torstai 9. huhtikuuta 2015

Violettia sen olla pitää!

Violetti on sellainen väri että aina se miellyttää kynsissä että meikissä. Sain valita Cesarista kevään uusia Essieitä testiin ja tästä virallisesta kevätkokoelmasta otin violetin Floweristan.


P3290022.ORF

Flowerista ei periaatteessa ole niin keväinen violetti kun saattaisi kevätkokoelmalta odottaa. Mutta se on kuitenkin hirvittävän kaunis lakka. Hieman karkkinen purple, cremekoostumuksella. Kaunis lakka jolle on aina käyttöä. Jos mietitään ihan keväistä pastelliviolettia niin sellainen löytyy Color Clubin Pastel Neon kokoelmasta. Diggin´ The Dancing Queen on niin suloinen lila että sydän ihan heltyy kun sitä katselee. Ihanan värinen!

P3290024.ORF

Tein sellainen violetti-kulta-vihreä kukkaskittleten. Sattui olemaan käyttämättä tuollaiset koko kynnen kukkadecalit ja mielestäni ne sointuivat kivasti näihin molempiin violetteihin. Yhdistin kahta violettia lakkaa liukuväriin ja leimauksessa käytin kultaa joka sopii violetin kanssa. Sainpahan nyt testattua enemmälti Essien Luxeffects lakkoja joita ostin leimaukseen. Penny Talk on aivan ihanan ruusukullan värinen lakka ja ihan täydellinen näihin kynsiin.

P3290036.ORF

Tuntuu että viimeaikoina on leimaukset sujuneet kuin tanssi! Tätähän se on, välillä leimausvälineet lentää pitkin seiniä ( :D ) ja välillä kaikki onnistuu täydellisesti. Pidän eniten ihan perus Konadin kaksipäisestä leimasimesta koska se toimii kaiken kanssa ja sillä saa painettua tarpeeksi voimakkaasti. Metallilakat eivät mielestäni toimi löllöleimasimella. Ja Pueenin laatoista kuvat saa parhaiten Konadin leimasimella ;D ehkä makuasioita mistä itse tykkää :) kokonaisuudessaan kynsistä tuli valtavat kauniit, tykkäsin itse! Vähän taas sellaiset tutut ja turvalliset minun näköiset kynnet :)

P3290016.ORF

Pueen laatat Cesarista ( 55 laatta )*

*- merkityt tuotteet saatuja. Koodilla UML91 saat 10% alennuksen tilauksestasi.


37 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen kombo, muttei lainkaan hassumpi! Erityisesti nuo violetit kynnet on tosi kauniit.

    VastaaPoista
  2. Ihan älyn nätit! Saatan piffata idean :)

    VastaaPoista
  3. Tuo Flowerista on kyllä niin nätin värinen! Ihan pakko saada-kamaa. Terkuin ihminen, joka on hurahtanut näin keväällä marjaisaan violettiin. :D

    Ja kynnethän on puhdasta <3. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Flowerista on ihanan värinen, ei pullossa näytä niin ihanalta kuin mitä se sitten on :)

      Poista
  4. Interesting combination. It looks lovely and has a vintage touch!

    VastaaPoista
  5. Oh, nää on kyllä taas niin upeat kynnet! :)

    VastaaPoista
  6. Kyllä se leimaaminen on kieltämättä tähtitiedettä aina välillä. Joskus onnistuu ja joskus ei! Ja kyllä se varmasti on leimaajastakin kiinni mitkä välineet sopii parhaiten. Ja niistä tähtien asennosta ja ja ja... :D
    Ihanan erikoiset kynnet, sopii kyllä sulle tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kaikilla on se oma tyyli ja tekniikka. Leimaaminen on välillä ärsyttävää eikä onnistu mutta sillä saa tosi hienoja kynsiä :) kiitos!

