lauantai 18. huhtikuuta 2015

U Rock My Heart

Tässä myös yhdet kynnet arkistojen kätköistä :) Kyllä on viimeinen KbShimmer lakkani saanut odottaa vuoroaan. Lumihiutalelakan jäljiltä tuntuma KbShimmeriin oli aika katkera eikä tätäkään sydänlakkaa tehnyt mieli kokeilla. Mietin jo että miksi tämän ostin, varmaan joku päähänpisto. U Rock My Heart sisältää mustaa ja pinkkiä glitteriä läpinäkyvällä pohjalla. Glitterit ovat tähtiä, sydämmiä, hexagoneja ja pylpyröitä. Ihan nätti lakka mutta en kyllä tykännyt sitten loppujen lopuksi.

Melkoinen pähkäily millaiset kynnet sitä askartelee tänään. Niiden piti olla vähän rokkimaiset, se on myös sydäntä lähellä oleva tyyli kynsien koristeluissa. Päädyin pinkkiin, mustaan, harmaaseen, kimallukseen ja glitteriin. Nämä värit sopivat kivasti yhteen!


P4060071.ORF

Ruby Wing lakoista parhaimmistoa edustaa shokkipinkki Kitten Heels. Väriä vaihtaessa tämä muuttuu punaisemmaksi. Mielettömän hyvä laatu! Peittää jo tarvittaessa yhdellä kerroksella eikä raidoitu ollenkaan. Koostumusta on uusittu parempaan suuntaan. Ruby Wingit ovat niin ihania! Vielä kevätauringossa nämä eivät jaksa muuttaa väriään mutta kesällä sitten.



Kuten myös Color Clubin huippulaadukas creme Silver Lake. Näihin kynsiin piti valita juuri oikeansävyinen harmaa, sen piti taittaa vähän vaaleansiniseen verrattuna muihin. Sävyn piti kuitenkin olla puhtaan vaalea. Silver Lake ei raidoitu ollenkaan ja levittyy täydellisesti. Peittää yhdellä kerroksella.


P4060068.ORF

Keskisormessa mustaa lakkaa jonka päälle omaa lakkaani Charming Starry Sky. Pakko sanoa että kauniimpaa väriyhdistelmää saa hakea; kulta-turkoosi-lila iskee joka kerta! Lisänä kultaista teippinauhaa. Pinkkiin kynsiin tein leimat DRK-A laatasta.



Käytetyt lakat:

Ruby Wing Kitten Heels*
Color Club Silver Lake*
KbShimmer U Rock My Heart
OPI Who Are You Calling Bossy?!?
Dollish Polish Charming Starry Sky

19 kommenttia:

  1. Oi vautsi! Hirmu hieno kokonaisuus, tykkään näistä älyttömästi! <3 Ja mun mielestä tuo KBShimmer näyttää tosi mielenkiintoselle lakalle, ei ollenkaan paha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) on se ihan kiva lakka mutta en varmaan toista kertaa olisi käyttänyt :)

      Poista
  2. Mä nii rakastan tota pääkalloleimaa tolta laatalta! Ihanat värit ja olen itse huomannut että tykkään monesta KBShimmerin lakasta noin niin kuin pullossa, eli kaunis katella mutta kynnellä ei miellytä niinkään. Kait niitä pottuja voi ihailtavaksiskin ostella :D toipumisia sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) no joo, ehkä nyt pitää alkaa tarkemmin miettimään noita ostoja kun koko KbShimmerin tilaus oli huti...

      Poista
  3. Voi että nää on ihania nää sun kynnet. Itse olen kynsifriikki ollut sen jälkeen, kun olen lopettanut noin reilu 35v sitten kynsien pureskelun. Nyt on alku vuoden ollut bio sculpturen geelikynnet ja maanantaina otatan ne pois ja haen carlssonilta essense lakkoja nude lakkaukseen.
    Tykkään keskipitkistä kynsistä, mitä se sit onkaan. En voi olla lyhyissä kynsissä, sormenpäät ja kynnet tulee kipeeksi ja jos kynsi katkee se on "katastrofi" ;)
    Mut kiva lukea ja katsella blogiasi. Nude tai alaston lakkaus innon sain siitä leikkausta edeltävän postauksen myötä.
    Kiitti kivasta blogista!
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kovasti <3 onpa kiva että siitä kohutusta postauksesta oli oikeasti iloa ;) nudelakat on aivan ihania, tykkään itsekin kun ne näyttävät monen pituisissa kynsissä hyvältä. Essencen lakoista on kyllä tykätty, toivottavasti sieltä löytyy kivoja ja innostut harrastuksesta vaikka enemmän :) Kiitos palautteesta ja toivottavasti käyt lueskelemassa jatkossakin!

      Poista
    2. Täällä minä lueskelen vanhempia postauksia innokkaana. Mummi ikäinen kun jo olen niin en viitsi hirveesti huudella. Vitsinä meillä , et meidän äiti on harrastanut aina kynsien lakkausta, käsitöitä ja kuorolaulua, kun tytär itse on hyvin urheilullinen ;) , eikä oikein ymmärrä minua. Kylläkkn nyt oken jo urheilullinenkin, hih!
      -päivi-

      Poista
  4. Mahtavat. <3 Iskee koska tiedäthän musta ja pinkki. ;)

    VastaaPoista
  5. Täytyy sannoo että minnuun vetos enemmän nuo pitsit ja timantit tuolla alempana. Anyway, ajatteles, minullakin oli viime viikon lakka kynsissä, kimalteleva turkoosi. Nyt pitää vain tsekkailla mikä olisi mahdollisimman hellävarainen, marketista saatava poistoaine :/
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli nekin ihanat kynnet :) vaihtelu virkistää ja välillä erilaista! Sally Hansenilla on hellävaraiset kynsilakanpoistoaineet, ainakin Cittarissa on. Lidlin vaaleanpunainen taitaa olla asetoniton. X-tra myös mukavan hellävarainen ja itsellä käytössä oleva :)

      Poista
  6. Upeat kynnet. Pääkalloleimat on niin Rock! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3