perjantai 27. toukokuuta 2016

Herkkä itämainen liukuvärjäys

Hähää, yllätinpäs teidät taas itämaisilla kynsillä! Vai en? Moni tietää että olen höpsönä kiinalaisiin juttuihin, minun on jotenkin helppo nähdä mielessäni tämän tyylisuunnan koristuksia. Olen hamstrannut aika paljon itämaisia leimauslaattoja ja tarroja. Tänään päätin käyttää yksiä pitkään pyörineitä decaleita ja alle halusin jotain neutraalia lakkaa.

P5050143.ORF

En muista mistä sain idean minttu-harmaaseen liukuväriin mutta eikö vaan toimikin kivasti? Nämä kaksi lakkaa ovat hieman vanhempia OPI ihanuuksia; nudeharmaa Did You `Ear About Van Gogh? ja kalpea minttu Stranger Tides. Molemmat ihania OPI lakkoja, olen aina tykännyt näistä. Laitoin kynsille ensin mintun lakan ja kärkini tuputin harmaata.

P5050135.ORF

Lintuaiheiset decalit ovat Born Pretty Storesta. En ikävä kyllä voi muistaa onko nämä ostettu vai saatu. On siunaantunut niin paljon koristeita ettei mukana pysy.

P5050132.ORF

Born Pretty Storesta saat 10% alennuksen tilauksesta koodilla UML91.

UML91

12 kommenttia:

  1. Sori, mutta ei sit yhtään mun tyyliset... :)
    Decalit on kyllä nätit

    VastaaPoista
  2. Minä tykkään ❤️ suosikit pitkästä aikaa :) tietenkään ei tarvii tykätä aina. Jokaisella oma tyylinsä, minäkään en tykkää kaikesta ;)

    VastaaPoista
  3. Mä tykkään myös todella paljon <3

    VastaaPoista
  4. Toimii! Ihan täydellistä! :) Jostain syystä mulla tuli fläsäri jostain lapsuudesta ja mummolasta vanhoista joulukorteista. Maanläheiset sävyt ja lintuja. Tykkäsin lapsena katsella mummon talteen keräämiä joulukortteja.

    VastaaPoista
  5. Nämä on kyllä jotenkin älyttömän hienot :)

    VastaaPoista
  6. Ihanat! Tuo lintukuvio varsinkin on todella kaunis.

    - Nora / http://dreamerachiever.com

    VastaaPoista
  7. Kiitos :) meilläkin taitaa olla tallessa mummon vanhoja kortteja. Muistan että lapsena mummolassa lueskeltiin tai katseltiin niitä. Ihana vanhanajan tunnelma :)

    VastaaPoista
  8. Onpas nätit , sävyt käy hyvin yhteen ja teemaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3