keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Lindex kosmetiikka

Vaatekauppa Lindex alkaa myydä myös oman malliston kosmetiikkaa ja sain blogin kautta esittelyyn valikoimaan tulevia tuotteita. Ihan mielenkiintoista testata uusia sarjoja ja kun kyseessä ovat edulliset tuotteet, aika helposti jotain tarttuu yleensä mukaankin kaupoissa pyöriessä ;)


P4230052.ORF

Kynsilakkoja tuli kolme erilaista joista ensin kynsille pääsi  Hot Pink. Kullanhohtoinen turkoosi on nimeltään Sea Turquoise ja korallinen Flirty Coral. Pullot ovat pieniä 7 ml kokoisia, varustettu pienellä siveltimellä. Koin ison korkin yhdistettynä pieneen siveltimeen vähän hankalaksi mutta ehkä vähän makuasioita ;) kokeilin kaikkia lakkoja äkkiseltään. Laatu ei ole ihan sitä mihin olen tottunut mutta ihan kelpoisia kuitenkin. Pinkki näistä oli ehdottomasti paras :)


P4240022.ORF


P4230065.ORF

Sarjasta löytyy myös asetoniton dipattava kynsilakanpoistoaine. Mulla ei ole nyt vähään aikaan näitä ollutkaan mutta juurikin glitterlakkojen hinkkauksessa tämä on äärimmäisen kätevä. Tämä ei haise pahalta vaan lähinnä ihan hyvältä. Positiivinen yllätys koska Maybellinen vastaavasta jäi traumat koska se aiheutti migreenin ja sitä ei voinut käyttää sisällä! Tämä poistaa kynsilakat helposti ja nopeasti, ainut että mustaa sientä irtoaa jonkun verran sormien mukana :) mutta eipä se niin paha juttu ole. Jos dipattavan haluaisin ostaa niin tämän kyllä ehdottomasti! Äärimmäisen kätevä tuote :)

Sarjaan kuuluu voiteita joista minulla on Enrich & Excite käsivoide. Hieman rasvainen mutta nopeasti imeytyvä. Hyvä, makeahko tuoksu jää leijumaan vähäksi aikaa. Hyvä myös kynsinauhoille!

Huulimeikeistä sain pari kiiltoa, kylmän vaaleanpunaisen Paony Pinkin ja nuden Vanilla Nuden. Ihanan yksinkertaiset nimet :) kiilloissa on ihan perus aplikaattoripää ja tuoksu on makea. Ei teennäinen vaan omaan nenään juuri sopivan miellyttävä. Kiillolla on perus pysyvyys, mukava tuntu huulilla ja näitä voi lisätä ilman peiliä. Eivät tahmaa vaan ovat mukavan jämäköitä huulilla. Eivät kuivata. Näitäkin hamstraisin.


P4230057.ORF

P4230036.ORF

^Vanilla Nude

P4230041.ORF

^Paony Pink

Ripsiväreistä pääsin kokeilemaan Volumising mascaraa. Ja tämä se olikin yllätys! Odotin sellaista tavallista halvan oloista mascarapäätä mutta tässä olikin kumipää! Sopivan kokoinen joten levittää ripsivärin siististi. Pitää taivutukset! Antaa pituutta ja erottelevuutta. Ei varise, ei suttaa yläluomea. Hintaansa nähden erittäin hyvä ripsiväri.


P4230022.ORF

P4230027.ORF

Tuotteisiin ja hintoihin voit tutustua lisää Lindexin nettisivuilla :)

24 kommenttia:

  1. Vitsi miten kiva tätä oli lukea, sillä niinhän sitä hieman ennakkoluuloinen on edullisten uutuuksien edessä. Kynsilakanpoisto lähtee ostoon. <3
    Mukavaa vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa vappua :) toisaalta edullinen kosmetiikka lähtee helpommin mukaan ;) vaikka sitä olisi ennakkoluuloinen!

