perjantai 17. huhtikuuta 2015

Vähän värikkäämpi vihreä

Kevät on innostanut kaivamaan esiin värikkäät meikit! Minulla on muutama ihana erityinen paletti väri-ilotteluihin. En muuten ole ostanut uutta värikosmetiikkaa pitkään aikaan ( enhän? ) ja tuli ihan sellainen olo että haluaisin uusia ihania luomivärejä! Ehkä pitäisi ajan kanssa alkaa miettimään haluanko jotain mutta ensin nautiskeluja vanhoilla meikeillä.

Tähän vihreään meikkiin ihastuin ja käytin tätä monena päivänä töissä. Viikonloppuna terästin meikkiä mustalla ja kokeilin uusia Yves Rocherin kajaleita joita sain blogin kautta.
Vihreä Vert De Cobalt kajal sopii tähän vihreään Sleek meikkiin jota harrastin töissä. Sekoitin tähän vihreitä Snapshots ja Arabian Night paleteista, ulkonurkkaa syvensin mustalla. Ripsivärinä Yves Rocherilta saatu Volume Vertige.

P3280110.ORF


P3280121.ORF

P3280123.ORF

100% Intense kajalit ovat Limited Edition tuotteita. Joten kannattaa napata omansa kun niitä vielä on. Itse haluaisin vielä tuon sinisen. Aika pehmeitä, rajauksen piirto oli helppoa vaikka vähän pelkäsin katkeaako tämä puikkomallinen kynä. Mulla on aika vahvat otteet ( sitä se sali teettää ) ja saan huulipunatkin rullaamaan putkiloa vasten :( mutta ei tämä kajal katkennut, ihan kestävän oloisia. Ja just hyvä että liukuvat hyvin eivätkä raavi. Mukavan pehmeitä, sen enempää en kajalilta vaadi :)



Oletteko jo kokeilleet näitä puikkomallisia kajaleita? Näistä löytyy hurjasti eri värejä, kurkkaa tämän mainoslinkin takaa. Itse tykkään käyttää värikkäitä kajaleita ympäri vuoden mutta kyllä ne keväällä herkemmin käytössä ovat. Värikkäät meikit piristävät päivää vaikka sitä kurjaakin. Tykkään aina edellisenä iltana miettiä millaisen silmämeikin teen ja minkä huulikiillon tai punan valitsen kaveriksi. Harmi ettei ole aikaa meikata näin pitkän kaavan mukaan, harvemmin arkena on näin näyttäviä varjostuksia. Mutta on sitten kiva viikonloppuna meikata ihan ajan kanssa :)

26 kommenttia:

  1. Uuh, aivan upeat vihreät sävyt! Tuollainen kultaan vivahtava vihreä sopii itsellenikin parhaiten.
    Pitääkin pitkästä aikaa piirustella noilla väreillä.
    Mukavaa viikonloppua toipilaalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja sinulle myös mukavaa viikonloppua :) meikkaamista on kyllä ikävä, vasemmalla tekee pakolliset mutta ei tälläistä .)

      Poista
  2. Lovely!!! I super like the colors that you have used. Its def perfect for Spring.

    VastaaPoista
  3. Ihana meikki. :) Sopii tosi hyvin silmiesi väriin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään vihreistä ja ne sopii myös hiuksiin:)

      Poista
  4. Vau miten upea meikki! <3 Mä oon hankkinut tuollaisen mustan Sleekin kajalin, mutta mä en vaan yhtään pitänyt siitä... Oli hankala levittää ja silmät alkoivat vaan vuotaa.. :( Nää ehkä on vähän erilaisia koostumukseltaan, joten voisi ehkä testatakkin. :) Mua vaan ihmetyttää tää muoto, että miten toi on tarkotus pitää sitten terävänä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) nämä on vähän vahamaisen tuntuisia. Ei ainakaan mulla ärsytä silmiä. Niin, saa nähdä millaiseksi kuluu kun enemmän käyttää :)

      Poista
  5. Ihanaa vihreää <3 Tosi ihana meikki *peukku* jotenkin niiiiiiin ihanan keväinen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Piia, ammattilaiselta on kiva saada palautetta ;)

      Poista
  6. Olen hyvin omaperäinen ja monisanainen tässä kommentissa, mutta en vaan kykene muodostamaan muuta kuin vau, ihana meikki!

    Minäkin ihmettelen nuiden kynien muotoa ja sitä, miten ne pysyvät terävänä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ei aina tarvii mitään monimutkaista, en aina itsekään kommentoidessa keksi. En ole vielä teroittanut mutta meinasin teroittaa..ei kai sitä muutakaan vaihtoehtoa ole?

      Poista
  7. Ihana meikki! Muuten pikkasen kiduttavia noi Aino-mainokset mitkä pyörii tossa bannerissa, hirveä jäätelön himo joka kerta, kun tänne tulee. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa niin on! Tekis mieli maistaa noita mutta eihän ne vedä vertoja BeeJiille ;)

      Poista
  8. Määkin oon vihreällä taas meikkaillu , sitä se kevät teettää (;
    Ostin noi kajalit oranssina ja keltaisena , huomenna kokeiluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin :) tuu kertomaan mitä tykkäsit!

      Poista
    2. Tykkään ,levittyvät erinomaisesti, mutta pysyvät hyvin.

      Poista
  9. Minä myös olen ihmetellyt, miten tuollainen puikko pidetään terävänä, kun se käytössä kuitenkin kuluu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten sen näkee ;) voisihan sitä myös teroittaa veitsellä kuten ennen vuoltiin meikkikynät :)

      Poista
  10. Kauniit ja tykkään erityisesti väreistä! Mulla pitää kaiken olla ydinaseet kestävää, noh vähintään waterproof joten noi kajalit voi jäädä hyyllyyn, käyttäisin mieluusti jos voisin vaan panda-look ei houkuta... ärsyy. Onneks voi ihailla muilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) mulla ei leviä vaikka en käytä vedenkestäviä. Enkä käytä sellaisia meikkejä muutenkaan joissa mahdollisesti olisi vähän epävarma olo, meikin pitää kestää pitkään ettei tarvii vilkuilla peileistä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3