lauantai 11. huhtikuuta 2015

Mummon muistoa kunnioittaen

Tänään saatellaan mummo lepäämään ukin ja kummitätini viereen. Hautajaiskynnet ovat aihe jota ei ole pahemmin tullut käsiteltyä. Ensin tulee varmaan mieleen tummat, mustat kynnet. Ehkä pientä koristetta? Millaiset kynnet sitä tekisit hautajaisiin?

Minä näin jossain kuvassa ihanat kynnet jotka tekivät lähtemättömän vaikutuksen. Halusin kopioida ne ja sitten tulikin tilaisuus tehdä ne juuri sopivasti hautajaisiin. Laitoin kynsiin alle vaaleaa lakkaa joka ei ole liian kova ja sointuu tummempaan värjäykseen. Color Clubin Look Don´t Tusk on viime kevään Safari kokoelmasta. Kaunis norsunluunvalkoinen creme, kovasti tästä lakasta tykkään. Uniikki ja toista samanväristä ei muilta löydy. Lakkaa kaksi kerrosta.

P4100018.ORF


Vaalean lakan päälle töpötin randomisti meikkisientä käyttäen kolmea eri harmaata lakkaa; Color Clubit Pretty In Platinum, Wild Orchid ja On The Wild Side. Hieman glitteriä Color Clubin Si Vous Please! lakasta. Tämä olikin sellainen "käytän vanhoja Color Clubeja" -manikyyri :D

P4100026.ORF

Viimeistelynä siirtokuvat ja Inm Northern Light kultaista holotopperia. Ihanat kynnet ja ihana oli mummokin. Paljon rakkaita muistoja! Muistan miten perjantaisin lähdettiin kaupunkiin kauppaan ja mummon luo. Mummosta on jäänyt myös mieleen Geisha -patukat jotka yleensä saatiin. Ukki tietysti ja mummon lihava kissa. Ja se miten kiva ja mukava mummo aina oli, lämmin ja hyväsydäminen ihminen. Minulla on hyvä, tiivis ja rakastava perhe, tärkeät lähtökohdat elämälle. Näitä asioita ei ole aina arvostanut eikä niitä muista ennenkuin alkaa miettimään ja pohtimaan. Tämä päivä on taas pyhitetty perheelle, vanhin lähtee mutta nuorin on vielä masussa tulossa ( ei minun ).

Safari kokoelma CesarsShopista, kuten myös Inm pikakuivattaja holotopper. Tuotteet saatuja.

50 kommenttia:

  1. Osanottoni :( Oma mummuni haudattiin viime vuoden lopussa ja nyt torstaina olin setäni hautajaisissa..

    VastaaPoista
  2. Todella kauniit ja sopivat kynnet. Tsemppiä ja haleja raskaalle päivälle! ❤

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat lakkaukset ja voisin sanoa, että täydelliset hautajaisiin! Osanottoni! ♡

    VastaaPoista
  4. Otan osaa! Perhe on rakas. Ihanaa, että sinulle jää hyviä muistoja mummostasi :)

    Kynnet ovat todella kauniit. Ei hautaiskynsien tarvitse olla mustat. Todella kauniit kynnet!

    Jaksamista! ♡

    VastaaPoista
  5. Otan osaa suruusi!
    Todella kauniit kynnet ja hyvin hautajaisiin sopivat. Itse olen hautajaisiin laittanut aika simppelit lakkaukset. Isäni hautasin tummanvihreissä kynsissä ja perhetutun hautajaisiin laitoin OPIn What Wizardry is This? -tekstuuria. Mustat kynnet eivät mielestäni sovi hautajaisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♡ hyvä tyylitaju sinulla. Saa hautajaisiin koristautua vaikka se surullinen juhla onkin.

      Poista
  6. Voimia päivään!
    Musta nämä kynnet on juuri sopivat tilaisuuteen. Todella kauniit! :)

    VastaaPoista
  7. Osanotot ja jaksamista päivään. <3 Todella kauniit kynnet.

    VastaaPoista
  8. Osanottoni <3

    Todella kauniit kynnet! Nää on just sopivat hautajaisiin - siistit, tyylikkäät ja silti riittävän hillityt.

