keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Lumene Gloss & Care tuotesarja: Päällyslakat

Kirjoittelin aiemmin Lumenen Gloss & Care tuotesarjasta, josta tänään päällyslakat, kynsilakanpoistoaine ja kynsinauhavoide. 

3-in-1 Shine Hoitava alus- ja päällyslakka
Jos haluat vain yhden tuotteen; se on tässä. Väritön lakka toimii alus-, väri- tai päällyslakkana. Sisältää kellastumista estävän uv-suojan. Saa kynnet näyttämään kirkkailta ja huolitelluilta tilanteissa joissa ei voi tai halua lakata värilakalla. Hyvä suti jolla saa lakattua helposti koko kynnen yhdellä vedolla. Vinkki; mainio tuote korjaamaan kärjistä kuluneen manikyyrin! Toimii aluslakkana kärjen korjaamisessa ja koko kynnellä freesaa himmenneen manikyyrin. Hieman ohuempi koostumus kuin Quick Dry päällyslakassa, se tekee eroavaisuuden näiden kahden tuotteen kohdalla. 


P1210084.ORF


P2060079.ORF

Quick Dry Top Coat Nopeasti kuivuva päällyslakka
Nopeasti kuivuva päällyslakka antaa kynsilakalle kestävyyttä ja korkeakiiltoisen pinnan. Se kuivuu hyvin nopeasti ja sillä voit raikastaa päiviä vanhan lakkauksesi. Koska tämä ei ole pikakuivattaja, anna kynsilakan kuivaa kosketuskuivaksi ja levitä sitten kerros päällyslakkaa. Muista sulkea kynnen kärki! 
Päällyslakka kuivuu n. 5 - 10 minuuttia kosketuksen kestäväksi. Ei sovellu leimausten päälle! Suosittelen laittamaan paksun kerroksen ja varomaan kynsilakan pintaa, nappaa helposti itseensä esim. pinkkiä lakkaa ja vie sitä siveltimen mukana kirkkaaseen lakkaan.


P1150083.ORF


P1210081.ORF

3-in-1 Cuticle Cream Kynsinauhavoide 15 ml / 6,90 e
3-in-1 kynsinauhavoide sisältää kosteuttavaa suomalaista karpalo siemenöljyä ja hoitavan korjaavaa karitevoita. Hyvin hoidetut kynsinauhat ovat kynsienhoidon perusta. Voidaan käyttää päivittäin joko puhtaalle tai lakatulle kynnelle. Helppo tuubi josta tulee kerralla sopiva määrä. Voide tuoksuu hyvältä ja imeytyy melko nopeasti. 
Jättää kynnet ja kynsinauhat hoidetun tuntuisiksi, pehmeiksi ja kauniimman näköisiksi. En kyllä ikinä voi tarkentaa sitä, miten tärkeää kynsinauhavoiteen käyttö on. Tämäkin sisältää öljyä joten se on elintärkeää kynsiesi hyvinvoinnille kesät talvet, etenkin talvet! Tämä ei sotke joten voi käyttää kesken työpäivän tai hipaista kynsille illalla telkkaria katsellessa. Lumenen Kynsinauha voide ja sinun kynsillesi sopiva aluslakka, niillä saat kyntesi kauniiseen kuntoon suomalaisten hoitavien ainesosien avulla.


P1210078.ORF

Kynsilakanpoistoaine 100 ml / 7,50 e
Hajustamaton kynsilakanpoistoaine joka poistaa kynsilakat hellävaraisesti ja kuivattamatta. Sisältää hoitavia ja kosteuttavia ainesosia. Öljyinen ja ravitseva koostumus, ei kuivata kynnen pintaa. Miellyttävä käyttää! Kaikki eri tyyppiset lakat lähtevät helposti pois ja kynnet jäävät hyväntuntuisiksi. Cremelakat lähtevät helpommin kuin normaalisti käyttämälläni X-tra kynsilakanpoistoaineella.
Glitteriä ja tekstuuria saa hangata pidempään mutta sen jaksaa kyllä, mukavaa kun kynnet eivät jää rutikuiviksi kuten yleensä kynsilakanpoistoaineen jäljiltä. Parhaimman tuntuinen kynsilakanpoistoaine, mitä marketista saa. Tästä ei saa migreeniä koska tuoksu ei ollut niin paha kuin aiemmin käyttämissäni kynsilakanpoistoaineissa.

P2060072.ORF

Oletteko ikinä miettineet kotimaisen merkin historiaa?

