sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Color Club Desert Valley Collection Swatches

Viimeisenä uusista Color Clubeista Desert Valley kokoelma. Kuvasin nämä swatchit ennen koiranpennun tuloa, sen kanssa ei voisi kyllä tehdä tälläisiä! Kynnet saattaisivat tärveltyä pissiä siivotessa :D 
Minusta tämä oli mukava poikkeus noitten pastellien ja glitterien seassa. Lakoilla on hauskat nimet amerikan ja tunnettujen matkailukohteiden mukaan. Kokoelman lakat ovat uudistunutta cremelaatua, joukossa myös sheerlakkaa ja pari jellyä. Kuusi lakkaa huippuhyviä mutta joukkoon mahtui yksi pettymys. Tutkataan kokoelmaa swatchien merkeissä :)

P4030002.ORF

P4020081.ORF

Route 66
Ihana Karibiansininen cremelakka. Peittää kahdella kerroksella. Upea lakka kesäksi, näyttää melkein neonlakalta mutta ei sitä kuitenkaan ole. Yleensä en käytä sinisiä ainakaan kovin usein. Sinisen sävyssä pitää aina olla jotain spesiaalia ja tässä sitä on.

P4020098.ORF

Grand Canyon
Aivan ihana oranssin ja vaaleanruskean yhdistelmä. Tämä on aina yhtä kiva sanoa; minulta ei tälläistä lakkaa löytynyt! Ensin tämä näytti tavalliselta oranssilta mutta ei sitä ole. Kynsillä huomasi eron, tämä on hieman syksyinen sävy! Tykkäsin myös cremekoostumuksesta, kaksi kerrosta riittää.

P4020070.ORF

Made In The Usa
Syvä indigonsininen jellylakka. Peittää kahdella kerroksella levittyen kauniisti. Superkiiltävä ilman top coatia! Ihana hyytelökoostumus on maukas levitettävä.

P4020133.ORF

Westbound
Hento nude vaaleanpunainen sheerlakka. Yhdellä tai kahdella kerroksella nude, luonnollinen, rakennekynsimäinen lopputulos. Näissä kuvissa kolme kerrosta, jää puolipeittäväksi tuoden kynnelle siistin ja kiiltävän pinnan.

P4020093.ORF

Prickly Pearl
Kauniin värinen lakka mutta harmittavan huono koostumus. Kuvissa neljä kerrosta eikä peitä siltikään tarpeeksi. Kuivuessaan satiinipintainen. Väri on ihana, hieman oliiviin taittava lime, koostumus on kuitenkin juokseva ja ohut.

P4020114.ORF

Road Trip!
Tumma turkoosinvihreä. Kaksi kerrosta peittää, ihanan kiiltävä cremekoostumus. Yksi makeimpia tummia vihreitä täksi kesäksi!

P4030151.ORF

Rocky Mountain High
Aah mikä lakka! Rakkautta! Ihanan kiiltävä verenpunainen. Kahdella kerroksella punaisempi, kuvissa kolme kerrosta jolloin lakkaan tulee mustanpuhuva vampy lopputulos. Upea jellylaatu. Ei kovin keväinen väri mutta aina niin ihana! Jos pitäisi valita yksi lakka loppuelämäksi niin minulle se voisi olla juuri tämä! Kuin Essie Bordeaux mutta levittyy sata kertaa paremmin ja jellykoostumus ei valu kynsinauhoille.

Kokonaisuutena hirmu kiva kokoelma! Värit eivät ehkä olleet kauhean uniikkeja mutta toimivia. Muutama hienompi ja erikoisempi kuitenkin erottui joukosta. Omat suosikkini ovat verenpunainen, indigo ja oranssi. Mitkä teistä ovat parhaat lakat ja mitkä on nähty jo aikaisemmin?

Kokoelma saatu kuvattavaksi CesarsShopista

26 kommenttia:

  1. Ei mitenkään kummoinen kokoelma. Kaikki värit on kauniita, mutta mikään ei iskenyt niin, että se olisi pakko saada. :D

    VastaaPoista
  2. Oranssi ja eka vaalean sininen ovat kivoja

    VastaaPoista
  3. Käykö tuo Westbound ranskislakaksi? Se on swatchien perusteella mun lemppari tästä kokoelmasta. Oranssi lakka on myös nätti. Ja on muutkin kivoja, mutta ei mitään hirveän uniikkeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä käy, on juuri passeli siihen :) kaunis ja mukavan pinnan luova lakka. Oranssi on kiva kun ei ole perus keväinen pastellioranssi vaan hieman tummempi/likainen :)

      Poista
  4. Route 66 ja Westbound on kyllä nättejä. Ja se oranssi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Route 66 värisiä sinisiä ei ole ikinä liikaa, just ihana sinisen sävy :)

      Poista
  5. Made in the Usa on upea! Tykkään tollaisista tummista sinisistä.

