maanantai 6. huhtikuuta 2015

Color Club Poptastic Pastel Neon Collection Swatches

Ei ole kevättä ilman pastellia! Lähes tulkoon joka merkiltä ilmestyy jonkinlaisia vaaleita, nudeja tai pastelleja. Color Club ei tee poikkeusta ja julkaisee jatkoa Poptastic teemalla; tällä kertaa pastellilakoilla neonsävyissä. Tähän kokoelmaan jatkoa olivat pimeässä hohtavat lakat Remix -kokoelmassa.

P3280003

Poptastic Pastel Neon Collection sisältää seitsemän pastellinsävyistä crellylakkaa. Koostumus poikkeaa hieman normaalista cremestä ollen hieman juoksevampaa mutta kiiltävämpää. Lyhyet kynnet peittyvät kahdella kerroksella, omiin pitkiin laitoin jokaista lakkaa kolme kerrosta. Crellylakkojen levitysniksi on laittaa kerralla sopivan paksu kerros jolloin lakkausjälki on tasaisempaa. Jos aloitat ohuella kerroksella jota yrität levittää niin tulos saattaa olla epätasaisempi. Lakat ovat melko nopeita kuivumaan ja suosittelenkin kuivattamaan joka kerroksen huolella. Lopputulos on mielettömän kiiltävä ja lasimaisen peilaavaa. Ihan mielettömiä, katsokaa nyt miten hienoja ne ovat! Todellakin paras kevät-/kesälakkakokoelma pastellilakkoja! Superihania! Tykkään näistä kaikista!

P3280058.ORF

Disco´s Not Dead
Pastellinkeltainen crelly

P3280068.ORF

Hot-Hot-Hot Pants
Persikkapinkki crelly

P3280011.ORF

Feathered Hair Out To There
Pastellinpinkki crelly

P3280005.ORF

Meet Me At The Rink
Taivaansininen crelly

P3280158.ORF

Diggin´ The Dancing Queen
Pastellivioletti crelly

P3280136.ORF

Under The Blacklight
Kelta-lime crelly

P3280148.ORF

´Til The Record Stops
Pastellinvihreä crelly

P3280006

Suomesta Color Clubin lakkoja voit ostaa "kynsilakkataivaasta" CesarsShopista. Liike löytyy Vuorikadulta Helsingistä tai voit tilata tuotteita myös nettikaupan kautta. Color Clubin lakat ovat 3-free eivätkä sisällä formeldehydiä eikä tolueenia. Pullokoko 15 ml ja hinta 10,90 e. CesarsShop on Color Clubin virallinen maahantuoja suomessa.
Lakat saatu yhteistyön merkeissä.

30 kommenttia:

  1. Mulla on kanssa nuo kaikki lakat ja tähän asti mitä oon testannut, niin olen ollut kyllä tyytyväinen. :) Kauniita värejä. <3

    VastaaPoista
  2. Ai vamma että on ihania! Onneks ei tarvii hetkeen ostella mitään :/

    VastaaPoista
  3. Kauhian ihania , ottaisin kaikki.

    VastaaPoista
  4. Ei hemmetti miten ihania!!! ♡♡ Varsinkin Hot-hot-hot pants!

    VastaaPoista
  5. Oooh, mulle myös kelpaisi koko värisuora! :D Ihania kevätsävyjä :) Varsinkin tuo persikkapinkki ja pastellivioletti kolahti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihan parhaat :) limestä tykkäsin myös eniten :)

      Poista
  6. Nää on kyl herkkuja. Muutaman näistä tilasinki jo ja oli kauheen vaikee päättää mitkä jätän pois tilauksesta, ku en kaikkia viittinyt ottaa kerralla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis mullakin hankaluuksia jos pitäisi alkaa valita mitä näistä ottaa :)

