keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Huhtikuun 2015 LivBox

Taas minä spoilaannun LivBoxista! Hiton Facebook kun räväyttää spoilausketjuja silmille kun sinne menee. Tahattomasti näin että jotain rasvaa olisi taas tulossa. Toinen spoilaantuminen oli taas RFSU:n tuotteista ja kolmannen tuotteen tiesin muuten vaan :) Kyseessä on yksi sellainen kiva tuote jonka tiesin etukäteen ja joka mielestäni on ihan huipputuote jos kynsistä tykkää ;) odotin kyllä boxia mutta suurin ilo kyllä menee tuossa spoilaantumisessa. En oikeastaan sitten odottanut mitään mutta kyllä vaan boxi yllätti positiivisesti :) 

P4080075

Huhtikuun teemana on kevät ja alkukesän juhliin valmistautuminen boxin tuotteilla. On vaan aika mahdotonta keskittyä tähän boxiin ja jutun kirjoittamiseen kun joku koko ajan tekee tuhoja selän takana!! Järsii minun meikkipöytää!!


P4080079

Huhtikuun boxi näytti tältä:


P4080085

Lumene Lab Hydrasmooth 24h silottava ja kosteuttava silmänympärysvoide
Uudet Lumene Lab Hydrasmoot tuotteet on suunniteltu naisille joille ihonhoitotuotteiden tärkein valintakriteeri on välitön ja pitkäkestoinen kosteutus. Kuulostaa minulta! Olen huomannut että kun kosteuttaa silmänympärysihoa niin juonteet eivät näy niin selvästi. Kannattaa satsata hyviin tuotteisiin. Tämäkin on varmasti hyvä tosin mulla on se aiempikin Lab Korjaava silmänympärysvoide vielä avaamatta ;) mutta tämä jää odottamaan käyttöä. Hydrasmooth voide ylläpitää ihon suojakerrosta ja vähentää turvotusta. Sopii kaikenikäisille naisille, on hajusteeton ja sopii myös herkälle iholle suojaamaan ennenaikaiselta vanhenemiselta kosteuttaen ja suojaten. Voisi olla hyvä aamuisin!  Apteekkituote 18,90 e / 15 ml. Jo pelkästään tämä korvasi boxin arvon :)

Dove Talc Soft
Antiperspirantti joka sisältää puolet kosteusvoidetta. Ihoa hoitava tehokkuudesta tinkimättä. Hienovarainen ja naisellinen tuoksu. Kaunis pakkaus johon saattaisin kaupassa tarttua. Tulee siis käyttöön! 2,50 e / 50 ml.

RFSU Easy Shavin´ Intim Shaving Gel & Nice n´Cool Intim After Shave + höylä
Nämä ovat molemmat tuttuja ja toimivia tuotteita. Voi käyttää myös muuallakin :) geeli estää esim. säärien kutinan ja muutenkin joka alueen apulainen ajeluhommissa. Viilentävä voide estää punaisten pilkkujen muodostumisen. Pienet näytekoot 10 - 20 ml, höylä on normaalin kokoinen.

Essie Sugar Daddy kynsilakka
Minipullo 5 ml ihanaa vaaleanpunaista Essie ihanuutta. "My Sugar Daddy always treats me right" Kaikille sopiva klassinen nudesävy, on yhdellä kerroksella luonnollisen värinen. Tästä lisää blogissani piakkoin! Tarkkaile myös LivBoxin blogia/uutiskirjettä ;) 13,90 e / 15 ml. 

Seacret Mud Therapy Foot Cream
Oooh kuolleenmeren mutaa, kosteuttavaa shea-voita, oliivi- ja jojobaöljyä, E-vitamiinia, kamomillaa ja aloe veraa sisältävä SEACRET Mud Therapy jalkavoide ravitsee ja kosteuttaa pitkäkestoisesti. Tämä tuli kaupan päälle pitkäkestoisille tilaajille. Huipputuote, todella mielelläni kokeilen. Kiitokset tästä :) 35 e / 100g

Ibero meikkisienet
Oliko nämä jääneet pois kortista? Mutta meikkivoidesienille on aina tarvetta meikatessa sekä liukuvärjäyksissä :)

Oman boxin pääset tilaamaan tästä. Tämän boxin olen maksanut itse. Toukokuun boxissa tulee olemaan uutuustuote Lumenelta sekä Glitz & Glam blogin Minnan suosikkituote! Stay Tuned ;) mitä piditte tästä boxista? Paljon käytettäviä tuotteita vai vähän turhuutta? Minulle tämä oli mieleinen juurikin käytettävien tuotteiden takia eikä tässä ollut mitään turhaa täytesisältöä jos ajatellaan että muuta ei olisi keksitty :)

22 kommenttia:

