maanantai 20. huhtikuuta 2015

Essie Flowerista kevätkokoelma 2015

Essien kokoelmat, etenkin kevät ja syksy, ovat poikkeuksetta lemppareitani. Maahantuoja L´oreal Finland muisti minua pienellä lahjalla, Essien Spring 2015 kokoelmalla joka kantaa nimeä Flowerista. Nyt on aika löytää sisäinen Flowerista!

Flowerista on inspiroinut kevään suosikkisävyjä. Hän on fashionista joka ammentaa ideoita pukeutumiseen kukka-aiheisesta muodista ja kukoistavien puutarhojen kauneudesta. Essien kokoelma ei ole ainut kevään kukkakauneudesta inspiroitunut kokoelma. Kauden takaisin kedolle-look on enemmän kuin nupullaan oleva trendi. Se tarjoaa jokaiselle naisille mahdollisuuden päivittää ajatonta tyyliään niin että siitä tulee mitä ajankohtaisin. 

P4170042

Flowerista kokonaisuutena on ihanan värikäs, yhteensopiva ja osa väreistä on hyvin ajattomia mutta osa muistuttaa valmistautumisesta värien käyttöön. Kaikissa lakoissa on ihastuttava cremelaatu josta en kertakaikkiaan löydä moitteen sijaa. Leveä, hiukan pyöreä sivellin on ihan täydellinen käsileikkauksesta toipuvalle tai hiukan epävarmalle laakkaajalla. Tällä siveltimellä ei oikein voi epäonnistua ja jokainen näistä lakoista oli muutenkin helppo lakattava. Essien cremet levittyvät kauniisti ja peittävät kahdella kerroksella.

P4170046

P4170057

Kokoelman nimikkolakka Flowerista on kaunis purppura. Kokoelma oli paketoitu kauniiseen laatikkoon ja kokoelman kuvitus viimeisen päälle harkittua ja kuvia jäi ihastelemaan pidemmäksi aikaa, kauniista lakoista puhumattakaan. 

P4170061

Flowerista - Intohimoinen liilaa daalia
Perennial Chic - Kellanbeige tulppaani
Picked Perfect - Mantelinbeige pioni
Blossom Dandy - Mintunvihreä hortensia
Garden Variety - Siniturkoosi orkidea
Petal Pushers - Savukvartsiruusu

kollaasi

Pr-esitteessä on ohjeet Poimi kedon kukkia -manikyyriin joka toteutetaan dotting toolilla ja kokoelman lakoilla. Ihastuttava idea! 

P4190013.ORF

Minusta kokoelmassa on muutenkin sellaisia väriyhdistelmiä joista inspiroituu helposti. Miksi käyttää yhtä väriä kun leikkisän manikyyrin saa pienellä vaivalla? Löysin heti pareja aksenttilakkaukseen!

P4170062

P4180077.ORF

Garden Variety on tämän kevään ihastuttavin siniturkoosi. Räväkkä ja pukeva väri mutta ei liian neonkirkas. Yhdistin aksenttiin Picked Perfect lakan. Mahtavat kynnet! Toinen yhdistelmä mitä kannattaa kokeilla on minttu ja keltabeige.

Upean kiillon manikyyriin antaa Essie Good To Go top coat. Jos tuntuu että tulee kiire etkä halua sotkea kynsiäsi, sipaise tätä top coatia yksi kerros eikä kynsissä ole aamulla lakanan kuvia ;)

P4170067

Flowerista saapuu myyntiin toukokuussa. Essie lakkojen suositushinta on 13,90 e. Essie lakkoja myyvät mm. Sokos, Carlsson, Anttila, Citymarket, Stockmann muutamia mainitakseni :)

36 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä mukavan erilainen kevätkokoelma. Ei aina niitä tyypillisiä pasttellisia tai kirkkaita sävyjä monta. Tämä Flowerista on jotenkin hillitty ja kaiketi kivoja sävyjä, vähän erikoisempiakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kiva että nämä ei ole pastelleja koska tulisi jo pastelliöverit :) Essie osaa tehdä nämä houkuttelevat kokonaisuudet. Lakat ei ole sikin sokin laitettu vaan värit on harkittuja ja toisiinsa sointuvia. Tulee sellainen houkutus ja tahtoo sitten kaikki mikä lienee tarkoituskin ;)

      Poista
  2. Nämä on aivan ihania :) Etenkin tuo minttu ja turkoosi kiinnostaa, mutta pistää miettimään että mitenköhän lähellä Garden Variety on sävyltään OPIn Fly:ta? Sattuuko sulla olemaan molemmat?

    En voi käsittää miten mun 250 lakan kokoelmassa ei ole vielä yhtään ainutta minttulakkaa. :D Onko tuo Blossom Dandy hyvin levittyvää sorttia?

