perjantai 6. toukokuuta 2016

Toukokuun 2016 LivBox

On taas "se aika kuusta" ja pääsemme rapistelemaan silkkipaperia auki :) Minulle LivBox päivä on aina jännittävä, on ihan parasta odottaa boxia ja sitten kurkata jännityksellä mitä sieltä paljastuu! Oma ilme olisi kyllä hauska nähdä :) parasta on jos boxista löytyy joku uutuustuote jota ei tulisi muuten hankkineeksi mutta josta suunnattomasti ilahtuu. Olen löytänyt LivBoxin myötä paljon uusia suosikkeja, tuoteihastuksia ja joskus vihastuksia. Minulle boxi on tullut melkein alusta asti taukoamatta ja olen päässyt kokeilemaan paljon erilaisia näyte - tai täysikokoisia tuotteita.



Toukokuun teemana on Reppu selässä ja kesä mielessä! Toukokuussa mukana oli myös bloggaajien suosikkeja. Purkkimafia kollegani Heidi ja bloginaapurini Noora valitsivat mukaan lempituotteensa. Boxi oli saapunut pakettiautomaattiin jo eilen mutta olin jo lähtenyt pois kaupungista. Mies kävi tänään ajelemassa ja pakotin hänet hakemaan boxin :D vannotin että ei saa särkeä. On kuulema mahduttava satulalaukkuun, muuten ei saa tuotua. Luotin siihen että kyllä boxi mahtuu :) Toukokuun LivBoxini matkusti siis tyylikkäästi harrikan kyydissä minulle :)



Palmolive Aroma Sensations Feel The Massage Suihkusaippua
Kuoriva suihkusaippua, sisältää kuolleenmeren suolaa, aloe veraa ja vesiminttua. Ihan tulee käytettyä, kaipasinkin vähän suihkugeeliä... Näytekoko 50 ml. 1,85 e / 250 ml.

Cutrin Pure ISM Anti-Green Shampoo
Kirkastaa hiuksia ja auttaa poistamaan hanavedestä tulleiden mineraalien aiheuttamat värjäymät. Kokeilen ihan mielelläni. Näytekoko 75 ml. 11,90 e / 300 ml.

Neutrogena Visibly Clear Correct & Pergect CC-voide
Heidin suosikkituote. Sävytetty CC-voide auttaa poistamaan finnejä ja häivyttää jälkiä vanhoista epäpuhtauksista. Peittää finnit ja ihon pienet virheet, tekee mattapintaisen ihon ja tasoittaa ihon sävyn. Minun sävyni on Light. Kyselen vähän muilta millainen tämä on, päätän sitten tuleeko käyttöön vai ei. meikkipohjia on tällä hetkellä tosi monta avattua ja avaamatonta :) 10,95 e / 50 ml.

Nivea Creme Care Facial Clenasing Wipes puhdistuspyyhkeet
Uutuussarja Nivealta; Creme Care. Ihan kiva saada kokeilla uutuutta! Mulla ei ole ollut puhdistusliinoja aikoihin joten kiva taas pitkästä aikaa. Creme Care -puhdistusliinat puhdistavat kasvot tehokkaasti ja hellävaraisesti. Lupaa poistaa meikin ja vedenkestävän ripsivärin. Näytepaketti 7 pyyhettä. 4,25 e / paketti eli 25 pyyhettä.

Biozell Professional Texturizing Spray Rakenne- ja volyymisuihke
Rakennesuihke joka antaa voimakasta tukea, rakennetta ja tuuheutta. Tosi kiva kun Biozell on uusi LivBoxin yhteistyökumppani. Pidän Biozellin tuotteista joissa on hinta -laatusuhde hyvinkin kohdillaan. Tämä oli Nooran valitsema tuote ja tosi hyvä onkin. Rokkitukka kiittää, todellakin tulee käyttöön <3 Näytekoko 100 ml. 6,50 e / 300 ml.

Tällä kertaa boxissa oli yksi täysikokoinen ja neljä hyvänkokoista täytettä. Bonuksena Iberon pinnejä joita en itse käytä, mutta annan jollekin. Maukas yllätys oli Pandan uutuus Vadelmamuru-suklaalevy. NAM! Olenkin halunnut maistaa tätä. Kiitokset kivasta boxista! Oli sellainen semikiva, ei pettymys todellakaan. Pari tosikivaa tuotetta eli Biozell ja Nivea. NIVEA. Minusta tosikiva, can you believe it...aina on valitettu että aina Niveaa, aina suihkugeeliä...no nyt tuli muuta ja minä ainakin olen tyytyväinen.