Lumenen kynsilakkoja on valmistettu jo 70-luvulta asti! Haluaisin nähdä niitä vanhoja pulloja, omat muistikuvat kun ovat siitä 80-luvun lopusta, ysärin alusta. Kynsilakkoja suunnitteleva meikki-innovaatiotiimi ammentaa inspiraatiota erilaisista kauneusalan messuista ja tapahtumista, aina aasiaa myöten. Sesonki- ja trendikokoelmat saavat inspiraation blogeista, Pinterestistä, catwalk-kuvista ja muotinäytöksistä. Myös trendiraportit ja -katsaukset ovat inspiraation lähteenä. 

Kysyin vielä Lumenen edustajalta mikä on Lumenen suosituin kynsilakka? Arvaako kukaan? Sävy nro 8 Pionimeri on suosittu vuodesta toiseen enkä kyllä ihmettele yhtään miksi. Lainaan kollegani Martinan kuvaa hänen luvallaan. Pionimeri näyttää niin ihanan väriseltä että pystynkö itsekään sitä vastustamaan seuraavan kerran Lumenen hyllyllä :)



Oliko tuttuja tuotteita? Oletko kokeillut Lumenen päällyslakkoja? Päällyslakat maksavat 6,90 e ja pullokoko on 5 ml. Lumenen kynsilakat ovat hypoallergisia, eivät sisällä formaldehydiä.

Tuotteet saatu yhteistyön merkeissä. 

16 kommenttia:

  1. Ei ole päällyslakoista kokemusta. Onpa hassua.. tuon quick dry päällyslakan nimi antaa ymmärtää että olisi pikakuivattaja.
    Lakan poistoaine on hyvää, mutta tyyristä. Värilakat on kyllä taattua lumene laatua :) ah! pionimeri <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen että ollaan vaan totuttu tosi nopeasti kuivattaviin kuten HK. Tykkään itse käyttää myös muitakin päällyslakkoja ja antaa kynsien kuivua rauhassa. Silloin kun siihen on aikaa :) ja kaikkihan ei leimaa tai koristele jolloin tälläinen perus aluslakka on jees :)

      Poista
  2. Aluslakkaa ainakin Lumenelta on värilakkojen lisäksi ollut käytössä ja arvelisin kyllä joskus vuosia sitten myös jonkinlaisen päällyslakan löytyneen. Näistä tuotteista kaikista eniten alkoi tuo kynsilakanpoistoaine kiinnostamaan, tätä en ainakaan muista testanneeni, joten voisi laittaa hankintalistalle kunhan entinen alkaa näyttää vajumisen merkkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen kynsilakanpoistoaineessa parasta on hellävaraisuus yhdistettynä tehokkuuteen :) suosittelen kokeilemaan!

      Poista
  3. On mulla ollut jotain päällyslakkaa lumenelta tai saattaa vieläki löytyä varastoista =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan aika monelta löytyy kun alkaa muistelemaan :) mutta hyvä aina virkistää muistia tutustumalla näihin uudestaan.

      Poista
  4. Lumene on kyllä helppo ja luotettava tuotemerkki ja niin helposti saatavillakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, Lumenelta löytyy hyvä valikoima erilaisia kynsienhoitotuotteita :)

      Poista
  5. Tykkään Gel Effect -lakoista, mutta niissäkin laatu vaihtelee jonkun verran, niin kuin yleensäkin kynsilakkasarjojen kohdalla, kaikkien koostumus ei ole yhtä priimaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta että vaihtelua on aina, joka merkillä :) pääosin kuitenkin Lumenen lakat ovat olleet laadukkaan tuntuisia :)

      Poista
  6. Musta on kiva että Lumene tekee vielä hiekkalakkoja ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, satiini- ja mattalakkoja sais kanssa tulla enemmän :)

      Poista
  7. Kivan oloisia nämä tuotteet, ja vitsit sunkin kynnet on kyllä kauniissa kunnossa - silmä lepää katsellessa :) Tuota kynsinauhavoidetta olen hipeltänyt useasti kun ei tosiaan ole hinnalla pilattu niin nyt voisin sen kotiuttaakin kerta on ihan kelvollista tavaraa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Lumenen kynsinauhavoiteessa yhdistyy voidemainen ja öljyinen koostumus, oikein kiva siis :)

      Poista
  8. En tiennytkään että Lumenella on kynsinauhavoidetta, sitä voiskin testata! Päällyslakat jätän suosiolla hyllyyn, koska olen kärsimätön enkä jaksa kovin kauaa odotella päällyslakan kuivumista :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hyvä kynsinauhavoide onkin! Hyvä koostumus joka imeytyy hyvin jättäen kivan tunnun kynsille :)

      Poista

Kiitos kommentista <3