perjantai 20. toukokuuta 2016

Pienen pienet MAC-ostokset

Kaverini oli lähdössä matkoille ja kysyi onko minulla MAC-ostoslistaa. Onhan minulla, ollut jo ainakin puoli vuotta. Molemmat tuotteet ovat vaan olleet koko ajan loppu Stockkan nettikaupasta enkä ole viitsinyt tilata ulkomailta. Olen ajatellut että kun joku menee "Mäkille" niin kysyn voiko ostaa mullekin...

P5050081.ORF

Minulla oli kaksi tuotetta ostoslistalla. Velvet Teddy -huulipuna ja Burgundy Times Nine -luomiväripaletti. Molemmat maksoivat n.63 e lentokentällä.

Velvet Teddy on Matte koostumuksella oleva Kylie Jenner -huulipuna. Se on huulilla miellyttävän näköinen, meikkaa huulet tosi ihastuttavan näköisiksi. Pitkästä aikaa huulipuna jota ihastelin peilistä Voi olla myös sekin että käytän mattapunia vähän harvemmin, näyttää sitten erilaiselta omaan silmään. Sävyltään tämä rusehtava nude, kuitenkin tosi luonnollinen huulilla.

P5050101.ORF

Burgundy Times Nine on luomiväripaletti vihreille silmille. Tämän on kooltaan samankokoinen kuin muut MACin nelikot vaikka luulin tämän olevan isompi. Napit ovat kymmenen sentin kokoisia. Mutta hirvittävän riittoisan tuntuisia, saanenko tätä ikinä käytettyä. Ei siis haittaa vaikka paletti ei ole isompi. Tässä on 9 väriä; Honey Lust / Poppyseed / Quarry / Antiqued / Embark / #Noir / Haux / Star Violet / Sketch. Koostumusta on satiinista mattaan, pari kimaltavaa ja yksi glitter. En muista onko mulla näitä värejä ennestään, mutta kaikki on sellaisia joista tykkään.

P5050086.ORF

P5050124.ORF

P5050123.ORF

Molemmat olivat kyllä nappiostoksia, onneksi harkitsin pitkään ja tarkkaan. Tuli tosi hyvä mieli kun sain nämä kaverin kautta. Oliko tuttuja tuotteita? Mitä tykkäätte ostoksistani?

27 kommenttia:

  1. Mistä nämä hankit? Onko kuopiossa mac?
    Kumpikin tuote on kyllä niin ihana. Haluun kans :)

    VastaaPoista
  2. Sori.. nyt mä luin kunnolla tuon alun :)
    Ehkä mä joskus itsekin pääsen mac pisteelle. Harmi kun asuu kaukana helsingistä... :/

    VastaaPoista
  3. Multa on tuossa ensi viikon aikana tulossa MAC-ostospostaus julki, joten sieltä voi tsiigailla mitä kaikkea Stockalta tulikaan shoppailtua xD

    VastaaPoista
  4. Voi kun olisikin! Tai ehkä on parempi ettei ole;) ? Tampereella Hgissä on MAC pisteet ;)

    VastaaPoista
  5. Upea toi paletti, olisi itsellekin mieleisiä sävyjä.

    Tosi kaunis meikki. <3

    VastaaPoista
  6. Kelpuuttaisin itselleni molemmat! Ihania ostoksia. :-)

    VastaaPoista
  7. Toi paletti on ihana! Mulla myös vihertävät silmät niin innolla aina luen sun vinkkejä luomiväreistä ?

    VastaaPoista
  8. Näistä tuli hyvä mieli kun pitkään mietti ja sitten ne sai <3

    VastaaPoista
  9. Kiva kun tykkäät lukea vinkkejä <3

    VastaaPoista
  10. Uuuuu , ihanii , ihanii , tuo puna on kaunis!

    VastaaPoista
  11. Ihanat värit punassa ja luomiväreissä ja osaat tosi kauniisti laittaa luomifärin!

    VastaaPoista
  12. Minun täytyy vielä hankkia tuo paletti. Se on vaan niin kauniin sävyinen. <3

    VastaaPoista
  13. Kiitos :) hyvillä meikeillä on helppo meikata ;)

    VastaaPoista
  14. Niin minustakin ja varsin monipuolinen vieläpä :)

    VastaaPoista
  15. Apua, miten multa on mennyt toi Velvet Teddy kokonaan ohi?! Ihan mielettömän kaunis sävy, ja sopii sulle todella hyvin! Burgundyx9 on ihana <3

    VastaaPoista
  16. Kiitos :) miten tosiaan, aika klassikko sävyhän se taitaa olla ja monille varmasti sopiva :) tilanne täytyy korjata!

    VastaaPoista
  17. Heips, tuli tässä mieleen että oletko koskaan kokeillut Makeup Academyn meikkejä? Siis MUA:n. :)

    VastaaPoista
  18. En kertakaikkiaan jaksa lähteä Hgin keskustaan sen takia, että hakisin sieltä ehdottomasti tarvitsemani MAC:in meikkivoiteen. Mulle jo vihjattiin Stockan verkkokaupasta, mutta eihän siellä ollut sitä väriä. Kenelläkään laittaa linkkejä, mistä voisi netistä tilata Suomeen? Kiitos. :)

    VastaaPoista
  19. MACia olen tilannut All Cosmetics Whosalesta ja Brigitte´s Boutiquesta. Jälkimmäisestä sai kaveri feikin :( eBayssä MyBooaKitty tms. myy aitoa mutta vaati jonkun pistemäärän ainakin joskus että siltä sai ostettua. summasummarum itse ostan Mäkkini enää suomesta josta saa varmasti aitoa. Kyselisin milloin tulee täydennystä tai voisiko joku kaveri käydä puolestasi MAC-ostoksilla. Minäkin odotin näitä puolisen vuotta :D

    VastaaPoista
  20. Kiitos kultainen vastauksesta. :)
    Oikeasti, mulla olisi pienen kävelymatkan päässä juna, josta menee nopeimmiten keskustaan 10 min. :D Mutta en vaan viitsi/ehdi lähteä sinne tuon takia. Aina kuvittelen käyväni samalla, kun käyn toimistolla Stockalla, mutta aina tulee joku este. Kohta on pakko käydä.
    Tuo postipaketti postilaatikkoon olisi vaan se helpoin tie.
    Tsekkaan tuo All Cosmetics Wholesalen. Kiitos vinkistä. <3

    VastaaPoista
  21. En sitten voi vannoa ACW:n myyvän aitoa. Mutten ole itse saanut sieltä feikkiä. Suomesta saa täysin aitoa, se on turvallisin tie ostaa. Olispa täälläkin MAC :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3