      Poista
  7. Olen kanssa huomannut, että monessa kevätkokoelmassa on nyt mukana myös aikas tumma violetti.
    Kynnet on taas kerran taattua laatua :)

    VastaaPoista
  8. Ooo , nää on hienot! Tässäpä onkin ideaa kun tuon Penny Talkin vihdoin hankin.
    Mulla on yksi löllö joka toimii toisilla laatoilla tosi hyvin ja toisilla ei yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on useampi löllö mutta aina se tuo Konadin kaksipäinen voittaa...ellei leimaa tosi isoja kuvioita. Penny Talk on kyllä kiva, ihan leimailuun ostin enkä kynsilakaksi :)

      Poista
  9. Tosi jännä combo, tykkään! <3

    VastaaPoista
  10. Ihanat, romanttiset ja vähän keijuhenkiset kynnet, Pennytalk alkoi nyt himottaa tän ansiosta. Oli muuten mukava lukea Sannin juttu susta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minusta itsestäkin oli hauska lukea itsestä eri näkökulmasta. Sanni oli ottanut tosi hienoja kuviakin meiltä, en edes muistanut millaisia :) ja tosiaan Penny Talk...se on ihana ja toimii niin hyvin leimauksissa!

      Poista
  11. Oih ja voih! <3 Näitä kuolasin jo instassa aiemmin, on meinaan upeat! <3 Ja vitsit, tuo Penny Talk.... Vähintään kerran viikossa mietin sitä ja muistuttelen itseäni ostamaan sen, mutta vieläkään en ole saanut aikaiseksi! *pää seinään*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Penny Talk on mahtava, siis ihan todella upea! Ihastuin kyllä viimeistään tämän lakkauksen myötä :)

      Poista
  12. Moikka! Eksyin tähän blogiisi Karkkipäivä-blogin myötä :) Upea blogi sinulla, jään seuraamaan tätä! Olet kyllä näissä kynsiasioissa aivan huippu! Ja täytyyhän tähän vielä kysymyskin laittaa: Nyt kun kesä kohta koittaa ja haluan silloin kynsiin sitä ihanaa pinkkiä- pinkkiä, joka on tosi neon, mutta ei yhtään violetti ja suorastaan hehkuu sellaista sähköistä pinkinsävyä joka vivahtaa paremminkin lämpimään kuin kylmään sävyyn...voisitko antaa vinkin, vaikkapa kolme eri lakkavaihtoehtoa? Olipas pitkä kuvaus ;) Kiitos etukäteen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna ja tervetuloa mukaan! Nyt kysyt pinkki asiantuntijalta :) suosittelen tutustumaan Ruby Wing lakkoihin jotka vaihtavat väriä auringonvalossa! Merkiltä löytyy yksi tosi ihana ja sähäkkä pinkki Kitten Heels, löytyy tästä kokoelmasta:

      http://www.cesarsshop.fi/ruby-wing-sweet-fantasy-collection-c-516_311_508.html

      Entäs Picture Polishin huippulaadukkaat indiet, löytyykö näistä kivaa pinkkiä:

      http://www.cesarsshop.fi/kynsilakat-picture-polish-c-516_551.html

      Ja yksi mahtava neonlakka kokoelma Color Clubilta, näistä löytyy ihan parhaat pinkit ( kylmää että lämmintä )

      http://www.cesarsshop.fi/color-club-poptastic-summer-2014-collection-c-516_214_512.html

      Toivottavasti minusta oli apua ja kysy vaan lisää, autan mielelläni :)

      Poista
    2. Oi kiitos vastauksestasi! Katsoin nuo vinkit läpi ja ai miten ihania pinkin sävyjä...just niin upeita! Tilaan varmaan useammankin ;) Mukavaa viikonloppua sinulle :)

      Poista
    3. Oli ilo olla avuksi ja kiva jos jotain löytyi :) Oikein mukavaa viikonloppua sinullekin :)

      Poista
  13. Aivan ihania kynsiä ja kuvia! Löysin vastikään tämän blogin, ja nyt ei maltaa lukemista lopettaa...täytyykin etsiä juttuja tällaiselle ihan vasta-alkajalle. Mitäpä suosittelisit?
    Todella kiva blogi, suosikiksi meni oitis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mussu ja tervetuloa mukaan! Tuosta sivupalkista ( näkyy internet versiossa ) löytyy Kysytyimmät -osio. Siitä kannattaa aloittaa ja sitten jatkaa selaamalla mielenkiintoisia aiheita tai lakkamerkkejä. Täältä löytyy luettavaa ;)

      Poista
  14. Kiitos todella hienosta ja mielenkiintoisesta blogista! Yksi pieni suuri kehitysehdotus: voisitko harkita ottavasi kynsistä kuvaa ennen kuin koristelet ne niin näkisi miltä esittelemäsi pohjalakka näyttää? Nyt se jää 98% lakkauksista piiloon ja se ikäänkuin vesittää koko idean....

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3