tiistai 21. kesäkuuta 2016

Kauneusbloggaajien miitti Matkuksen Make Up Storella 19.6.16

Olin sunnuntaina blogimiitissä joka järjestettiin Kuopiossa Matkuksen Make Up Storen myymälässä. Täälläpäin miittejä ei oikein järjestetä, kaikki tuntuu keskittyvän tuonne etelään. Kuopio on kyllä iso kaupunki vai onko meitä kauneusbloggaajia täällä sitten vähemmän? Täälläpäin asuvia ainakin on mutta ihan Kuopiolaisia?
Kuitenkin, oli kiva päästä miittiin ja näkemään kasvoja blogien takaa. Olen ehkä vähän ujo mutta avaudun kyllä seurassa. Mutta ei minua mitenkään jännittänyt tavata muita bloggaajia :)

Koska kyseessä on kauneusbloggaajien miitti, kynnet ja meikki olivat edellispäivänä valmiiksi mietittynä. Mulla on pyörinyt päässä keltaisen ja violetin yhdisteleminen. Päätin tehdä kynnet ja meikin sävy sävyyn.
Kynsissä käytin Color Clubin lakkoja, tein leimadecalit jotka värittelin myös Color Clubeilla.

P6190051.ORF

Pikkurilli Color Club Not-So-Mellow Yellow
Nimetön ja peukalo Color Club Right On
Keski- ja etusormi Essie Blanc
Leimaus Born Pretty Store BP-L015
Leimojen väritys Color Club Macaroon Swoon, Biscuits & Jam ja Bell Bottom Babe

P6190039.ORF

( kaikki tuotteet saatuja )

Silmämeikissä Inglotin luomivärit keltainen 474, musta 65 ja mattavioletti 375.

P6190019.ORF

P6190003.ORF

Lähdin aamupäivällä vähän aiemmin ja poimin kyytiin Miran ja Mimosan. Meillä oli pari tuntia aikaa ennen miittiä, käytiin Ikeassa, Emotionissa ja pyörittiin pitkin Ikeaa ( kunnes eksyttiin Burger Kingiin :D )..

Matkuksen Make Up Store on hirmu kiva ja lämminhenkinen paikka. Valikoima on ihana, Make Up Soren tuotteet ovat ihan huippuja. Ja just se henkilökohtainen palvelu, tuotteita kokeillaan sinulle kasvoille eikä testerit ole lähmittyjä. Sokoksella ei kiinnosta ollenkaan kokeilla MUSia mutta MUSIn omalla liikkeellä juurikin se siisteys ja asiaan perehtynyt henkilökunta joka neuvoo sopivat tuotteet. Se on se juttu ;)


Meitä emännöi Kati joka oli ihan huippuhauska ja rento tyyppi. Tässä miitissä ei jäykistelty vaan rupateltiin ja naurettiin. Kati perehdytti meitä Make Up Storen valikoimaan. Nautimme samalla myös pientä huikopalaa ja joimme MUSin omista hienoista pääkallolaseista jotka saimme vielä kotiin viemisiksi! Hienot!




MUSin tunnetuimpia tuotteita ovat Microshadow luomivärit. Hullun pigmenttisiä, eläviä ja moniulotteisia. Vanhan malliset pyöreät ovat muuten alessa, löytyy 5,50 e hintaan poistonurkasta. Hamstrasin ;) uusi malli on neliö, jonka pakkaus on toimivampi. Kansi ei irtoa vaan napsahtaa nätisti auki.


Kuten myös kynsilakkoja!! Nämä kuvat liikkeeltä on otettu puhelimella joten koittakaa kestää!


Pidän MUSin uudistuneista pakkauksista, nämä erottuvat joukosta eivätkä ole enää tylsän mustia ( mutta toimivia.. ). Uudessa tyylissä on Bling Bling pääkalloja, peilipintaa ja korkeakiiltoa . Pakkaukset on ihan mielettömän makeita ja helposti auki napsahtavia. Mustissa pahveissa ja luomivärien pintakuviona on krokokuviota.