    VastaaPoista
  9. Mua aina jotenkin hämmentää tällaset henkilökohtaiset asiat enkä oikein tiedä mitä sanoisi kun aina tuntuu että kaikki on vaan sanahelinää, ettei niitä omia osanotto-tuntemuksia osaa pukea niin hienoksi sanoiksi että vastapuoli ymmärtäisi että mukana ollaan. Esitän kuitenkin osanottoni suruusi ja lakkaus on kaunis ja sopivan tyylikäs tilaisuuteen. <3

    VastaaPoista
  10. Todella tyylikkät kynnet! Voimia päivään!

    VastaaPoista
  11. Upeat lakkaus! Täydellinen hautajaisiin.
    Otan osaa! <3

    VastaaPoista
  12. Osanotot! Hautajaiskynsistä ja ylipäänsä lakkaamisen sopivuudesta hautajaisiin on ollut "polemiikkia" fb-ryhmässä, en tiedä ootko bongannut... Itse oon sitä mieltä että jos se tuntuu että se on ookoo, niin sitten se on. Jos muilla vierailla on varaa pahastua toisen hautajaisvieraan kynsistä, niin sitten häneltä on kyllä mennyt ehkä tilaisuuden olennaisin sisältö ohi.

    Nämä on aivan super-onnistuneet lakkaukset muutenkin, mutta myös mielestäni erittäin soveliaat hautajaisiin. Sun upeimmat lakkaukset hetkeen, mitä nyt muistan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti E-S ♡ joo luin sen keskustelun :) jokainen tyylillään :)

      Poista
  13. Musta väri olisi ollut mielestäni synkkä, mutta tämä lakkaus on kaunis ja tyylikäs :)

    VastaaPoista
  14. Minusta nuo ovat tyylikkäät ja juhlavat, mutta eivät kuitenkaan liian huomiota keräävät tai räikeät. Mun mielestäni nuo ovat jopa paremmat kuin esim. yksivärinen musta lakkaus. Joka tapauksessa osanottoni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mummo on saateltu hautaan ja vaikka kyseessä on surujuhla, oli mukava tavata perhettä ja kaukaisempia sukulaisia joita on nähnyt vuosia, vuosia sitten :)

      Poista
  15. Osanottoni :( Läheisen kuolema on aina rankka juttu, se kun tapahtuu aina niin yllättäen. Upeat ovat kyllä nämä kynnet, kauniit ja hyvin sopivat mummon muiston kunnioittamiseen :) <3

    VastaaPoista
  16. Nätit on , mulla on yleensä pelkkää mustaa mutta tässä on huomattavasti enemmän tyyliä (:

    VastaaPoista
  17. Myötätuntoa. ♥

    Kauniit ja hillityt kynnet, hyvin sopivat päivään.

    VastaaPoista
  18. Lämmin osanotto. <3

    Kauniit, tunnelmalliset kynnet.

    VastaaPoista
  19. Osanottoni, onneksi ihanat muistot läheisistä jäävät aina elämään mieleen. Todella kauniit kynnet! Olen lukenut blogiasi jo vuosia, tuli jotenkin kotoisa olo kun näin kuvasi Sannin blogissa. Vaikka toisaalta sillä ei ole mitään väliä miltä ihminen siellä jossain näyttää, mutta silti oli mukavaa saada kasvot sinulle :)
    Kintsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♡ onneksi on jäänyt ihania muistoja ja parempaa mummoa en olisi voinut toivoa ♡ Sannin kirjoittama juttu oli hyvin tehty ja kauniisti kuvitettu. En olisi itse osannut kertoa itsestäni tuohon tyyliin, oli ihan kiva tulla tutummaksi teillekin :) kiitos siis kommentistasi :)

      Poista
  20. Tsemppiä kovasti halausten kera!

    Aivan mielettömän kauniit kynnet ja sopii tilanteeseen hyvin. :)

    VastaaPoista
  21. <3

    Kauniit kynnet! Kun en osaa (jaksa) koristella, niin lakkaisin hautajaisiin joko nudet tai mustat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Myy :) kunhan on siistit ja ajatuksella tehty, muistoa kunnioittaen niin jokainen tyylillään :) ei ole mikään pakko koristella :)

      Poista
  22. Osanottoni <3 Kauniit hautajaiskynnet olet tehnyt :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3