keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Color Club Pastel Neon Remix Collection Swatches

CesarsShop lähetti minulle kevään neljä uutta kokoelmaa kuvattavaksi blogiini. En kyllä malta pimittää näitä swatcheja enempää, Desert Valley on vielä kuvaamatta mutta muut hoidettu :D ja en näköjään malta siirtyä hitaampaan postaustahtiin mutta haittaakse? Olitte kiinnostuneita Pastel Neon Remix kokoelmasta joten sitäpä sitten!

P3310048.ORF

Kokoelma sisältää seitsemän pimeässä hohtavaa lakkaa. Kokeilin lakkoja ensin tikulle koska aavistelin näiden olevan läpikuultavia. En tykkää sellaisesta läpikuultavaksi jäävästä pinnasta joten kokeilin näitä myös värilakkojen päälle. Näistä ei nimittäin missään ollut juttua, ovatko nämä peittäviä, päällyslakkoja vai mitä?


P3310047.ORF

P3310045.ORF


It´s Electric! - Neonkeltainen

Soul Sister - Mandariininkeltainen

Boogie All Night Long - Lohen vaaleanpunainen

On The Flip Side - Mintunvihreä

Get Down Tonight - Turkoosi

Feel The Funk - Lila

Call Of The Disco Ball - Persikka



Nämä peittävät kynnet puolipeittäviksi kolmella kerroksella. Jokaisessa lakassa on oma värinsä ja samanlainen hologrammiglitter. Lakat kuivuvat hiukan karheiksi joten näissä tikkukuvissa olen laittanut tikuille top coatia. Tikuilla kolme kerrosta.


Tässä yksi ohut kerros Worth The Waitin päällä. Päivänvalossa kaunis glitter näkyy parhaiten :)




Näissä kuvissa samanväristen värilakkojen päällä 1-2 ohutta kerrosta. Minusta glitter tulee paremmin esille värilakan päällä. Lakkoihin tulee silloin kontrastia, väriä ja elävyyttä. Lakoissa on crellymäinen koostumus joka on melko tasavertaisen paksu kaikkien kesken. Ei siis mitään luirua topperia vaan paksuhkoa crellyä. Kuitenkin hyväntuntuinen lakata. Kuivuvat nopeasti kun laittaa ohuesti.

P3250002.ORF

Ensimmäiset kynnet pimeässä hohtavilla lakoilla olivat persikkaiset. Alla Essien Worth The Wait ja sen päällä yksi kerros Call Of The Disco Ball lakkaa. Leimat Konad m77 laatasta.

Mitkähän ne mun suosikit olisivat? Ehkä turkoosi, pinkki ja tietysti lila! Myös persikka on tosi kaunis. Kaikki kyllä ovat ihania! Niin ja hohtavatko ne pimeässä? Kyllä! Kuin kummitukset :D nauratti kun laitoin nämä tikut Helmerin laatikkoon ja sinne ne jäivät hohtamaan. En huomannut eroa oliko värilakka alla, pelkkä glitterlakka vai vielä päällyslakka päällä. Samalla tavalla hohtaa :) nauratti kun yksi näistä oli yöpöydällä odottamassa kynsille pääsyä. Yöllä heräsin ja silmät osuivat pimeässä hohtavaan kummituspulloon :D



P3250009.ORF

En muista tarkemmin pimeässä hohtavien lakkojen ideaa, mulla on ollut vain se Chinan Ghoulish Glow. Ovatko nämä sellaisia jotka esimerkiksi aktivoituvat discon valosta ja sitten hohtavat, mulla on muistikuva että villeinä nuoruusvuosina mulla oli sellaista Lumenen (?) lakkaa? Muistatteko te, miten nämä pimeässä hohtavat toimivat?



Mitäs tykkäsitte kokoelmasta? Eikö olekin aika jänniä? Ja mikä parasta, toimivia :)

Lakkoja saat ostettua Color Clubin maahantuojalta CesarsShopiltaKynsilakkataivas sijaitsee Vuorikadulla Helsingissä jos liikuskelet sielläpäin. Lakat maksavat 10,90 e ja niissä on 15 ml lakkaa. Lakat ovat 3-free eivätkä sisällä tolueenia tai formaldehydia.

40 kommenttia:

  1. Eikös ne aktivoidu ihan auringonvalosta? Mä oon yhtä pimeässä hohtavaa "aktivoinut" kuvia varten uv-uunissa :D Mutta ihania lakkoja nämä, pitänee kyllä hankkia pari näistä heti kun Cessarsille on asiaa. Kesäksi olisivat meinaan varmasti ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä muuten kokeillut uunissa! Nämä aktivoituivat ihan vaan pimeässä. Mutta muistelen sitä Lumenea että se hohti vain discossa? Onhan nää nättejä ihan milloin vaan vaikka ei pimeä olisikaan :D

      Poista
    2. pienenä ainakin "ladattiin" kaikkea pimeässä hohtavaa ensin valon alla ja sitten äkkiä pimeään :D sillon ne hohtaa parhaiten.

