sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Faby Cleo´s Talisman

Nyt sitä pääsee taas kynsien lakkaamisen makuun! Ei pysty vielä ihan joka päivä ja varovainen saa olla. Eikä mitään leimaushommia voi vielä suunnitella. Postissa saapuu tiuhaan tahtiin uusia lakkoja mutta joitakin aiempia on vielä testaamatta. Aiemmassa Faby paketissa mulle tuli duochromeja joista tämä Cleo´s Talisman on vielä esittelemättä.


P4210036.ORF

Tiesin että Cleo´s Talisman ei ole ennennäkemättömän uniikki duochrome mutta koska tykkäsin OPI Sprite lakasta tosi paljon, tiesin tykkääväni myös tästä. Tämä on samanlainen rehevä vihreä-kuparinruskea duochrome. Efekti näkyy ihan selkeästi eikä lakassa ollut valittamista. Kaksi kerrosta, lakka on pigmenttistä ja kuivumisnopeus ihan normaali.

Fabyn siveltimellä on tosi helppo lakata, se on vähän sellainen tasapäinen reunoista pyöristetty. Lyhyehkö ja topakka. Makuasioita mutta Fabyn sivellin on just hyvän mallinen ja levyinen mun kynsille.

Näin Instassa jonkun tuton jossa lakan päälle laitettiin lakkatiploja joita heti pyyhittiin asetonissa kastellulla siveltimellä. Jäi niin mieleen että tuota pitää testata ja toivoin onnistuvani ekalla kerralla :) annoin Cleo´s Talismanin kuivaa ja pistin päälle kerroksen Faby Top Coatia. Siksi jos asetoni yritykset menee ketuiksi niin ei lähde heti lakka kävelemään :)


P4210012.ORF

Laitoin yksi kynsi kerrallaan kynsille limeä ja vaaleanpunaista cremelakkaa. Sitten kastelin siveltimen asetonilla ja tein pientä liikettä lakkojen päällä. Kannattaa sitten muistaa että lakka on pitkään märkää asetonista joten kuivata kynnet huolella. Mun mielestä näistä tuli ihan kivat :) taiteelliset :D seuraavan kerran kokeilen erilaista kuviota, voi olla että nyt innostuin liikaa ( kuten tapana ). Googlella löytyy hienoja "smokey nails" kuvia jotka saavat vihertymään kateudesta ja tuntemaan ajatusta miksimäenosaa :D haluan tehdä oikeat savuiset kuviot. Mutta tätähän kynsien koristelu on, koko ajan opettelua ja kehittymistä!


P4210034.ORF

Minulla on tarjolla myös alekoodia Kauneutta.com verkkokauppaan. Saat -15% alennuksen tilauksestasi koodilla FABY. Yli 40 e tilaukset toimitetaan ilmaiseksi mutta muuten postikulut ovat edulliset 3,90 e. Ja koodi on voimassa 30.6.2015 asti joten nyt jos koskaan kannattaa Fabya testailla. Tästä klikkaamalla Faby lakat Kauneutta.comissa.

Tästä löydät myös listan Faby jälleenmyyjistä suomessa jos haluat valita lakkoja ihan livenä tai vaikka tilata toivomiasi sävyjä! SanNailsin blogista voit kurkata myös ihan tuoreen Faby postauksen. Kannattaa googlettaa, Faby on levinnyt kivasti muihinkin suomalaisiin blogeihin ja on nyt kaikkien huulilla :)


10 kommenttia:

  1. Ihanat, ihanat, ihanat! Mä rakastan tollaista erikoista vihreää ja jotenkin noi koristelut iskee kovaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Oli nää minustakin kivat ja pidin kolme päivää :) ennätys!

      Poista
  2. Oi vitsit miten nätti kokonaisuus! Tää lakka iskee sävyltään muhun täysillä ja tuo savuefekti on tosi hieno :) Ihanaa että sullakin alkaa jo lakkailu sujumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kiva lakkailla vaikka kaikkeen ei vielä kykene. Oli nämä kivat kynnet, tykkäsin värimaailmasta :)

      Poista
  3. Kaunis vihreä, juur hiplasin tänään tuon väristä vaatetta! :) Tykkään!

    VastaaPoista
  4. Ihan veikeäthän noista tuli! Oon muuten itse kokeillut samaa savutekniikkaa joskus vuosi-pari sitten, kurkkaapas (toivottavasti on ok laittaa linkki tähän): http://sannails.blogspot.fi/2013/09/31dc13-day-7-mustaa-ja-valkoista.html



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että miten kivat, olisin halunnut onnistua noin hienosti :) varmaan seuraavan kerran kokeilen juurikin vain kahdelle selkeästi erilaisella värillä, tulee se savu jotenkin elävämmin esille ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3