      Poista
  7. Juuri mietin noita remixejä ihmetellessäni, että tuleekohan sulta näistäkin postaus. ;-) Mitäs luulet, kannattaako nää hankkia niiden remixien alle? Haluaisin siis aika kirkkaan ja värikkään lopputuloksen. Toinen mitä mietin on Poptasticit sinne alle mutta niissä ei ihan täysin ole vastaavia sävyjä remixien kanssa.... Ei sillä etteikö multa löytyisi niiden remixien alle jotain randomeitakin. :-D

    Oletko näissä kuvissa siis lakannut ihan pelkästään noilla pastelleilla? Googlettelin tässä yönä muutamana noita ja mitä netistä muita katselin niin niissä taisi olla valkoinen lakka pohjalla ja en kyllä millään viitsisi siihen rumbaan lähteä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näiden alle tarvitse valkeaa lakkaa. Peittävät hyvin yksinäänkin :) en minäkään jaksa laittaa valkeaa alle, kyllä lakan pitää peittää ilmankin. Jos haluat kirkasta ja värikästä niin ehdottomasti tästä lakka ja remix päälle. Toki remixin alle käy samanvärinen random lakkakin.
      Mutta Color Club luo kokoelmia ja suosii samanlaisia toistuvia sävyjä. Jos sulla on niitä tuoksuvia Wicked sweet Color Clubeja niin ne on osa aika samanvärisiä kuin remixit. Wicked lakkoja käytinkin remix tikkuswatchien alla :)

      Poista
  8. On kyllä aikas ihania, koitan kovasti pysyä lujana kaikkien ihanuuksien edessä jotta saan käyttämättömien lakkojen laatikkoa tyhjentymään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on muutama käyttämätön, ei montaa :) ehkä 3 tai 4!

      Poista
  9. Nice Colour!

    http://schwarzer-engel1986.blogspot.de/

    VastaaPoista
  10. OMG, miten upeita. Varsinkin Diggin` The Dancing Queen ja Hot Hot Hot Pants onnistuivat koskettamaan sydänalaani. <3

    VastaaPoista
  11. Rakastuin tähän kokoelmaan ja tulin lopulta hankkineeksi siitä kolme lakkaa. Under The Blacklightin (tosi hieno, pastelli mutta silti neon kokoelman nimen mukaisesti, minusta se "must have" -lakka tästä kokoelmasta) Diggin The Dancing Queenin (koska rakastan tällaisia liloja) ja Hot-hot-hot Pantsin, joka osoittautui paljon pinkimmäksi kuin kuvittelin! Luulin ja toivoin, että se olisi ollut enemmän oranssi. Nätti sävy kuitenkin, ja taitaa olla ensimmäinen lakka, josta tykkään enemmän mattapintaisena kuin kiiltävänä! Suosittelen siis kokeilemaan Hot-hot-hot Pantsin mattaamista, tulee näyttämään tyrmäävältä ruskettunutta ihoa vasten =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi miten hyvät valinnat! Varmaan samat ottaisin itsekin. Hot on tosiaan persikkapinkki eikä oranssi. Jos muuten oranssia kaipaat niin mulle tuli mieleen Home sweet house music uudesta Chinan kokoelmasta.

      http://www.cesarsshop.fi/china-glaze-electric-nights-uutuus-c-516_343_579.html

      Olen tykännyt monista Color Clubin neonlakoista. Poikkeuksetta hyvä koostumus ja ei tarvii leikkiä valkean lakan kanssa. Ja nuo värit...ihania! Just kiiltävänä tai sitten mattana! Aivan ehdoton tämän kesän kynsihitti; matatut neonvärit :)

      Poista
  12. Kiitos vinkistä, nuo Electric Nights -lakat houkuttaa myös todella! Kokoelman aihepiirikin on lähellä sydäntä niin eiköhän tule taas muutama lakka hankittua =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niihin ei kyllä pety, ovat upeita. Olen tykännyt niistä jo vuosia ♡

      Poista

Kiitos kommentista <3