatii täysin blodin pohjan. Ja muista väreistä ei kannata haaveilla, punainen on hankala väri saada pois. Mutta kiitos, tykkään tosi paljon tästä väristä kun ei sitä joka päivä tule vastaan ;)
      En tiedä oletko lukenut mielipiteeni LivBoxeista, joka kuukausi siitä kirjoitan :)

      https://charmingnails.blogspot.fi/search/label/LivBox

      Minäkin tykkäisin saada jotain ihanaa, hemmottelevaa ja jotain uutta, sarjaa jota ei ole tullut kokeiltua ennen? Hoitola- tai luksussarjaa? No en kyllä Cieniä ollut kokeillut mutta...boxien sisällöt on vaihdelleet, ensimmäinen ajatus on markettitasoista mutta on siellä tullut paljon kivaa mm. Lumenelta ja Neutrogenalta...sellaisia tuotteita joita olen himoinnut ja halunnut kokeilla. Se ilahduttaa :) enempää en raaskisi kuukausittaisesta yllätysboxista maksaa, LivBoxissa on kuitenkin hyvä hinta-laatusuhde. Ensi kuun bloggaajaboxia odotellessa :)

      Poista
  6. Sorruin kerran ostamaan Lidlista luomivarin. En osta toiste. :D

    VastaaPoista
  7. Todellakin saa laatua, alle 4 eurollakin, ja sen tekee Essence ;) Mun luottoripsari on jo vuoden ajan ollu pinkissä putkilossa oleva I <3 Extreme ja hyvin usein kysellään onko ripsipidennykset :D Tosin pituutta löytyy jo omasta takaa, mutta hyvä ripsari tuo on (+varmasti moni muukin Essenceltä), ei ole tehnyt mieli enää kalliimpia yli 15e ripsareita ostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kokeillut montaa eri Essencen ripsiväriä ja ei...eivät tehneet oikein mitään. Mulla kyllä on onnettomat ja värittömät ripset, saan aina etsiä superhyvää ripsiväriä. IsaDoran ja Max Factorin ripsareista olen tykännyt. Essencen meikeistä tykkään huulipunista, ne on kyllä hintaansa laadukkaampia :)

      Poista
  8. Onpa kiva sininen meikki! Raikas!

    Cienin meikkejä en ole kokeillut mutta mulla on yks Lidlistä ostettu meikkisivellin joka maksoi muistaakseni 2,90€ :) Se on itse asiassa tosi hyvä, keinokuitusivellin, kaksipäinen, toisessa päässä litteä "kielimäinen" meikkivoidesivellin ja toisessa pienempi litteä peiteaineen levitykseen. Harvoin käytän kun oon tykästynyt BeautyBlenderiin mutta ihan kelpo sivellin silti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) en muista oliko Inkilänmäen Lidlissä siveltimiä mutta ne voisi tsekata. Tarvitsen aina johonkin kynsien siistimiseen tai kulmien väritykseen erilaisia pikku siveltimiä :)

      Poista
  9. En ole kokeillut, enkä pääse tilaisuuteenkaan paikalle, missä niitä esitellään. Jotenkin ajattelen, että tuotteet voisivat olla jopa hyviä, mutta noi ripsarit on usein halvoissa sarjoissa just ne kompastuskivet. Kun taas meikkipohjia, luomivärejä, huulipunia voi olla halvoissakin hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Kubiss London on yksi sarja jonka ripsiväreistä en tykännyt yhtään mutta puuteri oli taas hyvä. En muista olenko ikinä löytänyt yhdeltäkään halpissarjalta hyvää ripsiväriä...

