torstai 2. huhtikuuta 2015

Turkoosit 80´s palmut

Zoya Delight kevätkokoelman esittely jatkuu. Toinen omistamani lakka kokoelmasta on Rayne joka edustaa shimmeristä puolta kokoelmasta. Tämä näytti jotenkin mielettömän hienolta ja halusin kokeilla sitä :)


P3300015.ORF

Rayne on sellainen lakka josta en tykkää pelkästään kynsillä. Turkoosi on tottakai aina kaunis mutta joskus tuntuu että joku lakka kaipaa kaveria. Rayne peittää kahdella-kolmella kerroksella, riippuu kynsien pituuksista. Näissä kynsissä kolme kerrosta, tykkään intensiivisen pigmenttisestä lopputuloksesta enkä läpikuultavasta. Tuntui että todellakin tämän kaverina pitää olla jotain muutakin väriä. Turkoosi on siitä ihana väri että sen kanssa sopii esimerkiksi violetti tai kulta. Mutta tällä kertaa yhdistelin skittletteen valkeaa ja hopeaa.

P3230009.ORF



Lisäksi mulla oli kamala himo käyttää vesivärilakkoja koska ihmiset on tehneet niillä mielettömän makeita juttuja. Keskisormessa kolmea vesivärilakkaa Ticket To Paradise kokoelmasta; Sea-ing Blue, The Islands ja Bermuda Beaches. Ihan mielettömän ihana efekti valkean lakan päällä! Kuin piste iin päälle kun leimasin nuo Miami Vice palmut ;D Color Clubin vesivärilakkoja voi käyttää valkean päällä, leimata jotain ja laittaa top coatin. Tai sitten näillä voi värittää leiman päälle mutta laita siinä tapauksessa top coat leiman päälle koska vesivärilakka sotkee leimauksen. 

P3230015.ORF

Zoya kynsilakat maahantuo NailCity. Lakkoja voit ostaa heidän jälleenmyyjiltään tai tilata NailCityltä sähköpostitse info@nailcity.fi. Helsingissä liikkuvat, kannattaa piipahtaa kynsilakkataivaassa; CesarsShopin liikkeessä Vuorikadulla. Sieltä löytyvät Zoyan tuoreimmat kokoelmat mm. tämä.

P3230001.ORF

Muut käytetyt tuotteet:
OPI Baby It´s Frosty Outside
Gina Tricot White
Color Clubin Ticket To Paradise kokoelma  ( saatu )
MoYou laatta Back To The 80´s 04
Konad leimauslakka Navy ( saatu )
Hopeita pyöreitä glittereitä
Glisten & Glow HK Girl Top Coat ( saatu )

28 kommenttia:

  1. Ihan mahottoman hienot! <3 Nää huutaa niin kesää, että tulee kyllä tosi hyvälle mielelle kun pelkästään katsoo näitä sun kynsiä. :D

    VastaaPoista
  2. IIIKS! Ihanat kynnet! Mäkin ostin just ton laatan, kun siinä oli ihanan kesäinen palmu. Ja noi CC:n lakat oli pakko ostaa vesivärikäyttöön ihan vaan sun postauksen takia. Onneksi ne nyt löytyy laatikosta, koska muuten olisin tosi kateellinen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) vesivärilakat on kyllä paras keksintö aikoihin. Mielettömän jänniä ja tekisi mieli laitella niitä joka kynsiin :D

      Poista
  3. Valkoinen tähdikki2. huhtikuuta 2015 klo 10.44

    Todella makeat! Täytyy näyttää näitä kuvia mun miehellenikin, joka on alkanut fiilistellä alkuperäisen Miami Vicen tunnelmia! :D Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitähän se mies tuumaa :D Hyvää pääsiäistä, syödään mämmiä ja minua ;D

      Poista
  4. Voi eikä miten ihanat nämä on! Tykkään hirmuisesti tästä kokonaisuudesta, pääsee oikein kesäisiin tunnelmiin kun näitä katselee <3

    VastaaPoista
  5. Nää on niin kivat kynnet että menee kokeiluun itselläki!

    VastaaPoista
  6. Aivan ihanat kynnet! :)
    Mun on kyllä myös pakko hankkia jotkut vesivärilakat heti, kun rahatilanne vaan sallii. Noilla saa niin upeita kynsiä aikaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) vesivärilakat on huippuhauskoja. Tykkään näistä kolmesta eniten koska noita sekoittamalla saa sitä vaaleaa violettiakin :)

      Poista
  7. Wau, ihan Miami Vice tuli näistä heti mieleen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :D mullekin tuli ja nimesin kynnet sitten sen mukaankin :)

      Poista
  8. Ihanat kynnet, mutta mua aina mietityttää tällaisissa kynsissä, joissa kaikki ei ole samaa väriä, se miltä peukalo mahtaa näyttää! Millä värillä se on lakattu, onko siinä koristeita yms. Oonkohan ainoa?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni varmasti miettii. Turkoosia lakkaa oli näissä peukuissa. Mulla on vaan sellaiset pullukka-peukut jotka eivät halua tulla nätisti kuvaan mukaan joten jätän ne ulkopuolelle ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3