tiistai 29. marraskuuta 2016

Marraskuun kosmetiikkaostokset

On taas aika ruotia marraskuun kosmisostot. Mitään budjettia en ole laatinut, jos huvittaa ostaa niin ostan. Jos ei, niin ei ole pakko tuhlata :D

Olen odottanut Hypnotic Polishille MoYou London laattojen restockia. Ei vaan tuu, en tiedä mikä siinä kestää. Olen odotellut jo monta viikkoa joten tilasin sitten muut himoitsemani. Eli MoYou London Explorer 29 ja Ùberchic laattasetit 1 ja 4. Laatat maksoivat postikuluineen 66 euroa. 

Ùberchic laatat

Halloweenin aikaan Yves Rocher tarjosi yhden tuotteen ilmaiseksi. Olen pantannut tilaamista tähän Halloween kampanjaan jolloin tapana on tottakai ottaa joku hajuvesi ilmaiseksi tilaukseen. Tämän tilauksen arvo oli noin 25 euroa.

Yves Rocher

Prismasta kynsilakanpoistoainetta ja kasvojen pesuainetta. 9 euroa.

X-tra kynsilakanpoistoaine

Seche Vive päällyslakka Kicksistä 13 euroa.

Seche Vive päällyslakka

Vielä loppukuusta viime nipistykset! Kiitos Jonnan postauksen halvoista & hyvistä, S-marketista tarttui mukaan Nivean perus käsivoide ja Biozellin öljyhoito tälle kaamean kutisevalle hiuspohjalle. Sokokselta NYXin Auburn kulmakynä. 
Cesarista Milv decaleita koska olen näihin ihan höpsönä ;) nämä kaikki olivat yhteensä 32 euroa.

PB220004.ORF

Ja vielä veronpalautukset haisemaan...eli Cesarista minulta minulle pitkään himoitsemiani vanhempia ja uudempia Funeja; Rainy Day In Barcelona, Moonlight Nocture ja Orion. 
Sunnuntain Make Up Storen miitistä Midnight Hour luomiväripaletti, yksittäinen luomiväri Style ja kulmasivellin 717. Samalla reissulla vielä Kicksistä Viva La Divan matta huulimaali Chocolate Mint. Kuitit oli kädessä hetki sitten mutta johonkin ne kadotin...toivottavasti en miehen näkysälle...nämä kaikki noin 140 euroa.

Matkus Make Up Store

285 euroa. Tässä ei varmaan enää auta selittää... #jopa 285 e....

36 kommenttia:

  1. 😃 aika kiva määrä. Minäkin tein tilauksen YR.lle mutta jotenkin vissiin sössin sen kunnei ole tullut. Harmittaa. Halloween kamppis on huippu. Tilasin sit kostoksi (kenelle? 😂) dermosililtä ja bootzilta. Lasten joululahjoihin on mennyt jo tuo summa mikä sulla meikkeihin. Onneksi on veronpalautukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD heh kostotilaus :D höh onpa kumma ettei tullut, kyllä sieltä tilausvahvistus aika äkkiä tulee ja pakettikin jossain viikossa...mutta onneksi tuo kamppis tulee varmaan taas ystävänpäivän tienoilla uudestaan.

      Poista
  2. Mä selvisin tällä kertaa peräti MUS:lta ilman ostoksia - lähinnä koska takaraivossa poltteli Black Fridayn kunniaksi tehdyt ostokset, taisin reilulla 100€ yhden päivän aikana tilata tavaraa o.O En kyllä muuten paljoa marraskuussa tuhlannut - kai :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä katsoinkin että eikö se ostanut mitään :) mä en sortunut mihinkään Black Friday juttuihin kun tähtäsin tähän MUS miittiin :)

      Poista
  3. Ma en edes aio laskea paljonko pistin haisemaan pelkastaan tassa Black Friday-viikonlopun aikana! Varmaan saman verran.. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Entäs jos minäkin olisin vielä shoppaillut Black Fridaynä :DD

      Poista
  4. Ai niin veronpalautukset... Ostaako PPtä vaiko teeveen, kauhia ongelma =D

    VastaaPoista
  5. Täälläkin ostettiin tässä kuussa Yvesin joulutuotteita, niitä ei voi jättää vaan väliin. Osan ostin lahjaksi, osan itselleni. :) Aika tiukka kuukausi sulla. :D Mut hei, laatat maksoi tosta summasta jo yksinään aika paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ostin itselle ja vähän lahjoiksi :) no joo muutama isompi ostos nostaa sitä loppusummaa ;)

      Poista
  6. Tuo Midnight Hour on ihan mun lempparipaletteja nykyään, niin kermaiset ja pigmenttiset sävyt! Hyvä ostos <3 Kerro sitten jossain vaiheessa kokemuksia tuosta NYXin kulmakynästä, mun täytyisi löytää joku hyvä uusi kulmakynä. Nyt on käytössä ABH:n Brow Definer, joka ei kyllä mun mielestä ole hintansa väärti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko kokeillut sitä Anastasian Brow Wiz kynää? Se on mukavan ohut. Mutta monet sanoo että nämä NYXin kynät on vastaavia mutta puolet halvempia...kerron kyllä kokemuksia! En ole kerennyt vielä Midnight Houriin paneutumaan mutta katsoin kun Martina swatchasi sitä ja ostohimo tuli heti :D

      Poista
    2. Joo olen kokeillut sitäkin ja siitä itseasiassa tykkäsin enemmän kuin tuosta Brow Definerista. Mutta joku siinäkin häiritsi, en nyt enää muista että mikä :D Joten luottokulmakynä on siksi edelleen hakusessa.