      Poista
  10. Essencen ripsarit on minusta olleet kaikki hyviä mitä olen useampaa testannut, tuolla Cienin ripsarilla ei sen sijaan tee yhtään mitään.
    Huvittaa hiukan tuo monien harrastama jatkuva valitus Livboxin sisällöstä.
    Hintaan 16.90 kuvitellaan ilmeisesti saavansa boxin täydeltä selektiivistä kosmetiikkaa ja täysikokoisina tietysti.
    Hei haloo, missä terve järki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että olet tykännyt Essencen ripsareista. Varmasti ne toimivat jos on erilainen silmän ja luomen rakenne. Minä vaadin lähes tekoripsimästä efektiä ja sen saa melko harvalla ripsarilla :)
      LivBoxissa on välillä hoitolasarjaa ja selekosmetiikkaa. Mutta aika harvoin kyllä. Kuten itsekin totesin; mulle tuo hinta on aika maksimi mitä alan ylläriboxista maksamaan :) boxin arvo on kyllä aina ylittynyt, joskus ihan reippaastikin. Joskus sisältö on ollut arkisempi mutta on ne ollut käytettäviä tuotteita. Kun mietitään alkuaikoja, boxi oli täynnä pelkkää samplea ja voidenäytteitä. Täysikokoisia tuotteita ei näinkään montaa yhdessä boxissa saattanut olla. Hintoja on nostettu melko maltillisesti siihenkin nähden mitä postitus maksaa ja miten posti nostaa hintojaan. Siinä mielessä boxi on kehittynyt positiiviseen suuntaan ja pitää olla tyytyväinen sisältöön :)

      Poista
  11. Parkaisu oli täälläkin, kun Cien mascara ilmestyi boxista. Voisiko se olla hyvä? Lupaa paljon, mutta... Juu, ei ole mun juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinnostaisi kuulla onko se toiminut kellään? Sitten kun nuo veljen tytöt kasvaa niin ne saa minun halpisripsarit joista en tykkää. Avaamattomina tietty ;) jännä että Cieniniä markkinoidaan täysin ammattitasoisena sarjana, olisi mielenkiintoista kokeilla onko tuotteet sitten sitä ;)

      Poista
  12. En ole vielä saanut aikaiseksi sitä kokeilla ripsiin asti.

    VastaaPoista
  13. Oonkin miettiny onko tuosta ripsarista mihinkään. Hyvä, että nyt tuli selväksi, niin voi hyvillä mielin itse olla testaamatta. Essencen kulmageeli sen sijaan on ihan ykkönen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainahan se kannattaa kuitenkin kokeilla, josko tykkäisit ;) minun mielipiteeni ei ole se totuus. Mutta mitä tässä on muiltakin kuultu... :)

      Poista
  14. Mulla on HG-tuotteina ehdottomasti Essencen Lash Princess ripsarit. Pitää aina olla jemmassa monta putkiloa, ettei vaan lopu. Mä en tiedä mitä teen, kun/jos ne lopettaa ne joskus. Mä laitan eka vihreätä alle (antaa voluumia) ja sen jälkeen harjaan punaisella toisen kerroksen (erottelee ja pidentää). Noissa on todella erilainen koostumus molemmissa. Vihreä on jotenkin rasvaista ja sen poistaminen ripsiltä kestää paljon kauemmin kuin punaisen, joka lähtee ihan itsekseen muun meikin mukana. Yleensä en edes huomaa mitään eroja ripsarien koostumuksissa, mutta nämä kyllä tekevät kumpikin ihan omat asiansa ja hyvin tekevätkin.

    Sulle sopii muuten hurjan hyvin sininen silmämeikki. Oikein tuollainen sähäkän värinen <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Malle :) tykkään kovasti sinisestä meikistä, omasta mielestäkin se näyttää mulla hyvältä. Jos saa näin itseä kehua.
      En muista mitä ne mun Essencen ripsarit oli. Ehkä jotain Big tai volume juttuja. Hyvä että ne sulla toimii :) halpojahan ne on. Itse vaan hullaannun aina halvoista hinnoista ja ostan paljon. Joskus ne osoittautuvat kuraksi ja ajattelee että olisinpa vaan ostanut sen hyvän kalliimman ripsivärin :D

      Poista
  15. Lidl ja sen mainokset, toi meikkimainos on ihan huippu <3 :D Mä ostin Cien silmämeikin puhdistusaineen, pari euroa maksoi ja on kyl hyvää tavaraa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisköhän ostaa sitä seuraavaksi kun kohta tuo Nivea loppuu :)

      Poista
    2. Harmikseni en tykännyt silmämeikinpoistoaineesta,kaikki litkukoostumukset sattuu, olisi hauska tietää syy.