Kati opetti meille strobing -tekniikkaa. Olen kiinnostunut varjostuksen ja korostuksien tekemisestä mutta strobing eli korostukset ovat vähän hankalia minulle. Tuntuu että meikkiä pitäisi leipoa hirveästi naamaan ja lopputuloksen olla tosi näkyvä. Kati näytti meille miten strobing tehdään luonnolliseksi ja jokapäiväisen meikin osaksi. Siihen ei tarvita monia eri tuotteita vaan sipaistaan MUSin highlighteria hyvin kevyesti muutamaan kohtaan kasvoilla.


Eikö näytäkin luonnolliselta? Mallina toimii ihana Liisa :) Liisalle laitettiin korostuksia poskipäille, kulmaluulle, kasvojen korkeimmille kohdille, amorinkaarelle...

Liisalle tehtiin meikki Prim-kokoelman mintulla ja turkoosilla luomivärillä, huulille laitettiin kokoelman 60-luvun henkistä todella vaaleaa nudepunaa. Aah mikä ihana lopputulos, mä tykkäisin noita luomiväreistä :)




Parituntinen meni nopeasti, hypisteltiin tuotteita ja tutustuttiin valikoimaan. MUSilla on meikkikyniä jotka toimivat rajauksessa tai silmämeikin pohjustuksena, hyvin peittäviä meikkivoiteita, ihania huulimeikkejä, meikkitarvikkeita ja ja ja...tekisi mieli tutustua enemmän koko valikoimaan! Itselle tutuimpia ovat luomivärit ja kulmapaletti. Omistan myös jotain huulikiiltoja.



Kuten mainitsin niin kynsilakat sekä vanhan malliset luomivärit ovat alennuksessa. Mutta hei mites nämä isot luomiväripaletit?? Ne olivat 42 euroa!! Ja hinta on voimassa tämän kuun loppuun/toistaiseksi siihen asti kun paletteja riittää, kaikissa suomen MUS myymälöissä. En kyllä voinut jättää normaalisti 99 euroa maksavaa palettia pöytään 42 e hinnalla...Jungle Fever <3


Tein "pienet ja maltilliset" aleostokset ;D blogimiittiin osallistuneet saivat -20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista ja sitten tässä on mun alenurkasta löytämäni tuotteet.

P6190063.ORF

Moonshadow Peach 18 e  ja Microshadow Trio Diamond 41e , vanhat pyöreät solonapit Tradition ja Maya 5,50 e / kpl. Kynsilakka Mariann 3,30 e.

P6190067.ORF

Harakka ei kyllä voinut jättää bling blingiä ostamatta...

P6190076.ORF

Eikä kyllä leopardia!!

P6190082.ORF

P6190086.ORF

Jungle Fever normaalisti 99 e...en ikinä raaskisi mutta 42 e hinta on halpa. Näitä on vielä ja sitä harmaata sekä ruskeaa isoa palettia ;)

P6190087.ORF

Saimme mukaamme vielä goodie bagit jotka sisälsivät alennuskupongin, vartalotatuointeja, kaksi luomiväriä sekä tuotteen strobingiin <3

P6190105.ORF

Minä sain Moonshadow Copperin, Microshadow Enigman ja Strobe Glow Aspenin. Aivan mahtavia, kerron kyllä enemmän näistä.

P6190094.ORF

KIITOS Maitalle ja Make Up Storelle tästä mukavasta sunnuntai-iltapäivästä. Oli ihan hirmu kivaa, ehdottomasti tänne Kuopioon kannattaa tulla kauempaakin :)

Mistä tuotteesta haluaisitte kuulla ensimmäisenä? Olinko maltillinen ostoksissani vai karkasiko mopo käsistä?