      Poista
    3. Muistan kyllä :D aikuisena on sitten tälläisiä lakkoja :D

      Poista
  2. Peittämätyömyydestä piittaamatta nää on jotenkin söpöjä... Värisarjanakin onnistunut setti ja sopii hyvin kevääseen, eli jää kyllä vähän houkuttelemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin varmasti ostanut näitä, onhan nää ihan omanlainen juttu kun ei muilla näitä pimeässä hohtavia ole :) joo ei nämä yksinään peitä tai lopputulos ei ole mun makuun. Toisen päällä kivempi :)

      Poista
  3. Valkoinen tähdikki1. huhtikuuta 2015 klo 8.53

    Kääk! Mä en usko, että noille kummituslakoille olisi mulla käyttöä. Tuo persikkainen on kyllä kaunis, mutta ottaisin sen ilman pimeässä hohtavaa efektiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On näissä onneksi kaksi puolta; tavallinen glitterlakka ja sitten kummituspuoli :) hauskoja kyllä ovat!

      Poista
  4. Ihan superihania! :) mä jotenki luulin et nää ois vähän kökköjä mutta oih voih, vissiin pari pitää hankkia :D oliks haju paha koska mun pimeessä hohtava topperi ainakin lemuaa karmeelle?

    VastaaPoista
  5. Oon kahden vaiheilla siitä haluunko näitä vai en :D toisaalta tekis mieli hommat ihan vaan yks testiin ja kattoo sitten hurahtaako täysin. Tää vois olla festareilla kyllä kiva juttu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, nämä on just tälläisiä spesiaalilakkoja :) johonkin bileisiin tms. :) mutta voi käyttää arkenakin tottakai kun ihan glitterlakkoja noin muuten ovat :)

      Poista
  6. Hmmm... Näiden perusteella en kyllä syttynyt :( Jospa DaLet riittää miulle, enkä osta näitä ( ja noissa on tähän mennessä parhain hohto, mihin olen törmännyt, jos vertaa esim. Essenceen, China Glazeen, KBShimmeriin ja Different Dimensioniin). Nuo CC:t hohtaa varmaan UV-valossakin, kun ovat neoneja.

    DaLet hohtaa ihan pirun kirkkaina ja valaisevat kivasti pienen pinta-alankin :3 Miulla ainakin kaikki lakat hohtaa silloin, kun ne saa olla valossa tai illalla tietenkin ihan keinovalossa ja ne imee sitä itseensä, ilman että tarvitsee pitää valon alla :D Chinassa on se huono puoli, että sitä piti sekoittaa ihan kunnolla, että pigmentit sekoittuu tasaisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se China oli ihan kuraa. Piti heittää roskiin :/ nämä eivät vaikuta ihan samalta kastilta. Huomasin just että kun nämä olivat ihan pimeässä laatikossa vaatehuoneessa niin nämä hohtivat kuin kummituspullot :) tai kun olivat kuvattavana noitten lamppujen alla, saivat siitä "energiaa" hohtamiseen :) hauskoja!

      Poista
  7. Ensinnäkin wautsi mitkä kynnet. <3 Aivan ihanat!
    Ja tuo kokoelma ahh, täyttä rakkautta! Mun on ehkä aivan pakko hankkia nuo kaikki. :3 Varmaankin arvasit sen jo? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ei ollut kyllä epäselvyyttä siitä että hankitko näitä vai et ;D

      Poista
  8. Voi eikä, nyt mä haluan nuo kaikki... :D Ihanat värit ja tuo pimeässä hohtavuus houkuttelee!
    Mulla on Essencen pimeässä hohtava päällyslakka, mutta se toimii aika heikosti ja vaalentaa alla olevan lakan väriä. Löysin myös hauskan, pimeässä hohtavan lakan vähän aikaa sitten Seppälän alekorista ja olin vähän epäluuloinen, mutta se hohtikin hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ainakin hohtavat! Ihan hulluina :) ja ovat ihanan keväisen värisiä, aikalailla tuttua Color Club värimaailmaa :)

      Poista
  9. Ei kehvele! Mä ajattelin, että nää olis ihan blah, mutta PAKKO SAADA! Aivan ihania just tuon crellymäisyytensä takia. Mä varmaan alkaisin kirkua yöllä jos mun nakit loistaisi. Onneksi on yöllä aina puuvillahanskat kädessä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua nauratti kun yöllä kävelin vessaan niin sormenpäät näytti valoa ;DD

      Poista
  10. OOOH! ohhh, I'm trying to say something actually, but I'm so impressed by these lacquers... I actually can't stop staring how they glow in the dark!!!

    VastaaPoista
  11. Oi miten ihania lakkoja ja kauniit kynnet

    VastaaPoista
  12. Ääk, miten sulosia sävyjä! Tosi kauniita. :)

    VastaaPoista
  13. Oi mitä herkkuja! Toi pimeässä hohtavuus. :O <3

    VastaaPoista
  14. Tää tuli kuin tilauksesta, just mietin näitä, jeeee! Ihanuuksia!

    VastaaPoista
  15. Voi onpa herkulliset värit! Mutta toisaalta en oo ihan varma tulisiko näitä sitten käytettyä itsellä.... Miltähän nämä näyttäisi valkoisen päälle lakattuna?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se läpikuultavuus näkyisi valkean päällä. Mutta voisi olla jännä ja testaamisen arvoinen ;)

      Poista
  16. hei vau mitkä kynnet ! niin nätit vaikka onkin tuollainen discolakka <3

    VastaaPoista
  17. No voihan....mun on varmaan pakko hankkia nää! Onneksi osan saa minipulloina setissä. :-P Ihan täydellisiä yhteen tulevaan kesämenoon! Mä olen muutenkin toisinaan vähän hassuna tällaisiin hassutuksiin. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tälläiset kreisilakat on välillä hauskoja :) ja minipullot just sopivia!

      Poista

Kiitos kommentista <3