    Tosi söpö pilkkumanikyyri. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei Flyta ole :/ mutta näyttää melko samanlaiselta. Minttu on hyvälaatuinen, aivan ihanan värinen joten voi vaan suositella :)

      Poista
  3. Iskee muhun! Lemppari on Blossom joka päätyikin jo ostoskorin kautta lipastooni. <3

    VastaaPoista
  4. Tää kokoelma on ihan MAHTAVA. Tuota persikkaista sävyä en ostanut, mutta muut viisi kyllä valloittivat sydämeni ihan täysin. Ja mieletön laatu, useampi peitti yhdellä kerroksella! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä yksi kerros riittää jos on lyhyemmät kynnet. Essie ei kyllä petä ja harvemmin Essieltä tulee huteja :)

      Poista
  5. Nätit kynnet. Jännä tää Essien kokoelma, koska mukana on selvästi parikin tosi yllättävää sävyä. Siniturkoosi on kyllä melkein tän kokoelman herkku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ihana kokoelma kyllä, löytyi monta suosikkia :)

      Poista
  6. Nojaa. Kauniita sävyjä, tykkään kyllä, muttei mitään erityistä minusta. Tuo kedonkukkia-tuto on kyllä kiva lisämauste paketissa, pisteet siitä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ihastuin purppuraan ja turkoosiin. Harmaa vielä testaamatta, se on ihan ooh sävy :)

      Poista
  7. Ensin ajattelin, että ainut kiinnostava on tuo minttu. Ja sille ehkä kaveriksi siniturkoosi. Mutta...sait nuilla kahdella viimeiselle parilla kellertävät lakatkin näyttämään niin houkuttelevilta, etenkin yhdistettyinä sinertävänvihertäviin... Apua, mihin tässä taas joutuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan totta...kun lakat näkee yhdisteltyinä pareina niin tulee se tahtoo, tahtoo... :))

      Poista
  8. Onpa kivan värisiä lakkoja! Garden Variety täytyy ainaki ostaa.

    VastaaPoista
  9. Ihana Essie-kokoelma, taas kerran <3 Essien cremet on kyllä huippulaatua ja varmaan mun on pakko yksi tai kaksi lakkaa tästä kokoelmasta ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään Essien cremeistä. Levittyvät niin siististi että niillä on ilo lakata. Ja mulla on nämä Flowerista kynnet vieläkin, kolmatta päivää moitteettomina :) eivät rapise heti pois!

      Poista
  10. Hih, on kyllä sellainen laatikko joka kelpais mullekin! ^_^ Tosi nättejä värejä ja varmasti tunnettua Essie - laatua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä laatikot ovat usein ihastelut kohteina, tälläinen hamsteri säilyttää kaiken :)

      Poista
  11. Tosi kaunis tuo Flowerista, tyylikäs mutta erilainen sävy. Täytynee hankkia, vaikka minusta sopii enemmän syksyyn kuin kevääseen :) Onpa muuten aivan ihana tuo promokuva, lääh... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin se on enemmän syksysävy. Mutta kiva poikkeus kevätkokoelmaan, pastelli violetteja on Essieltä tullut aiemmin melko tuoreissa kokoelmissa. Kokoelman tähti ehdottomasti :)

      Poista
  12. OMG!!! They are sooo beautiful. Love every color in this collection. It also has a nice finish. This is something worth checking out indeed.

    VastaaPoista
  13. Nuo Garden Variety ja Petal Pushers ovat kyllä ihania, piti kauppareissulla jo käydä ihastelemassa :)

    -JossuK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa ne seuraavalla reissulla jo tarttuisivat mukaan ;D

      Poista
  14. Blossom Dandy tuli ostettua eilen, kun Anttilassa oli sopivasti alennukset! Vielä se ei ole kynsille päässyt, mutta jospa se pian pääsisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luinkin että siellä Anttilassa noita oli ja laitoin sanan kiertämään Essietä kaipaaville ;)

      Poista
  15. Viime viikolla ei Anttilassa ollu vaikka kovasti mainostikin , lähdin pettyneenä himaan ); . Ostin Essenceltä Floweristaa vastaavan sävyn , ainakin pullossa muistuttaa hyvin paljon samalta. Ei se tietty Essietä voita ja olihan tuossa muutama muukin ihanuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt olen kuullut että joissakin Anttiloissa on tätä kokoelmaa, oiskohan meilläkin? Mutta ihan sieltä että mainostetaan ja sitten ei olekaan :/

      Poista
  16. Voi vitsi, kun tämä on herkullinen kokoelma! Jotenkin on pakko sanoa, että pitää hankkia kokonaan tai ei ollenkaan. Kunpa tän saisikin tilattua jostain tällain ihanassa paketissa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paketti on tosiaan parasta <3 mulla on kaikki aiemmat kokoelmat näissä laatikoissa. Ja on lakatkin ihania, taattua Essie laatua. Herkullisia tosiaan, tekis mieli sanoa että osta vaan kaikki ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3