Follow my blog with Bloglovin


45 kommenttia:

  1. Jungle fever <3 siitä meikkikuvia? Please :)
    Ihan maltilla menit. Järkiostoksia ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulossa on :D meikkasin sillä eilen ekaa kertaa ja se on kyllä <3

      Poista
    2. Unohdin kehua sun meikkiä ja kynsiä, jotka sopivat toisiinsa täydellisesti!

      Poista
  2. Ihan huippua oli! Kiitokset kyydityksestä sekä ennen kaikkea seurasta <3
    Itsehän en ole kuvia vielä saanut edes koneelle asti, katsotaan milloin saan omaa postaustani ulos :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli tosi kiva tavata kun eihän tämä välimatka nyt niin pitkä ole <3 sinun postaustasi odotellessa :)

      Poista
  3. Tervetuloa takaisin Bloggeriin <3 kiva saada sinut taas tänne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna <3 on niin ihana tulla takaisin koska Bloggerin pohja on niin tuttu ja hyvä. En ikinä pitänyt wp pohjasta. Olo on helpottunut mutta todella haikea <3

      Poista
  4. Ihanat kynnet ja meikki <3
    Ihan mielettömän upea toi Jungle Fever, hyvät kaupat teit ;) Samoin trio luomiväri näyttää ihanalta.
    Kyllähän noi on ihan maltilliset ostokset, siihen nähden mitä kaikkea muuta ihanaa siellä on ollut tarjolla ja vielä alennuksella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja <3 olen kyllä tosi tyytyväinen ostoksiini. MUSIn meikit on niin hyviä, ei ole aiemmatkaan ostokset pettymyksiksi osoittautuneet :)

      Poista
  5. Kiva miitinki teillä varmasti ollut ja voi mitä herkkuja olit löytänyt mukaan. Nyt kyllä alkoi himottaa tuo jungle-paletti.

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana silmämeikki ja makeesti siihen sopivat kynnet. :) Welcome back!

    VastaaPoista
  7. Oi super-ihanat nuo kynnet, iloisia kesäkukkia ja pirteitä värejä! <3 Nätit on myös sun silmämeikit.

    Mä vaihdoin jo eilen mun blogilistalle sun blogger-osotteen, mutta en nyt silti nähnyt sen päivittyneen tuolla omalla sivullani.. Mutta täältähän tää postaus silti löyty kun näpytteli koko osotteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tuliko muille aamun klo 6 postaus normaalisti lukulistalle? Jos olette lisänneet osoitteeni sinne? Purkkimafia ei uudelleenohjaa bloggeriin. Tämä muutto on äärimmäisen rasittavaa kun kaikki ei toimi heti. Itse kun haluaisi että toimii :)

      Poista
  8. Hei, osaatko sanoa, miksi blogisi ei nyt nouse Blogloviniin, kun osoite vaihtui? Edellisellä kerralla tätä ongelmaa ei ollut. T. Auli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei nouse vielä koska Bloglovin´ ei tunnista tätä uutta vanhaa osoitetta. Ja Purkkimafia ei käännä postauksia tänne. Yritän hoitaa asian tänään, tämä Bloglovin´ homma on kyllä yksi säätö aina. Jos tykkäät blogini FB sivusta niin sinne päivitys tulee aina aamusta :) yritän hoitaa nämä äkkiä ettei teidän tarvitse odotella :)

      Poista
  9. Tuo bligngillä varustettu trio on niin nätti, että jäi ehkä kauvelemaan. Kotona omasin, että tein yhden ihan hutiostoksen, mutta toisaalta jos en olis sitä ottanut, niin olisin maksanut ostoksistani kaksi euroa enemmän. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tiesin että se jäisi kaivelemaan jos en ottaisi. Ihan minun väritkin <3 höh, voi harmi! Jospa sitä kuitenkin tulisi käytettyä tai sitten annat lahjaksi jollekin?