      Poista
    3. Mä tykkään Brow Wizistä, just hyvä tälläisten ohuitten ja värittömien karvojen kanssa :)

      Poista
  7. Mää oon sitä mieltä, että niin kauan voi hyvällä omalla tunnolla ostaa mitä mieli tekee, ku se ei oo pois pakollisista menoista, kuten ruoka, vuokra, vakuutukset, laskut yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laskut hoidan aina, samaten lasken paljonko ruokaan ja polttoaineeseen menee kuussa. Säästän myös paljon ja suurin osa veronpalautuksista meni ihan säästöön, vanhassa omakotitalossa kun ei ole sitä ongelmaa että ylimääräistä rahaa olisi ;)

      Poista
  8. Mä en tiedä paljonko kulutan kosmetiikkaan, mutta joskus voi mennä vähän enemmänkin. Ja onneksi veronpalautukset helpottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ilman veronpalautuksia tuskin tulisi törsättyä! Mutta niin pitkään kun herään joka aamu neljältä ja pyöritän tätä arkea, niin pitkään kai sitä saa työnsä hedelmistä nauttia ja tuhlata kuten huvittaa ;)

      Poista
  9. Ihania ostoksia 😍 Kerrahan toimiiko tuo öljy hiuspohjalle? Alkaa mennä hermo tämän oman päänahan kanssa, kutiaa vietävästi! Laitoin jo miehen kattomaan oonko saannu täitä jostain, mut ei onneks löytynyt 😂 Syytän siis kuivaa talvi ilmastoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kerron!! Luitko muuten tätä postausta:

      https://charmingnails.blogspot.fi/2016/10/kuivan-paanahan-pelastajat.html

      Minäkin luulin että on täitä mutta ei siellä mitään vippassu ;P

      Poista
    2. Juu luin jo aikaisemmin! Oon nyt kokeillut kaikkea mitä vastaan on tullut, tuo öljy vaan vaikuttaa kiinnostavalta 😊

      Poista
    3. Kokeilin muuten tuota öljyä eilen. Se on enemmän voidemaista vaikka luulin öljyiseksi. Ihanan viilentävä, ei lähmännyt tukkaa. Tosi hyväntuntuinen tuote <3

      Poista
  10. Sanoisin että hyvin käytetyt rahat! jotkut vetää tupakkaa melkein ton edestä kuukaudessa, sillä on hyvä perustella aina omat ostokset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennen meni 100 e kuussa savuna ilmaan, tässäpä melkein 3 kk tupakat ;)

      Poista
  11. Mulla ei onneksi ihan noihin lukemiin nouse, mutta iso se kuukauden saldo on silti omaan makuun. :D Mutta kaikki nuo on kyllä varmasti ihania! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tämä summa liian iso mun normaaliin kuukauteen :) nyt on tullut hummailtua kun olen ostanut kaikki joululahjatkin, kortit ja paketoimistarvikkeet! Eiköhän tämä tästä rauhoitu joulun jälkeen :D

      Poista
  12. Tuolla summalla sait kaikkea kivaa. :) Minua kiinnostaisi myös nuo FUN:t, mutten oikein tiedä mistä lakasta aloittaisin. Nämä yhteenvedot ovat kivoja. Välillä löytää itseäkin kiinnostavia tuotteita. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä yhteenvedot herättävät hyvin itseä ;) Funit on kivoja, jos mietit jotain niin kysy mielipidettäni :) mulla on niitä aika monta, osa peittää hyvin, osa vähän huonommin tai vaativat toisen lakan alleen :)

      Poista
  13. Saatanpa apinoida tämän idean itselleni ensi vuonna ja katsoa kuinka paljon/vähän kosmetiikkaan kuluu rahaa kuukaudessa :)

    VastaaPoista
  14. Mun mittapuulla tää olisi hyvinkin kohtuullinen kuukausi, hupsista vaan :D Mitähän se kertoo mun shoppailutavoista..

    VastaaPoista
  15. Hyviä ostoksia! Ei tarvitse potea syyllisyyttä tai huonoa omatuntoa jos käyttää ansaitsemansa rahat miten parhaiten huvittaa 😊 Jos kosmetiikasta saa iloa arkeen, sehän on vain hyvä asia! Nimimerkillä "En tarkalleen tiedä mun kosmeostaosten loppusummaa enkä ehkä haluakaan tietää!" 🙈😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D minusta on aivan ihanaa kun saa aamuisin meikata kivoilla tuotteilla ja päivän aikana lisätä kivaa huulikiiltoa! Se piristää tosi paljon näitä ankeita arkipäiviä :D

      Poista
    2. Sama täällä! Piristää ja saa hymyilemään peilikuvalleen! :) Mä sanon että kaikki mikä saa hyvälle tuulelle (eikä ole muille haitaksi/muilta pois) on ihan jees, varsinkin Suomessa keskellä synkintä talvea! Suklaa, glögi, meikit, iisisti ottaminen viltin alla korjan kanssa (sen sijaan että vouhottaa) - jos se auttaa selviytymään, niin siitä vaan.

      Poista

Kiitos kommentista <3