perjantai 10. huhtikuuta 2015

Picture Polish Cherish

Nyt se paniikki iski! Cesarille tuli uusia Picture Polish sävyjä ennakkomyyntiin ja minä onneton se vaan haudon näitä entisiäkin ;D siis tämä on ihan ihme vimma kun ei raaski lakata. Ja halua säästää näitä ihanuuksia! En tiedä mihin, hautaanko?


P3300020.ORF

Ostin tämän Cherish ihanuuden viime ennakkomyynnistä. Harkitsin pitkään mitä otan, nämä ovat kaikki ihania ja himottaisi ostaa useampi mutta välillä on ajateltava järjellä, ovathan nämä kuitenkin hintavia lakkoja. Mutta itse silti ostan mieluummin Cesarista, en ole edes katsonut onko niin paljon halvempi tilata ulkomailta.


P3300010.ORF

Cherish on aivan ihana, neutraali nude scattered hologrammilakka. Tämän koostumus on aivan ihana, levittyy kermaisen kauniisti ja tasaisesti kynsille. Kiilto on lasimainen ja kynnen pinta kauniin näköinen ilman päällyslakkaakin. Pitkille kynsille laitoin kolme kerrosta. Mielettömän kaunis lakka. Picture Polishin oma kimaltava hippuglitter tekee lakasta uniikin ja ihanan, muuten se olisi ihan tavallinen nude muiden joukossa.


P3300026.ORF

Valkeat leimaukset tein Konadin laatasta m65. 


P3300018.ORF

Picture Polish lakkoja voit ostaa maahantuojalta CesarsShopilta. Ovat kyllä kerrassaan uniikkeja lakkoja, jokainen ihan omanlaisensa. Löydätkö sinä niistä mitään mielenkiintoisia ja sinun näköisiä sävyjä? Minua himottaa vielä tuo Poison. Voitteko sanoa mulle että en tarvitse sitä jos minulla on jo MAC Formidable! ja Orlyn Galaxy Girl? Ei kellään olisi noita kaikkia kolmea ja et kehtaisi tehdä vertailua?

26 kommenttia:

  1. MAC:in ja Orlyn lakoista mulla ei oo mitään tietoa, joten vastaukseni on epäpätevä, mutta luulen että tarvitset Poisonin... Sorry! ;))

    Ja kauniit on nämä kynnet - kermatoffeen sävyssään ja hyvässä harmoniassa muutenkin!

    VastaaPoista
  2. On se Cherish vaan nätti! Onneksi tuo kaunokainen on matkalla myös mulle! <3

    VastaaPoista
  3. Mulla on Anna Gorelovan/DaLE:n vastaava ja peittävyys on kuraveden luokkaa. Tää näyttää nätille :)

    VastaaPoista
  4. Cherish, niin kaunis että ei ole edes sanoja. <3

    VastaaPoista
  5. Mullapas onkin Poison :). Mutta ei tietty noita muita, että voisin verrata, pöh! Sanoisin kuitenkin (swatchtikun perusteella), että Orly ja MAC on efektiltään paljon voimakkaampia kuin PP (ja niissä on glass fleckejä mitä Poisonissa ei ole). Ihan kotona lampunvalossa Poisonista ei näy vihreätä hehkua lainkaan. Koostumus on jelly/crelly. Pitää saada tämä kyllä kynsille nopiaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KÄÄK! Mutta noin arvelinkin...että Poison on vaisumpi. Siksi mietin sitä pitkään. Siis se on varmasti hieno mutta jos minulla on jo kaksi samanlaista ja jopa asteen parempaa niin tarvitseeko Poisonia? Pistähän äkkiä kynsille :)

      Poista
  6. Mä odottelen omaa Poison pulloa (Ja muutamaa muutakin lakkaa) :D Oli ihan pakko! Niin ihana sävy :) Ja on mulla Orlyn Galaxy Girl, mutta toivon, ettei ihan samanmoinen ois, eäh ihan sama, saan ekan Pisture Polishin <3 Tosi nätti nude tää Cherish!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ne ei ihan samanlaisia...minustakin Poisonissa ei näkynyt shimmeriä mitä Galaxyssä on. Mutta varmasti pidät molemmista ja onnea ensimmäisestä Picture Polishista ;)

      Poista
  7. Et tartte sitä Poisonia, mutta omistaminen on niin kivaa, että anna palaa... :D

    VastaaPoista
  8. Nätit, taas yksi aivan ihana PP! <3

    VastaaPoista
  9. Mää niin haluan tän, mutta oli viimeksi loppu, byäääääh!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni tilasin kun olivat vähissä. Paniikki tulee kun Cesarilla näkyy varastotilanne ;) Nyt tilaa heti kun lisää tulee, tämä on niiiin upea!!

      Poista
  10. Wau, tää lakka on kyllä mielettömän kaunis! Ja leimat sopii täydellisesti yhteen tämän kanssa, oih! <3

    VastaaPoista
  11. Cherish on kyllä aivan upea lakka ♥ Tilasin sen itse ennakkoon heti kun oli mahdollista :) Nätit kynnet!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3