Mitäs sinä? Mitä pidit boxista? Oliko sisällöissä vaihtelua?



Pääosin olen tilannut boxia itse ja nyt boxi on tullut blogin kautta. Olen ollut mukana bloggaajaboxissa ja tehnyt LivBoxille kynsitutoja. Jos innostut LivBoxista, pääset tilaamaan sitä tästä :)

18 kommenttia:

  1. Tällä kertaa olin tyytyväinen boxiin! Eniten odotan CC-voiteen ja Biozellin testaamista, vaikuttivat mielenkiintoisilta. Sisältö mulla oli sama lukuunottamatta pinnejä, minulla oli Iberon "puhelinlanka" ponnareita. Ne annan äidilleni. Muut jäävät omaan käyttöön. (Suklaalevy on enää muisto vain ;)

    VastaaPoista
  2. Itsekin tykkäsin tämän kuun boxista, vaikka onhan se totta, että arvoltaan oli aika niukka tällä kertaa. Tarkempia ajatuksia voi tsekata postauksestani (http://blingershimmer.blogspot.fi/2016/05/livbox-toukokuu-2016.html) :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla! Monta mielenkiintoista tuotetta, testailen tosi mielelläni. Suklaa on vielä säästynyt :D

    VastaaPoista
  4. Ylitti kuitenkin tilaushinnan ja toisaalta, ei voi aina odottaa 65 e arvoisia boxeja :) käyttistuotteita ja mielenkiintoisia uutuuksia :)

    VastaaPoista
  5. Mulla samanlaiset fiilikset kuin sulla eli en ihan niin innostunut ollut kuin viime kuussa, mutta kyllä kaikki käyttöön tulee. Pinnien tilalla mulle tuli puhelinjohtoponnareita, jotka olikin kiva juttu. Neutrogenan ja Biozellin kokeilen tosi innolla ja muut oli sitten ihan ok.

    VastaaPoista
  6. Mä en käytä minkäänlaisia pinnejä joten annan nuo kaverille :) noita puhelinjohtoponnareita haluaisin kokeilla, jos olisi tukkaa :)

    VastaaPoista
  7. CC-voide ja Cutrin (sekä tietysti suklaalevy!!) vaikuttais näistä kivoimmilta :)

    VastaaPoista
  8. Täysikokosii oli kyl vain tuo Cc-voide. Kun suklaata ei oikee voi ottaa lukuun! :D

    VastaaPoista
  9. Samat suosikit minullakin ( tarkoitat varmaan Cutrinilla Biozellia ) :) ihan kiva boxi!

    VastaaPoista
  10. Huomasin juuri saman että hetkinen, Niveassa on vain seitsemän pyyhettä. Harmi! Korjasin tekstiin :)

    VastaaPoista
  11. Eikun nimenomaan tuota Cutrinin shampoota mulla kun tuppaa hiukset vihertymään tosi helposti ja varsinkin jos on tummempi hiusväri. :)

    VastaaPoista
  12. Mites te valveutuneemmat ja tuoteselosteen tuntevammat. Mikä tuossa palmoliven saippuassa kuorii? Kun se muovipeikko pelottelee kaikkien näiden kohdalla :(

    VastaaPoista
  13. Aaa okei. Kyllä minäkin varmaan sen käytän pois...sako sitä käyttää koko ajan vai pitääkö pitää taukoa? Kun on värjätyt hiukset.

    VastaaPoista
  14. Minä en osaa tähän vastata, jätetään kysymys avoimeksi viisaammille :)

    VastaaPoista
  15. Muovipallothan siellä kuorii. Siksi em ole inoissani näistä suihkugeeleistä

    VastaaPoista
  16. Eikä, minäkin haluan livboxin! Näyttää niin ihanalta :) Sitä ihmettelen, että millä nuo tekee rahaa, kun laskeskelin että tuotteiden hinnat ylittävät kyllä reippaasti tuon boxin hinnan?

    VastaaPoista
  17. No nyt oli sitten pakko mennä ja tilata tuo livbox... :D

    VastaaPoista
  18. Toivottavasti tykkäät boxista :) välillä on arvokkaampia sisältöjä, joskus vähän tavallisempia mutta yleisesti ottaen olen nykyään tosi tyytyväinen boxiin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3