      Poista
    3. Mullakin joskus kirvelee...ne mitkä lupaa ettei kirvellä :D

      Poista
  16. Cien-meikkejä en oo koittanut ja jotenkaan ne ei vaan kutsu. Lisäksi mun silmät on tosi herkät niin ei tee mieli teitaroida muutenkaan silmämeikkien kanssa. Kyseisen puljun muista tuotteista kyllä tykkään, eritoten koipirasva on pop :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on se yksi käsirasva mutta en hirveemmin välitä siitä. Ehkä testaan niitä naamaputsareita :)

      Poista
  17. Mä olen käyttänyt Essencen ripsaria, sitä joka tuli jossain edellisessä boksissa. Se on ihan ok, vaikka harja onkin niin iso, että sotken sillä luomet kulmakarvoihin asti. Silti joka kerta, kun otan L'Orealin Sculptin käteen niin huomaan eron välittömästi =)
    Mä muuten ihan uteliaisuuttani kävin meidän lähiLidlissä kattomassa noita Cienejä. Koska olen tavallaan ostolakossa, niin otin mukaani vain muutaman naamion.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko ne naamiot hyviä? Mä en sitä Essenceä avannut kun se kuulema sottaa yläluomen päivän mittaan :/

      Poista
  18. Munkin on pitänyt kommentoida sun tukkaa jo pidempään, näyttää ihan tosi kivalta väri ja malli! Toivoisin tukkapostausta jossa näkyis malli kokonaan edestä, takaa, sivusta ym. T. Toinen lyhyttukkainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mun on monesti pitänyt ottaa kuvia. Kun tätä saa eri malleihin sillee kivasti :) voisinpa tehdä postauksen tukastani ;)

      Poista
  19. Cien Q-10 silmänympärysvoide on aivan parasta! Varsinkin talvella käytettäväksi! :) sekä kasvovedet on kanssa ollut positiivinen yllätys! Ja kaikkea on tullut ite käytettyä kalliista selekosmetiikasta halpoihin niin ihonhoitotuotteet lidlistä yllätti positiivisesti! Meikkejä nyt en varmaan muutenkaan lähtis kokeilemaan kun huulipunia ehkä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä. Pakko käydä ostamassa jotain ihonhoitopuolelta :)

      Poista
  20. Ensinnäkin kiva, että boxiin oltiin laitettu vedenkestävä ripsari vesiliukoisten sijaan :) Mutta joo, tämä ei ollut vedenkestävä mun kategoriassa ikävä kyllä, pandasilmät ilmestyivät neljän tunnin käytön jälkeen. Mulla on maailman vaikeimmat ripset pysyvyyden kannalta ja vain kaksi ripsaria olen kelpuuttanut, Sensain 38:nja Lumenen Wild Curl waterproofin. Mun tapauksessa ei toimi selektiiviset 40€, eikä näköjään 4€ ripsarit :D Paitsi nuo kaksi mainittua.... Mun optikko kerran totesi, että mun ripset on liukkaat, olisiko se sitten syynä tuohon pysyvyyteen. Mutta juu ei jatkoon! Cienin kynsilakanpoistoaine on mun vakiokamaa, siitä tykkään, muuta Lidlin kosmetiikkaa en ole kokeillut.

    Tosi kiva muuten tuo sininen meikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos meikkikehusta :) olen kanssa tykännyt siitä kynsilakanpoistoaineesta mutta se pumppupullo ruikkii mihin sattuu :D mulla tämä pysyi eikä lähtenyt vedellä pestessä. Tosi harmi kyllä jos on ongelmalliset ripset mutta onneksi Lumene ja Sensai toimivat :)

      Poista
  21. Enpä taida ees sitten avata koko ripsaria käytän muutenki nii harvoin menköön vaikka äidille
    Harmi ettei toimi

    VastaaPoista
  22. Oho, itsehän en käytä kuin muutamaa meikkituotetta, ja yksi niistä on just tuo Essencen Make Me Brow - tykkään siitä kovasti, hinta-laatu-suhteeltaan aivan ässä! Se peittää just kivasti vaaleammat osat kulmakarvoista (ja ne pari satunnaista vähän harmahtavaa) ja kun paremmalla harjalla vielä tuon lisäämisen jälkeen käy ne kulmat läpi niin ovat siistit ja huolitellut ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en just tuosta harjasta tykkää, vähän pieni on :D kyllä se käytettyä tulee vaikkei suosikiksi noussut..

      Poista
    2. Joo siis minäkin vain laitan sen värin tuolla pienellä harjalla ja käyn sen jälkeen kulmat läpi paremmalla harjalla, joka on mulla jossain kulmakynässä (oisko L'orealin, en muista tähän hätään) :)

      Poista

Kiitos kommentista <3