  1. Mä en oikein innostunut tän kuun boksista, kaikki muut paitsi juuri tuo rasva oli sellaista, joita tulee käytettyä muutenkin. :) Siinä mielessä plussaa, että kaikki tulee varmasti käyttöön, mutta ei mitään kivaa (tuota jalkavoidetta en saanut, liian vähän tilauksia takana). Sugar Daddykin löytyy entuudestaan (joka tosin on ihan eri sävyinen kuin tuo joka nyt tuli).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mietitään ettei omistaisi mitään näistä niin kyllähän ne ilahduttaisi :) enemmän yllättäviä boxeja on ollut mutta kivaa että välillä tulee tälläisiä joissa on kaikkea tarpeellista mm.höyläkin just vetelee viimeisiään :D

      Poista
  2. Ibero oli se yllätystuote (mainitaan kortin saatesanoissa). Miulle tämä boxi oli aika.. tylsä :( Edellinenkin sy-voide on käyttämättä, dödö lähtee äidille, jalkavoiteitakin käytän harvoin, mutta kivaa kun oli täysikokoinen tuote ja tuplasi boxin hinnan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä vähän tylsä mutta käytettävä :) jalkavoide toi mukaan uutta kokeiltavaa, muut ovat tuttuja ja turvallisia ;)

      Poista
  3. Oho oho, tuo pitkäaikaisen tilaajan tuote oli kyllä makea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, ehkä paras boxissa :) tai ainakin yllättävin, outo merkki mulle!

      Poista
  4. mulle nää karvanpoistojutut oli turhia, koska käytän epilaattoria / ladyshaveria mutta lumenen voide (mulle tuli kasvovoide, ei sy), dödö ja essie tulevat kyllä käyttöön. ihan ok boxi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että käyttöä löytyy :) ja RFSU:t on niin pieniä että äkkiäkös ne kaveri vaikka kokeilee :)

      Poista
  5. Höh, ihan nyt suoraan sanottuna aivan p*rseestä, että toiset on saaneet pitkäaikaisen tilaajan kiitoksena täysikokoisen (?) jalkavoiteen jonka arvo on 35€, ja ite sain jonkun vartalomutahässäkkä NÄYTTEEN, täysikokoisen arvo 19€...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkohan siinä sitten suunnattu kiinnostuksen mukaan, käytetty kauneusprofiileja? Mulla ainakin on kädet ennemmin kuin vartalonhoito. En voi muuta syytä keksiä...

      Poista
  6. Silmänympärysvoide tuli tarpeeseen ja tykkäsin siitä edellisestä joka loppui ajat sitten.Rfsu tuotteet ovat toimivia,kynsilakka kelpaa aina ja ihana ylläri oli saada tuo jalkavoide.Eiköhän dödö ja meikkisienetki tuu käytettyä
    Tällä kertaa sain pidettyä sisällön täytenä yllärinä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva saada ylläri, toivottavasti minä en spoilaannu ensi kuun ylläristä :)

      Poista
  7. Ihan ok boksi. Pieni miinus siitä, että käytännössä kaikki tuotteet oli sellasia, jotka olisin voinut käydä ostamassa paikallisesta Citymarketista. Kaipaisin siis ehkä vähän enemmän seleä - edes sitten pieniä näytteitä tai muuten vain erikoisempia merkkejä eikä aina sitä Lumenea ja Dovea, vaikka hyviä ovatkin. Mutta kaikki tuotteet tulevat varmasti käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän samat fiilikset. Mutta välillä on ollut kivasti seleä tai hoitolatuotteita. Ja toisaalta mulle kelpaa Lumene kun aika harvoin kuitenkaan ostelen uusia tuotteita noin vaan. Ja se mitä boxista maksoin, tuli jo yhdessä tuotteessa; loput on vaan bonusta :)

      Poista
  8. Taa nyt ei liity oikeestaan mihinkaan, mutta mista olet hankkinut ton paallystetyn tuolin keltaisen kukkakankaan <3_<3?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin tuon pöydän tuoleineen Kuopion nettikirpparilta joten en valitettavasti tiedä...joku sen on itse verhoillut :)

      Poista
  9. Mä meinasin spoilaantua eilen sun insta kuvasta :D
    Mulla oli tilaajalahjana vartalo mutanaamio.

    VastaaPoista
  10. Itse sain tilaajalahjana sen kylpysuolan, arvo 12.95 euroa. Pettynyt kun nuo tilaajalahjat aivan eri hintaluokista. Luulisi että kaikille pitkäaikaisille tilaajille tulisi samanarvoinen lahja.. Muutenkin koko boksi oli aika tylsä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi että sulle jäi vähän pettynyt fiilis. Mutta ehkä ensi kuun boxi ilahduttaa enemmän? Tietysti noissa tilaajalahjoissa voi olla hankala miettiä samaa hintaluokkaa jos kyse on eri tuotteista ja ihmisillä on profiilissa eri kiinnostuksen kohteet. Kuitenkin kysessä oli kaupan päällinen vaikka se toisilla oli arvokkaampi :)

      Poista
  11. Tiedätkö kuinka kauan poksia pitää tilata että laskeutuu noihin pitkäaikaisiin tilaajiin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varma en ole mutta olisinko tilannut vuoden tauotta kun sain niitä pitkäaikaisen tilaajan lahjoja :)

      Poista

Kiitos kommentista <3