    VastaaPoista
  6. Upeat kuvat taas, näille häviää merkkien mainoskuvatkin. Ihastuin noihin sinisiinkin vaikka ei ole meikäläisen värigenreä. Jos olisi kynnet, joita lakata, niin ottaisin tuon nuden ja tietenkin Rocky Mountainin, no doubt. Lopetin rakennekynsien käytön vuosia sitten, kyllästyin siihen huoltamisen vaivaan, mutta joskus nää nysät luonnolliset ärsyttää. Katselin sun vanhoja postauksia ja ajattelin kokeilla jotain kynnenkovettajaa, jos vaikka auttaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 mullekaan sininen ei ole ns.turvalakka mutta tietyt siniset iskee lujaa! Itse tykkään Trindin Nail Repairista. Mutta siinä on formaldehydeä joka saattaa allergisoida joten varovasti testattava ensin. Essien aluslakat ovat 3-free eli turvallisempia, toimivia muutenkin joten niitä uskallan suositella. Niistä löytyy moneen "eri vaivaan", ovat sopuhintaisia ja laadukkaita :)

      Poista
  7. Wau, miten hienoja, kaikki!
    Niin hienosti lakatut, tasaiset ja kiiltävät ja ja . .ihanat!
    Kaikki värit ovat ihania, vakkei osa kuulukkaan lempiväreihini.
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi! Se tekee ihmeitä kun lakka itsessään on hyvälaatuinen. Siitä oudommasta väristäkin tulee mieleinen. Monesti saattaa ostaa luottovärin mutta koostumus vähän pettää. Tämä oli hyvä kokoelma, Color Club osaa cremet ja jellyt :)

      Poista
    2. Kerropa oikein hyvä aluslakka ja päällyslakkakin? Käytätkö itse noita? Entä kynsiävahvistava? Olet varmaan jossain postauksessa niistä kertonutkin, mutta en jaksa niin tarkkaan kaikkea lukea, sorry ;)
      -päivi-

      Poista
    3. Ei se mitään, pääsee helpommalla kun vaan kysyy kuin alkaa selata postauksia läpi ;) kynsiä vahvistavana aluslakkana käytän Trind Nail Repairia. Pitää kynteni kunnossa! Varoituksen sanana että se sisältää formaldehydiä joka saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä. Joten testaus 1-2 kynteen ja jos polttaa niin älä käytä.

      Jos haluaa turvallisempaa vaihtoehtoa niin Essieltä löytyy. Essietä myydään ihan Citymarketissa, Sokoksella, Anttilassa muutamia mainitakseni. Essien pullon kyljessä lukee myös selkeästi mihin mikäkin aluslakka on tarkoitettu. Jos ei haluaa mitään kovettavaa niin Essieltä löytyy myös normaaleja aluslakka vaihtoehtoja :) Essien Good To Go päällyslakka on myös hirmu hyvä, kuivattaa nopeati pitkäkestoisen kiiltävän pinnan.

      Itse satsaan mieluummin hyvälaatuisiin tuotteisiin niin kynnet on paremmassa kunnossa ja lakat siisteinä :) ja kysy vaan mitä mieleen tulee, mielelläni rupattelen täällä ja otan uudet lukijat vastaan!

      Poista
    4. Kiitos!
      Olen joskus käyttänyt tuota Trindin tuotetta ja se on kyllä käynyt, mutta onpahan unohtunut, joten sitä hakemaan.
      Olen kyllä kans huomannut, että kannattaa satsaat, paitsi jossain, ostin joskus Chanelin lakan, ja se, jos mikä, tuotti kyllä pettymyksen.
      Mutta, noita sit käynkin ostamassa .
      Mukava viikkoa ja paranemisia kädellesi.
      -päivi-

      Poista
    5. Kiitos :) toivottavasti löytyy sopivia tuotteita! Ja totta, hyvilläkin merkeillä voi olla floppeja, Essiellä tosin hyvin harvoin ;)

      Poista
  8. Route 66, Grand Canyon ja Road Trip voisivat purjehtia mun luo... ^_^

    VastaaPoista
  9. tosi kivoja syyslakkoja! ei kyllä vielä mikään oikein iskenyt, en halua edes ajatella syksyä kun ei oo kesäkään vielä tullut :D ihana swatch-postaus niinkun aina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) kokonaisuutena kyllä syksyinen mutta minähän se näistä tykkään :) poimin sieltä oranssin ja vaaleansinisen kesäksi :)

      Poista
  10. Route 66 näyttää sulla ihan mahtavalta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 se on jotenkin niin nappisävy ja varmasti käytössä kesällä :)

      Poista
  11. Apua! Toi viimeinen lakka on just sellanen verenpunanen mitä oon aina halunnut! <3____<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin muuten on, tämmöstä yritin sulle aiemmin suositella! Ja jellykoostumus tekee tästä vieläpä sellaisen verihyytelömäisen :D

      Poista

Kiitos kommentista <3