      Poista
  10. Toi Jungle Fever on jotain niin kaunista. Mä en varmaan edes tohtisi käyttää koko palettia, ettei hieno kuvio kulu napeista irti. Ihanat meikit ja kynnet btw <3. Oli pakko kaivaa heti noi CC:n neonlakat esiin, etten vaan unohda lakata niillä kesän aikana. Tai sit mä teen taas niitä mun neonlumihiutaleita talvella :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja laadukasta! Ihan uskomaton pigmentti, huh huh <3 kiitos <3 on kyllä pakko lakata neoneilla ja holoilla, kohta taas mietitään että hitsit kun ei tullut käytettyä!

      Poista
  11. Ihania ostoksia ja kynnet ♡ Harmi kun ehdin jo kotio.

    VastaaPoista
  12. Kivan näköiset nuo luomiväripaletit! :)

    VastaaPoista
  13. Oi vitsit miten kauniit kynnet ja silmämeikki :)
    Mä en oo tainut koskaan edes pyörähtää MUSlla vaikka lähin onkin "vain" 80km päässä :) Mutta vitsit miten kiva miitti teillä on ollut, vielä kun ootte päässyt hipelöimään noita uusia pakkauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi :) meillä oli kyllä kivaa ja oli mukava tavata muita. Sun pitää ehdottomasti käydä, vaikka näiden alehintaisten palettien takia ;)

      Poista
  14. Oli kyllä tosi kiva nähdä viimein livenäkin! :) Ihailin sun kynsiä jo tuolla tapahtumassa, en muista sanoinko niistä edes mitään :D Mulla itse asiassa on huomenissa pieni koostevideo tuosta tapahtumasta. Toivotaan muuten että saadaan paljon enemmän tänne Keski-Suomeenkin tapahtumia, pääkaupunkiseudulle kun ei aina kerkiä!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli :) kiitos, sulla oli upeat hiukset <3 toivotaan tosiaankin enemmän tapahtumia ja enemmän bloggaajia mukaan!

      Poista
  15. Nätit kynnet ja kivoja ostoksia

    VastaaPoista
  16. Nuo paletit on kyllä upeita, ei ihmekään jos tuolla hinnalla menee kuin kuumille kiville :) Voisi kyllä pyörähtää Helsingin MUSilla myös ja käyttää mahdollisesti sen etusetelin, jos ei, niin sitten kinuta Matkukseen kyytiä joltain :'D

    Oli kiva nähdä livenä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mukava tavata :) en olisi raaskinut palettiin muuten sijoittaakaan kun varsinaista tarvetta ei ole mutta himo...mutta on hirmu hyvä paletti ja todella pigmenttinen <3 ja kaunis ja ja <3

      Poista
  17. Unohdin kehua meikkiä, hieno ja tuota lakkausta oon taas ihastellu (:

    VastaaPoista
  18. Ihanaa oli tavata :) Ja sinun kynnet ovat aivan upeat! Tuo väriyhdistelmä on hyvin kesäinen ja moderni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sun meikki oli upea ja inspiroiva :) ja upean punaiset hiukset. Meidän pitää tavata toisenkin kerran ja pitää tulla pyörähtämään kun Matkuksessa käyn ;)

      Poista
    2. Kiitos :) Ehdottomasti nähdään vielä!

      Poista
  19. Nyt kyllä harmittaa vähän, kun en lähtenyt.
    Ihana on keltaisen ja violetin yhdistelmä. <3 Jungle fever meikkiä odottelen ja samoin tuosta triosta; aivan ihana paletti ja värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jungle Fever on muuten huikean laadukas. Niin pigmenttinen että sivellintä tarvii dipata värissä vain vähän. Ja se musta on niin pigmenttinen että otin sitä tapani mukaan, ja sain sitten pilattua koko meikin. Se oli niin jumalattoman pigmenttistä että meni liikaa :) Toivottavasti meillä on toinen miitti vaikka pikkujouluaikaan. Sitten tuut ihan ehdottomasti mukaan, vaikka mikä olisi <3

      Poista

Kiitos kommentista <3