torstai 23. huhtikuuta 2015

Vähän arjesta poikkeavia meikkejä

Kevät on innostanut kokeilemaan erilaisia ja uusia meikkejä, ei aina viitsi jumittaa ruskeissa tai tylsässä kahden värin arkimeikissä.



MAC Shop & Drop paletti, MAC solo Firecracker ja kultainen Inglot 404. Yhdistin siniviolettia, violettia, punaista ja kultaa. Aika hurja, vähän oli liikaa :D tästä ei tullut ihan sellainen kuin halusin mutta pitää joskus yrittää uudestaan. Joskus tuntuu että toisella nähty meikki ei näytäkään sitten itsellä niin hyvältä...tai en ehkä osannut kopioida yhtä hienosti ;)


P3070089.ORF

P3070090.ORF

Tämä meikki ei ehkä ole yhtä hurja mutta toimii! Tykkään joistakin MACin mattaluomiväreistä; lime Bitter ja pinkki Post Haste on tosi pigmenttisiä. Kaikki MACin mattavärit eivät ole tasalaatuisia, kannattaa kokeilla eikä tilata sokkona netistä ellet niin luota toisen suosituksiin :)
Tämä meikki toimii töissä, pinkki sointuu punaisiin hiuksiin ja lime tuo kirpakkuutta meikkiin. Käytin tässä mustaa Yves Rocherin kajalia joita sain blogin kautta.



Kyseessä ovat Limited Edition tuotteet, tämä sävy on siis Noir Carbone. 100% Intense kajalit pysyvät sottaamatta ja sävy on intensiivisen syvä. Puikkokynsien koostumus on pehmeä ja hyvin liukuva. Kajaleita voit ostaa tämän mainoslinkin takaa. 


P3290040.ORF

P3290038.ORF

P3290037.ORF

Oletko löytänyt tänä keväänä jotain erityisen ihania väriyhdistelmiä joita voisit suositella minulle?

20 kommenttia:

  1. Vau miten ihania väriyhdistelmiä! <3 Ensimmäinen meikki on varsin kaunis, voisin itsekkin kokeilla. :) Ja oon nyt kyllä vakuuttunut tosta Yrkän kajalista, pitää hommata ainakin tuo musta. :)

    Mulla on ollut taas pientä meikkimasista, mutta asiaan tulee kohta muutos kun mulla oottaa postissa 3 uutta luomiväripalettia. Sitten alkaa taas väri-ilottelu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Yrkän kajal on hyvä, minäkään en mistä tahansa tykkää ;) aargh näin sen sun kuvan. Arvaa tuliko himo kun kyllästyttää omat tylsät meikit...

      Poista
  2. Kauniita meikkejä! Itselläni on suuria ostohimotuksia isadoran uuden kesäpaletin suhteen. Niitä värejä, ah! :D Oletko muuten tehnyt postausta macin luomiväreistäsi? Niitä on aina kiva pällätä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaa se IsaDoran kevätpaletti <3 tahdon sen myös! Olen postaillut vaikka miten vuosien mittaan, MAC tunnisteen alta löytyy paaaljon postauksia aiheesta :) ehkä joskus voisi tehdä ajankohtaisen MAC luomivärit postauksen :)

      Poista
  3. Aivan ihanat nuo ekassa kuvassa olevat luomivärihommelit, ihanat värit. Upeat meikit myös, ei suju minulta luomivärin käyttö, ei...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D siinä oli kivat värit mutta ei se oikein toiminut mulla. Opettelemalla sen oppii ja se mikä tyyli sopii just omaan silmänmuotoon :)

      Poista
  4. Oi miten nättejä meikkejä taas. :)

    VastaaPoista
  5. Hauska sattuma, että postattiin nuo lime -pinkit meikit samana päivänä :).

    Tänään meikkasin päivän asusta löytyvillä väreillä: malvalla, harmaalla ja tummanvihreällä ja siitäkin tuli tosi kiva :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :D oi, malva, harmaa ja tummanvihreä! Saammeko tästä kuvaa? Minäkin haluan kokeilla!

      Poista
  6. Hih, just viikonloppuna tein tosi samanlaisen meikin kuin tuo jälkimmäinen on. :) Pitäisi käsitellä kuvat ja laittaa blogiin. Ekan meikin sävyt on aivan ihanat.

    Mä olen testaillut outojakin väriyhdistelmiä alkukevään aikana, mutta ruskea+turkoosi on vaan tosi ihana. Tai turkoosi+pronssi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluan kyllä nähdä sen! Taitaa olla suosittu väriyhdistelmä näin keväällä ;)
      Turkoosi + pronssi on hyvä kunhan löytää mattana. Metallisena ei sovi mulle :) ruskea ja turkoosi toimii myöskin aina!

      Poista
  7. Ihanaa, sun meikkipostaukset on aina niin mahtavia! Mullakin onraskaat luomet, joten näitä on niin paljon inspiroivampaa katsella kuin sellaisia, joissa meikattavalla on valtavasti näkyvää tilaa luomillaan. (Siis ovat nekin kivoja, mutta ei niistä samalla tavalla näe heti että miten meikki kannattaisi sijoitella itsellä.)

    Luulen, että kokeilen viikonloppuna tuota ylempää ehkä astetta kirkkaammilla sävyillä. Tuo tyyli ei kyllä välttämättä sovi mulle yhtä hyvin kuin se, että tummin väri olisi siinä raskaimman kohdan päällä, mutta siksipä ajattelin odottaa viikonloppuun.

    Onko sulla muuten Sugarpillin violetteja? Niistähän saisi kaikkea ihanaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kun tykkäät ja saat ideaa! Minäkin tykkään muiden meikkikuvista ja yritän soveltaa omaan käyttöön :)
      On Sugarpillejä. Pitäisi vaan käyttää, olen vähän huono jauhemaisten kanssa. Mutta on ne upean värisiä, ai että ♡

      Poista
  8. En ole saanut mitään tuollaista aikaiseksi tänä keväänä , tosi montaa luomiväriä olet saanut sulautettua yhteen, nättejä!
    Kevät on menny muutamalla turkoosilla ja lilalla meikillä , eikä niitäkään yhdessä (; Yhden vihreenkin vain , sekin minttua .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) alkuperäinen versio tästä oli hienompi ja tämä ihan räpellys. Mun silmiin ei sovi laittaa noin hohtavia noin ylös.

      Poista

Kiitos kommentista <3