maanantai 14. marraskuuta 2016

Minun tuoksukokoelmani

Sain tosi ihania postausideoita arvonnan kommenteissa, yhden halusin toteuttaa heti. Jonna pyysit esittelemään tuoksukokoelmani. Siinä ei paljoa esittelemistä ole, minulla ei nimittäin ole kovin montaa tuoksua. Vaikka käytän hajuvettä 5-6 päivänä viikossa, yksi tuoksu kestää minulla vuosikausia! Jos tykästyn johonkin tuoksuun, ostan yleensä uuden samanlaisen :)

PB040003.ORF

Nämä tuoksut minulla ovat tällä hetkellä käytössä. LivBoxissa tullut Herbinan Paradise Passion Body Mist. Ihan hyvä kepeä kesätuoksu, lähteekin nyt talvisäilöön. Lolita Lempicka on lakritsin tuoksuinen, melko raskas ja imelä tuoksu. Tätä mulla on toinen pullo menossa, niin paljon tykkään. Myöskin Emporio Armanin Diamonds on mieleeni ja tämä on toinen pulloni tätä naisellista ja tunnistettavaa tuoksua. Nämä ovat tällä hetkellä talvikäytössä koska pullot on olleet avattuina vuosia ja pitäisi käyttää ennenkuin menevät pilalle. 

PB040011.ORF

Adopt´ tuoksuista kirjoittelin vasta. Edullisia, hyväntuoksuisia parfyymejä. Olen tykännyt tuosta Lady Glitter tuoksusta joka on uutuus, kultaista glitteriä sisältävä talvikauden tuoksu. Nämä kaikki on saatu blogin kautta.

PB040008.ORF

Yves Rocherin Vanille Noire parfyymi on raskas vaniljatuoksu. Käytettävä varovasti, siksi tämä pullo kestääkin sata vuotta :D joskus on tullut tilattua Yvesiltä näitä pieniä pulloja, Poire Caramel ja Vanilja ovat kivoja, kevyitä tuoksuja. Chloé pikkuparfyymi on jostain saatu mutta ei ole mulle mitenkään mieluinen.

PB040005.ORF

Nämä kaikki ovat avaamattomia kappaleita. Naomi Campbell Cat Deluxe on tosi teini mutta tykkään leopardipullosta. Käytin tätä tuoksua joskus kymmenen vuotta sitten ja kun näin tätä Tuurissa, ostin nostalgian huumassa pullon mukaani. En muista miltä tämä tuoksuu mutta tunnistaisin tuoksun kyllä heti. Kepeä, makea, teinimäinen se on.
Yves Rocherin Monoí De Tahiti odottaa kesää, tätä käytin juuri edellisen pullon loppuun. Yves Rocherin Moment De Bonheur tuli kaupan päälle Halloween kampanjassa, ilmeisesti kiva kukkaistuoksu. En yleensä harrasta kukkaistuoksuja joten ajattelin että tämä olisi kivan erilainen.

Tuoksuni säilytän pimeässä, viileässä kaapissa. Eivät ole härskiintyneet vaikka osa on tosi vanhoja, liki kymmenen vuotta. Kulkeneet monessa muutossakin mukana :D 

Oliko mitään tuttuja? Mikä on sinun suosikkituoksusi?

20 kommenttia:

  1. Monoi on ainut mikä löytyy minultakin. Nerolista se kevyempi versio on kans.
    Sulla on "raskas" maku. Vaniljaa 😊
    Itse tykkään ruusun tuoksusta ja saippuaisista jutuista. Esim cleanin white cotton on ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omaa tuoksumakua kuvailisin juurikin raskaaksi. Vanilja on aina ollut suosikkini, nyt yritän totuttaa itseäni kevyempiin kukkaistuoksuihin koska ne tuoksuu muilla hyvältä :)

      Poista
  2. Lolitan tuoksua löytyy minultakin pari pulloa, pienempi ja isompi. Aivan ihana, erottuva.
    Vakiokäytössä on useampikin hajuvesi, esim. Chanelilta neljä (Chanel 5, Coco Chanel, Coco Noir ja Allure). Lisäksi ikuinen suosikki Lancomen Tresor.
    Niin ja sattuneesta syystä, avaamattomia eri hajuvesiä löytyy useammistakin kaapeista ihan oikeasti kymmeniä ja kymmeniä, joitain useampiakin kappaleita. Johtuen ihan niiden edullisesta hankintahinnasta, annan niitä paljon lahjaksikin. Kosmetiikkahullu on aina kosmetiikkahullu. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hajuvesi on kyllä aina hyvä lahja :) ja ihan kiva kuulla etten ole ainut hamstraaja :D Lancomen Hypnosesta olen kanssa tykännyt mutta ei ole tullut ostettua uutta loppuneen tilalle :)

      Poista
  3. Tän hetken lemppari on Bossin Nuit, välillä tulee suihkittua muutakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se vaikeaa valita vaan yhtä kivaa :) ja ihan vaihtelun vuoksi, käytän montaa tuoksua yhtäaikaa, muuten kyllästyy :)

