keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Yves Rocher Hydra Végétal

Yksi parhaita tuotelinjoja Yves Rocherilta on Hydra Végétal. Linja on suunnattu kuivalle iholle mutta rasvoittuva, pintakuiva sekaihoni on nauttinut sarjan tuotteista. Eniten pidän hellävaraisesta koostumuksesta, miedosta tuoksusta ja tuotteiden ulkonäöstä. Ne henkivät raikkautta, puhtautta ja kosteutettua ihoa. Olen käyttänyt aiemmin kasvovettä, kosteuttavaa naamiota ja puhdistusgeeliä sekä nyt kokeiluun saamaani, minulle ennenkokeilematonta seerumia.

Yves Rocher Hydra Vegetal

Olen tätä joskus silmäillyt mutten ole raaskinut ostaa. Yvesillä on aina näitä tarjouksia, tämänkin normihinta on 26,90 euroa mutta nyt näyttää olevan 13,90 e. Hydra Végétal Moisture Boost seerumi kosteuttaa ja virkistää ihoa tehokkaasti. Se aktivoi ihon luonnollisen kosteuden saannin jo ensimmäisellä käyttökerralla. Iho saa uutta voimaa ja kuulautta syvältä, toivetuote kosteutta kaipaavalle, janoiselle iholle.

Yves Rocher Hydra Vegetal seerumi

Seerumia voi käyttää kosteuskuurina mutta itse käytän seerumia jokaisena iltana ennen kasvorasvaa. Kyllä sen huomaa ettei iho ole niin kuiva ja toivon että ikääntymisen merkit eivät alkaisi näkyä kuivuudesta johtuvina juonteina. Tässä seerumissa vaikuttavat vaahteranmahlauute, luonnonmukainen sinisen agaven mahla, kasvipohjainen betaiini ja taikapähkinäuute.

Seerumissa on miellyttävä koostumus, se humahtaa ihoon hetkessä eikä jää pyörimään iholle muodostaen kalvoa. Pumppu on toimiva eikä ruiki mihin sattuu. Seerumin tuoksu on kasvimaisen raikas ja mieto. Iho ei jää nahkeaksi ja tätä voi käyttää myös meikin alla. Levitän tätä myös pienen määrän silmänympäryksille jotka kutiavat ja punoittavat kuivuuttaan. Suosittelen ehdottomasti hankkimaan talvea vasten kosteuttavaa seerumia, ihosi kiittää sitten myöhemmin.

Yves Rocher Hydra Vegetal puhdistusgeeli

Hydra Végétal puhdistusgeeli on ihan täydellistä! Raikasta, paksua mutta juoksevaa geeliä. Se pesee meikit tosi hyvin, myös silmämeikki lähtee melkein kokonaan. Riippuen miten paljon meikkiä on. Se virkistää ihoa ja tuntuu raikkaalta. Olen käyttänyt tätä aiemminkin ja aion käyttää jatkossakin. Vaahteranmahla ja taikapähkinäuute kosteuttavat ihoa saaden sen miellyttävän pehmeäksi. Tämän normaalihinta on 11,90 e mutta näyttää olevan tarjouksessa 5,90 e. Pidän Yvesin hinnoista oikein paljon!

Onko Hydra Végétal sinua kiinnostava sarja, oletko ikinä kokeillut?



Postaus sisältää mainoslinkkejä.

12 kommenttia:

  1. Oi kyllä. Tuo seerumi on ihana 😊 mulla yksi jemmassa. Käytän vaan dermosilin loppuun ensin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kaksi Dermon seerumia jemmassa :D ja 2 vai 3 muuta käytössä...

      Poista
  2. Itse en jostain syystä oikein tuolle puhdistusgeelille lämmennyt, mutta tuo seerumi kuullostaa kyllä lupaavalle! Jos varastot eivät jo pursuaisi niin ehdottomasti tilaisin testiin :D

    VastaaPoista
  3. Tuo seerumi on yks parhaita mitä oon käyttäny. Miun kuivalle iholle riittää talvipakkasillakin. Puhdistusgeeli taas on liian kuivattava jo tähän aikaan vuodesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seerumi on kyllä huippuhyvä :) mulla tuo geeli ei ole kuivattanut, laitan kyllä aina seerumin että rasvan :)

      Poista
  4. Tosi kiinnostavaa kuulla kokemuksia tästä sarjasta! Sain jokin aika sitten tilauksen kylkiäisenä purkin sarjan kosteusvoidetta, johon tykästyin niin että läträsin sen ennätysvauhtia loppuun. Nyt odottelen jo tilausta jossa on enemmänkin sarjan tuotteita. :D Tuo päivävoide oli kyllä parhaasta päästä kokeilemiani, miellyttävän kevyen tuntuinen mutta tehokkaasti kosteuttava. Plussaa myös kevyestä raikkaasta tuoksusta.

    Tuo Yvesin hinnoittelu on kyllä aika mielenkiintoista. Tarjouksia on koko ajan, eikä tuotteita täydy käytännössä koskaan ostaa "normaalihinnalla". Nykyään jopa vihreistä hinnoista on alkanut olemaan tarjouksia.

    -Sara-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinnoittelu ei kyllä haittaa, päinvastoin :D mullakin tulee aina silloin tällöin tilattua jotain. Ihonhoitotuotteita enimmäkseen koska ovat hyviä ja halpoja, eivätkä ärsytä ihoani. Tästä sarjasta olen tykännyt sekä siitä vihreästä Sebo Vegetalista :) Yvesillä on myös oikeaa luonnonkosmetiikkaa, niitä olen käyttänyt myös :)

      Poista
  5. Olen joskus käyttänyt sarjan kosteusvoiteita ja oon kyllä tykännyt, hyvä sarja! :)

    VastaaPoista
  6. Mulla taitaa olla saman sarjan kasvovoide yökäytössä. Se on todella hyvin kosteuttava vaikka onkin geelivoide muodossa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3