      Poista
  2. Hauskaa, kun Lindexillekin tulee kosmetiikkaa :). Tuo lakanpoistoaine kiinnostaa ehdottomasti ellei ole kamalan kallis. Lumenen aine on aivan ylihinnoiteltua Essencen vastaavaan verrattuna. Ginan tökötti on just siitä välistä hinnaltaan. Käsirasvaa ja huulikiiltoja voisi kokeilla, niitä kun kuluu litrakaupalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kallis, veikkaan hinnan alle 5 e nettisivujen mukaan ;) niin kuluu, ikinä ei ole liikaa huulikiiltoja laukussa pyörimässä :) käsivoiteita menee, näitä nopeakäyttöisiä käytän vaikka just ennen kynsikuvia ;)

      Poista
  3. Nettisivuilta löytyi sokerikuorinta hedelmäisen sitruksisessa tuoksussa, sitä voisi harkita :)

    VastaaPoista
  4. "Tämä ei haise pahalta vaan lähinnä hyvältä." Käytit oikeaa sijamuotoa! Halleluja! Aivan ilahduttavaa törmätä oikeaoppiseen kielenkäyttöön viimeinkin! Kiristelen hampaitani aivan liian usein muuten kivoja kosmetiikkablogeja lukiessani, sillä datiivia käytetään liikaa siellä minne se ei kuulu mitä tulee jonkin asian kuvailuun. "Hyvä-lle, paha-lle..." onneksi säästyin tältä tätä postaustasi lukiessani. Olkoon kielioppisiunaus mukanasi jatkossa!

    Kiitos myös hyvästä lindex-arviosta. :-) Se oli oikein hyödyllinen. Ihastuin Sea Turquoise -sävyyn, koska se on täydellinen tulevaan kesälookkiini. ;-) Terveisiä pääkaupunkiseudulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kielioppivirheitä täällä varmasti näkyy välillä, pahoittelen jos se särähtää silmään. Mulla on tapana kirjoittaa näppis sauhuten sitä mitä suuhun tulee, välittämättä niin kielivirheistä. Minä olen tälläinen ja kirjoitan siihen tyyliin :) jos rupeen liikaa miettimään niin blogi alkaa viemään liikaa aikaa!
      Turkoosit lakat kuuluvat kieltämättä kesään! Niitä on niin monen sävyisiä mutta tämä kultashimmerinen ihastuttaa!

      Poista
  5. Kiva uutinen ja kivoja tuotteita oot saanut

    VastaaPoista
  6. Elen juur huomasin kosmetiikka-alttarin kun piipahdin Lindexissä. En jaksanut tosin jäädä tutkailemaan niitä kun silmät nyt on tällä hetkellä milloin mitäkin :) Kivoja sävyjä ja käsivoiteet ja huulikiltsut ainakin kiinnostaa!

    VastaaPoista
  7. Kiva kuulla näistä enemmän. Huulikiillot vaikuttivat kivoilta, tykkään tuollaisesta litteämmästä mallista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä käteviä vaikka taskuun :) ja kivan tuntuisia huulillakin!

      Poista
  8. Tarviipa käydä tutusmassa näihin lähemmin seuraavalla kerralla :)

    VastaaPoista
  9. Olipas kiva kuulla näistä tuotteista arvostelua :)

    VastaaPoista
  10. Minäkin ostin testiin kynsilakan ihan huvikseni ja kun sattui löytymään kiva violetin sävy, jollaista en muistaakseni ehkä omista ennestään (violetteja saattaa noin muuten kyllä olla muutama... kymmenen, ehkei ihan sataa :D). Sai vielä tutustumisalennuksen ja edun myös verkkokauppaan, eli ihan kiva kolmen euron kokeilu. Se pullon muotoilu kyllä mielenkiintoinen, paksu korkki ja minivarsi voi olla vähän hankala yhdistelmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi sillä sai lakattua ihan hyvin :) hinta ei tosiaan ole paha ja vaikka pullo on pieni niin riittää siitä useampaan lakkauskertaan :)

      Poista
  11. Oho en ees tienny et Lindexillä on nykyään meikkejäkin :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3