      Poista
  4. Mulla on hajuvesiä ihan älyttömästi. Mutta mä olenkin sellainen tuoksufriikki. :-D Multa löytyy tuo Herbina ja myös Lolitan tuoksu, YR:ltä minulla on noi kaikki, Moment De Bonheur'iä en tosin juurikaan ole käyttänyt, se ei vaan jotenkin ole sitten kuitenkaan tuntunut ihan omalta vaikka kaunis tuoksu onkin. Voi tietysti olla, että käyttäisin enemmän jos se olisi jatkuvasti käsien ulottuvilla. ;-)

    Tällä hetkellä olen aivan hullaantunut Yves Rocherin uuteen tuoksuun Accord Chic, sitä on nyt tullut suihkittua useampi päivä putkeen. Minulla usein menee tuoksuinnostukset kausittain, jotain tiettyä tuoksua tulee käytettyä useamman kerran peräkkäin ja sitten on taas jonkun toisen vuoro. Vähän fiiliksen ja vuodenajankin mukaan. Esim. tuo Accord Chic on mulle ihan selkeästi talvituoksu. Mutta että tykkään vaihdella tuoksuja suhteellisen usein. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että Accord Chic on hyvä tuoksu, voin harkita ottavani joskus YR:ltä kaupan päälle. Siellä on välillä noita kampanjoita joissa saa yhden tuotteen ilmaiseksi. Jotkut YR:n tuoksut on raskaita ja niistä on jäänyt traumoja = mummotuoksut, joten aika harkiten yritän valita jonkun nuorekkaan tuoksun :D

      Poista
    2. Oi, mä odotinkin tätä jo! Sullahan on ihania tuoksuja, Lempicka on yksi omia kaikkien aikojen suosikkeja, Armanin Diamonds on myös ihana tuoksu. Yvesin Vanilja on myös upea! Tuoksut säilyvät paljon kauemmin kuin kolme vuotta, kun pitää vaan pimeässä ja mahdollisimman tasalämpöisessä ei liian kuumassa paikassa. Itselläni on yli viisikin vuotta vanhoja tuoksuja ja ne ovat täysin käyttökelpoisia. :)

      Poista
    3. Nämä Lolitat on todella vanhoja, ainakin 6-7 vuotta. Säilytän kaiken hamstraus-kosmetiikan viileässä kaapissa, hyvin ne säilyvät :) kiitos postausvinkistä!

      Poista
  5. Näistä sun tuoksuista mulle on tuttu vain Lolita. Joskus vuosia sitten olen käyttänyt sitä kaksi pulloa peräkkäin :)

    Pidän hyvin erilaisista tuoksuista. Kylmällä säällä makeat ja mausteiset miellyttää enemmän, kai haen niistä sitä "lämpöä". Ja kesällä käytän raikkaampia. Jostain syystä viimeisen vuoden aikana oon mieltynyt erilaisiin ruusulle tuoksuviin juttuihin. Ainuttakaan ruusuhajuvettä mulla ei nyt ole mutta ehkä ostaisin jonkun sellaisen. Nyt jo vissiin lopetettu Stella tuoksui vahvasti ruusulle ja sitä käytin joskus 10 vuotta sitten mutta kyllästyin silloin pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluaisin tutustua enemmän raikkaisiin kukkaistuoksuihin. Makuni on tälläinen raskas ja imelä. Vaihtelen tuoksuja vuodenaikojen mukaan, nyt yritän käyttää tuon Armanin pois. En varmaan osta enää uutta :) Lolita on kyllä ihanan erilainen tuoksu!

      Poista
  6. Mä taas omistan kaksi hajuvettä, joita olen käyttänyt viimeksi vuosia sitten. Hajuherkkänä on paljon helpompi olla mitään hajusteita, vaikka osa onkin tosi kivan tuoksuisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä mun tuoksut ei kyllä sovi hajuherkille :) en kyllä olekaan ikinä miettinyt mitä hajuvettä voisi käyttää, jos ei kestä raskaita tuoksuja? Mutta toisaalta eihän ole pakko käyttää mitään :)

      Poista
  7. Oli tuttuja ja cat deluxe on kans ihana tuoksu

    VastaaPoista
  8. Mulla on käytössä Oriflamen lasten hajuvesiä. Niistä ei tuu päänsärkyä ja pahoinvointia mulle, eikä mee henkeen. Avonin bodysprayt on kans samanlaisia, joita pystyy käyttään. Oon miettiny, että mikä hajuvesissä on, että tulee huono olo niistä. En oo vielä keksiny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut on varmaan niin voimakkaan tuoksuisia. Olen itsekin aika herkkä mutta toistaiseksi pystynyt käyttämään :)

      Poista
  9. Cleanit on mun suosikkeja, nyt ostamani TBS uutuus on ihana, lämmin , muttei liian tummalla tai imelä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni on kehunut nuita Cleaneja, pitäisi varmaan tutustua niihin :)

      Poista

Kiitos kommentista <3