lauantai 25. kesäkuuta 2016

ABC: U niinkuin Uh Oh Roll Down The Window

Olen aina tykännyt OPI lakasta Uh Oh Roll Down The Window joten se olikin helppo valinta ABC haasteen U-kirjainlakaksi :) Kynsissä yhdistelin metallia ja oliivia. Oliivinvihreät tai maastokuosin väriset vihreänharmaat ovat lemppareitani, sävyjä joihin en ikinä kyllästy. Tämä OPI lakka peittää kahdella kerroksella ja sen laatu on kyllä moitteeton.

P6070015.ORF

Löysin aika saumattomasti yhteen sopivia värejä ja koristeita :) nimettömän tekstuurilakka on rouhea Zoya Bar joka on Pixie Dust lakka josta tykkää tai ei :) minusta nämä upeita ja isoja glittereitä sisältävät tekstuurilakat ovat ihania!
Nythän Zoya on julkaissut uuden Pixie Dust kokoelman joka on tulossa CesarShopille kuten muutakin uutta Zoyalta. Zoya on vähän vaikeasti saatava mutta onneksi Satu vastasi asiakkaiden toiveisiin ja hankki uusia Pixie Dusteja. En malta odottaa! Harmillisesti NailCity lopettaa Zoyan maahantuonnin :(

P6070038.ORF

Etusormen pöllöleima on DRK-B laatasta. Kaivoin vähän DRK laattoja esiin, niissä on kyllä erikoisia kuvioita ja jokainen laatta toimii ihan moitteetta. Pöllökin nousi heti ensiyrittämällä. Leimauslakkana minulla oli Essien Penny Talk. Kokeilin myös ensi kertaa Born Pretty Storesta saamaani isoa läpinäkyvää silikonileimasinta. Tämä tuntuu nappaavan kuvan ihan hyvin mutta ihan vielä tästä ei ole lempparia tullut. Joskus menee aikansa löytää yhteensopiva leimasin + lakka + laatta...kyllä se leimaaminen oli ennen helppoa kun ei ollut kuin Konadit! Joissa ei edelleenkään ole mitään vikaa ;)

P6050041.ORF

P6050044.ORF

Leimasimessa on mukana korkki. Tätä putsataan teippirullalla, asetoni tai kynsilakanpoistoaine pilaa tämän. Älä koske vartta tahmaisilla käsillä äläkä missään nimessä karhenna leimasinta.

P6070035.ORF

P6070030.ORF

BP-L015 tuntuu toimivan hyvin. Himoitsin tuota puukuviota joten valitsin testituotteisiin tämän laatan. Olen yrittänyt leimata sitä aiemmin eikä se meinannut nousta ihan kokonaan. Voihan nämä mokat johtua minustakin, Penny Talkilla kuvio nousi ihan hyvin. Tuntuu siis hyvältä laatalta jossa on monta muutakin kivaa kuviota.

P6050035.ORF

P6070004.ORF

Mitä pidätte oliivin ja metallin yhdistelmästä? Onko teillä tätä leimasinta tai laattaa, miten ovat toimineet?

18 kommenttia:

  1. Upea yhdistelmä <3
    Itsekin hankin juuri tällä viikolla tuon Zoya Bar:n, aivan upea lakka <3
    Tosi harmi tuon Nailcityn Zoyan maahantuonnin lopettaminen :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 no niin on :/ onneksi Satu sai tilattua Zoyaa, itse meinaan hankkia pari uutta Pixie Dustia kun ei tiedä saako niitä enää tai valmistetaanko uusia PD kokoelmia. Harmittaa sinällään koska Zoyan lakat ovat todella hyviä mutta hankalasti saatavia. Ja sehän se on että pitäisi ostaa suomesta niin yrityksillä on sitten mahdollisuutta pitää laajaa valikoimaa. Kaikkea ei tietysti täältä saa, itsekin tilaan ulkomailta välillä. Mutta aina jos on mahis, ostan suomesta :) Bar on muuten upea, se on niin rouhea! Oikea asennelakka :)

      Poista
  2. Pixiedustit ovat niin ihania! Uusissa oli ainakin yksi ehdottomasti saatava. Ihanat leimat on tässä, kokonaisuus toimii (: armyvihreäkään ei häiritse yhtään kun heittää kultaa joukkoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) ja ei tullut muuten liian jouluinen! Mulla on ainakin yksi mitä tilaan ja toinen on ehkä... :D mutta kaikki niistä on kyllä hienoja!

      Poista
  3. Ihanat! Mulla toi BPS:n laatta on ainoa, mikä on ikinä toiminut moitteettomasti. Nyt uskaltauduin tilaamaan uusia laattoja, kun olivat alessa. Saaas nähdä moniko lähtee suoraan kaatopaikalle. BPL-027 tuntui ainakin toimivan todella hyvin, joten odotukset on kovat. Mua niin stressaa just tuo oikean yhdistelmän (laatta, lakka, leimasin) hakeminen aina leimatessa. Varsinkin kirkkaan leimasimen kanssa saa aina säätää. Tekisi mieli vaan aina napata Pet'lan laatta ja MYL:n leimasin, koska ne toimii ihan millä tahansa lakalla :). Kiva, että uusia PD:ja tulee Cesarsille niin pääsee katsastamaan niitä lähempää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) totta, leimaus on kivaa mutta joskus niin aikaavievää. Kun olis vaan Konadit :D mutta niissäkin oli se hankaluus kun leimasin on liian pieni kuperille, isoille kynsille :) BPS laattojen kanssa saa aina jännittää. Mutta toisaalta leimasimia on tullut uusia että toimisiko huonoiksi tuomitsemani laatat paremmin niillä? En tiedä kun osa laatoista on lähtenyt kiertoon :) toivottavasti tilaamasi laatat toimivat!

      Poista
  4. Aivan upeat kynnet taas jälleen! Tulee mieleen joku metsähaltijoiden kuningatar :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maitta <3 jotain vihreää ja mystistä näissä on, miellyttivät minua kovasti :)

      Poista
  5. Mulla on nuo BPS:n isot laatat toimineet hyvin, ja multa loytyy myos myos molemmat kirkkaat XL-leimasimet samasta puljusta, jotka toimi heti paketista ottamisen jalkeen ilman mitaan taikatemppuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa kuulostaa maagiselta :DD mulla on ollut vähän ongelmia tämän leimasimen kanssa mutta on se välillä leimannut ihan hyvin. Mutta lempparia ei ole vielä tullut, täytyy siis harjoitella sen kanssa enemmän ;)

      Poista
  6. Tuo OPIn oliivinvihreä ihanuus pitäisi kyllä hankkia. Se on niin jännän värinen ja jos koostumuskin kerran vielä on hyvä. Ja vitsit miten nätti toi Zoya on! Upea lakkaus ja tosi kaunis kokonaisuus :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) hyvin täyteläinen, ihana OPI on :) tykkään kovasti tämän sävyisistä vihreistä ❤️

      Poista
  7. Tosi upeet :) Onneksi saadaan uusia Pixie Dusteja ♥ Eikös Zoyan pitänyt lopettaa ne kokonaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No piti!! Mutta onneksi niitä nyt tuleekin koska ovat parhautta Zoyalta :)

      Poista

Kiitos kommentista <3