lauantai 12. syyskuuta 2015

Top 5 meikkisiveltimeni

Minäkin halusin listata omat Top 5 meikkisiveltimeni. Minulla on monia eri siveltimiä, kaikki vähän kalliimmasta päästä mutta ne maksavat itsensä vuosien mittaan takaisin. Olen huomannut että kalliimmat siveltimet kestävät käytössä, ne eivät kulu ja niillä meikki onnistuu. Mulla on ollut halvempiakin siveltimiä mutta tosiaan ollut...ne olivat huonoja enkä tykännyt. Kovat harjakset, huono muotoilu...laatu maksaa. Mitään loistavaa ei saa halvalla ;)


P8300046.ORF

Sigma Flat Kabuki - F80
Sigman synteettistä sivellintä olen käyttänyt meikkivoiteen levitykseen. Olen saanut tämän joskus vuosia sitten blogin kautta. Käytin tätä ennen tosi paljon mutta sitten se vähän jäi mineraalimeikkien myötä. Nyt olen alkanut taas käyttää meikkivoiteita ja löytänyt tämän siveltimen uudestaan.
Meikkivoide levittyy tällä tosi vaivatta ja ilman rajoja. Sivellin itsessään on niin täydellisen tiivis ja napakka. Mutta silti tarpeeksi pehmeä että tällä saa vaikka tehtyä varjostuksia vaikkei tämä niihin ole tarkoitettu. Tämä on napakoin meikkivoidesiveltimeni eikä tällä jää iholle joihinkin kohtiin paksummin meikkivoidetta, siksi tämä on suosikkini. Tällä saa peittävän mutta siistin pohjan. 

MAC 168
Luottopensselini varjostuksiin. Tarvittaessa tällä levittyy myös poskipunakin tai korostustuote. Olen kuullut tätä käytettävän myös meikkivoiteen levityksessä. Minusta parasta tässä siveltimessä on hyvä viisto muoto. Tämä ei ole myöskään liian iso; se onkin ehkä se jippo miksi tämä on niin monitoimituote. Jos tämä olisi isompi, sen voisi luokitella pelkäksi poskipunasiveltimeksi. 


P8300043.ORF

MAC 239
Tiheä ja napakka luomivärisivellin. THE sivellin. Tällä levitän värin luomelle ja oikeastaan käytän aina vaan tätä. Mitenhän vanha tämä on, varmaan kymmenen vuotta. Ja olen käyttänyt tätä melkeinpä jokaikinen päivä. Miettikää siis oikeasti miten mielettömän kestäviä nämä hyvät siveltimet ovat...

MAC 217 & MAC 224
Tämä tehokaksikko on hyvä joko häivytyksiin tai sitten varjostusten tekoon. Käytän vähän sekä että. Teen aina näillä kahdella ulkonurkat ja häivyttelyt. En oikeastaan ikinä käytä muita siveltimiä. En tiedä onko se rajoittunutta, joskus tietysti olisi kiva kokeilla muunlaisiakin, jos vaikka tulisi erilaista jälkeä. Mutta parasta näissä on vuosien kestävyys ja muodossa pysyminen. Sopiva pehmeys, hyvin toimivat harjakset jotka häivyttävät luomivärit tosi siististi mutta tekevät myös napakat varjostukset. 

P8300037.ORF

Mitä suosikkisiveltimiä teillä on? Ja mitä luomivärisiveltimiä minun kannattaisi kokeilla? Olisi kiva kyllä päästä MAC tiskille, ehkä joku myyjä voisi avustaa minua uusien siveltimien löydössä ja uusien tekniikoiden opettelussa ;)

10 kommenttia:

  1. 239 ja 237 mun suosikkeja myös :) ostin 239 ja 219, lentokentältä yht 50e.. halvat oli :)
    Macin siveltimien kaverina on yksi cliniquen sivellin. Real technicues siveltimet on myös hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista hintoja mutta 50 e kuulostaa edulliselta :) onhan ne lentokentällä vähän halvempia.

      Poista
  2. Mulla oli pitkään käytössä Coastal Scents -siveltimiä luomivärin levitykseen, Kicksin BB-sivellin meikkivoiteelle ja Lily Lolon siveltimet puuterille sekä poskipunalle/aurinkopuuterille. Jotekin mä jumahdin noihin, enkä edes ajatellut että jotain parempaa voisi olla olemassa. Sitten huomasin jossain youtube-videossa Zoevan siveltimiä ja aloin tutustua niihin. Tilasin parin kuukauden mietiskelyn jälkeen ison paketin siveltimiä Zoevalta ja huomasin mikä ero on ok-siveltimen ja mahtavan siveltimen välillä. Esim. Kicksin BB-sivellin sattui aina kasvoihin mutta Zoevan pyöreä 102 Silk Finish on aivan eri maata. Ja luomivärisiveltimet levittää värin kuin itsestään. Voin vaan kuvitella miten hyviä MAC:n siveltimet on! Mun kukkarolle nämä Zoevat sopi vähän paremmin :). Ja mä rakastan sitä miten lyhyet varret niissä on. Itse meikkaan vessassa peilikaapin luona ja tökin pitkää luomivärisivellintä koko ajan peiliin (ikänäkö ja niin poispäin :)), mutta nämä Zoevat on just sopivasti vähän lyhyempiä etten koko ajan kolistele! Tää oli kiva postaus <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kun tykkäsit <3 Zoevan siveltimistä olen todellakin kuullut vain hyvää. Jos voitan lotossa ( jos lottoaisin ) niin ostaisin niitä testiin!

      Poista
  3. Sensai poskipuna sivellin, en voi enää elää ilman sitä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanalta! Sensai on aika tuntematon merkki, se THE rätti tuli joskus ostettua mutta muuten en ole käyttänyt :)

      Poista
  4. Coastal Scentsiltä olen tilannut usemmat lempparisiveltimet, jotka kestäneet käyttöä vuosia.. Hinta todellakin ihan naurettavan halpa, mutta eipä ne ole miksikään menneet käytössä. :) Myös Inglotilta olen tehnyt hyviä sivellinlöytöjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli joskus Coastalin siveltimiä mutten tykännyt pidemmän päälle :) en muista mikä niissä tökki : D Inglotin siveltimet voisivat olla hyviä!

      Poista
  5. Hei, en omistanut yhtään Mac sivellintä ( tai muutakaan vip sivellintä) ennen kuluvaa kesää, joten kävelin heinäkuussa Stockmanin Macin pisteelle ja kerroin myyjälle hankkivani heiltä kolme sivellintä. Arvaappas mitkä myyjä möi ?
    Noh, 217 oli ensimmäinen ja 239 tietysti toinen mutta arvaatko kolmannen ? Juu, sen enempää myyjä ei arponut vaan suositteli 129:ä ja super tyytyväinen olen ollut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa kuulla! Uskon että rakastat siveltimiä, on ne niin huippuhyvät :) mulla on myös 129 ja se on varsin kätevä kun sopii korostuksiin, poskipunaan tai varjostuksiin. Huippusivellin :)

      Poista

Kiitos kommentista <3