perjantai 3. huhtikuuta 2015

Päivämeikki Rose Raffinella

Kuinka monelle Diorin Stylish Move on tuttu? Tassut ylös! Se on nimittäin se klassinen valinta vihreille silmille, hyvin tuttu ja turvallinen paletti :)

Nyt minulla on esittelyssä vastaavanlainen tuote vähän halvemmalla hinnalla eikä se tarkoita sitä että laatu olisi huonompi ;) huomaatteko paleteissa hieman samaa näköä ;)



Yves Rocherin ja minun kampanjani on vielä voimassa 6.4 saakka, toimintaohjeet tämän postauksen lopussa ;D nämä postauksessa esitellyt YR tuotteet olen saanut yhteistyön merkeissä. Linkit ovat mainoslinkkejä.

Uudistuneista luomiväripaleteista valitsin klassisen Rose Raffinen joka on täydellinen vihreille silmille. Tämä on kolmas "kultapaletti" joka mulla on. Kaikissa tuntuu olevan tasainen ja varmasti monia miellyttävä laatu. Pigmentti on juuri sopivaa päivämeikkiin ja kultapaletit ovat kaiken tasoisille meikkaajille turvallisia valintoja. Neljästä väristä saa taiteiltua tummaa tai vaaleaa meikkiä. Itse olen tykännyt tästä työmeikeissä. Yhtä tai kahta väriä, todella hyvännäköinen vihreillä silmillä. Ja on pysynyt koko päivän pohjustajan kanssa ( Make Up For Ever Eye Prime ) eikä ole yhdestikään mennyt luomivakoon. Oletteko kokeilleet jo näitä kultapaletteja, mitä olette tykänneet?




Tässä meikissä käytin kaikkia sävyjä. Rajaus tehty Yves Rocherin eyelinerillä ja ripsissä Sexy Pulp mascaraa. 


P3220045.ORF

P3220022.ORF

Olen kehunut aika montaa Yves Rocherin ripsiväriä. Tässä paketissa mukana oli Sexy Pulp ripsiväri. Ei ole vedenkestävä mutta ei ole kertaakaan levinnyt tai tuhrinut yläluomea. Helppo levittää, asettuu siististi ripsille ja kestää koko päivän siistinä. Mielestäni paras erottelemaan ja antamaan luonnolliset ripset. Ei tee paakkuja eikä hämähäkkiripsiä.




Kampanja on voimassa 6.4.2015 saakka. Lisäät tuotteita ostoskoriin, kassalla syötät koodin YRCHARMING jolla saat -20% alennuksen tilauksestasi ja Organic Cosmetics sarjan päivä- ja yövoiteen kaupan päälle. Kerroin kampanjasta aiemmin tässä postauksessa.

Hyvää pääsiäistä kaikille! Tänään haetaan Hippu, tosi jännää! Olen niin odottanut tätä päivää :) Hippu -postausta tulossa, kyllä jännittää mitä ne kissat tuumii :)

18 kommenttia:

  1. Ostin tän joululahjaksi itselle. On ihana. Ostin lisäksi sen ruskean paletin joka onnmyös hyvä. Mikä kolmas sulla on? Vihreä kenties? ☺
    Tosi nätti meikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole vihreää, haluaisin sen :/ se harmaa-hopea-sininen.

      http://charmingnails.blogspot.fi/2014/09/yves-rocher-uutuuksia-ja-alekoodi.html

      Mulla on myös se ruskea. Tykkään siitä ja tästä Rosesta mutta vihreä vielä puuttuu. Se näyttää niin hyvältä ja sitä on kehuttukin :)

      Poista
  2. Kas, mullahan on myös tuo ja se ruskea palettikin! Pitäisiköhän innostua pääsiäisen kunniaksi ja meikata tällä... :) Mukavia hetkiä Hipun kanssa, muista kertoa aina välillä kuulumisia sitten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti :) vaikka keltainen meikki kai se pääsiäisenä pitäisi olla :P Kiitos! Kohta lähdetään hakemaan. Kerron kyllä kuulumisia ehdottomasti :)

      Poista
  3. Kuules, tosta primerista: Kumpi pitää paremmin Urban Decay vai tuo Make Up For Ever Eye Prime?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat yhtä hyvin. Mutta miinuksena Mufessa se että se on aplikaattorimallinen, ei siis välttämättä saa tongittua kaikkea loppua. Mutta on pirun riittoisaa ja toimii koko päivän. Ja saa suomesta. UDPP:lle plussaa tuubimallista mutta miinusta siitä ettei saa nyt mistään tilattua. Mutta hei; UDPP on tulossa suomeen, sitten sitä saapi !!!111!!!

      Poista
    2. Mun mielestä UDPP:tä saa kyllä tilattua FeelUniquelta. Milloin sitä on tulossa tänne ja MIHIN?????

      Poista
    3. Ei saanut enää viimeksi kun yritin :( suomeen on tulossa mutta tarkemmin en tiedä :)

      Poista
    4. Kyllä just äsken tilasin ja hyvin onnistui :) Mahdatko sekoittaa Beautybay:hin? Sieltä sitä ei enää saa tilattua. :) Aattelin että jos tarviit niiin tilaa FeelUniquelta.

      Poista
    5. Niinpä näyttää saavan! Voi olla että sekoitin kun joku aika sitten yritin tilata parista eri paikasta ja ei saanut. Mutta otin sitten tuota Mufea lisää kun se toimii myös ihan hyvin ja oli vähän halvempi :)

      Poista
  4. Kaunis meikki! :) Noi YR:n paletit vaikuttaa tosi kivoilta, mitä niitä on blogeissa vilahdellut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tykkäisit! Ovat kuitenkin pigmenttisiä ja hirmu hyviä kiireaamuihin :)

      Poista
  5. Mitähän maksaa Udpp täällä? Varmaan 30e..
    Kivan näköinen paletti , pitääkin katsastaa muut sävyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan joo. Mutta ihan mahtava juttu se on :) kyllähän se tuubi kestää...ikuisuuden?

      Poista
  6. Onneksi olkoon perheenlisäyksestä, laitahan kuvia ja kuulumisia kun ehdit! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen jo kovasti kuvia räpsinyt. Pentu on vielä peloissaan ja nukkuu koko ajan kiinni minussa ♡ matolle teki kunnon hätätortut, onneksi on painepesuri, pääs mieskin matonpesuun :D :D kissat katselee kaukaa eikä pentu uskalla mennä vielä kissojen lähelle :)

      Poista
  7. Violetti on aina silmämeikissä kaunis :). Ihania ensihetkiä Hippulan kanssa <3. Toivottavasti kisut ottaa pikkuisen hyvin vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikenlaiset eri violetin sävyt <3 toivotaan että aikaa myöten sopeutuvat, vielä on aika varovasiata ja Liisa vähän äksy..

      Poista

Kiitos kommentista <3