tiistai 29. syyskuuta 2015

Essie Second Shine Around -päällyslakka

Sain L´orealilta myös tämän Essie Second Shine Around päällyslakan esiteltäväksi. Tämä on tarkoitettu elvyttämään eilinen manikyyrisi uuden näköiseksi. Kun ei aina ehdi lakata mutta lakkaus vähän repsottaa kärjistä...silloin kannattaa turvautua johonkin lakkausta uudistavaan päällyslakkaan ;)


P9090163.ORF

Second Shine Around päällyslakkaa käytetään lakkausten välillä kun manikyyrin kiilto ja väri alkavat pikkuhiljaa haalistua. Päällyslakka antaa manikyyrille uuden elämän ja raikastaa kynsilookin.
Toden totta tämä antaakin lakkaukselle ihan uuden kiillon ja kyntesi näyttävät ihan tänään lakatuilta! Tällä saa vähän feikattua kärkikulumista pois, ainakin yhdeksi päiväksi. Kuivumisaika tällä on ihan normaali ja tämän antama lakkapinta on sopivan paksu suojaamaan kynttä. Olen käyttänyt tätä kynsilakalla tehtyjen leimausten päälle eikä ole sotkenut. Taas kerran yksi hyvä päällyslakka Essieltä tosin en ole huonoon Essien päällyslakkaan törmännytkään ;)


P9090166.ORF

Tuote löytyy Essien hyllyistä 14,90 e hintaan. 

Onko teillä jotain erityistä päällyslakkaa jolla taiot manikyyrisi uudeksi? Vai ajaako joku ihan normaali päällyslakka saman asian? Oletko kenties kokeillut tätä?

Lakka saatu L´Oreal Finlandilta.

8 kommenttia:

 1. Onpa jännä :) kynsi hifistelyä :)
  Itse en ehkä tuollaista tarvitse. Hoidan ongelmat perinteisesti sipaisemalla kärkiin lakkaa jos näyttää pahalta. Vietän samoissa kynsissä ainakin 5 päivää putkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin teen noin että sipaisen värilakkaa ja sitten jotain top coatia, useimmiten tätä :)

   Poista
 2. Jännä tuote, mulla ei ole mitään vastaavaa. Kynsilakat pysyvät hyvänä yleensä sen 5-7 päivää, jonka jälkeen vaan poistan ne. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla alkavat repsottaa parissa päivässä, kädet ovat niin koetuksella...mulle tämä tuote on siis tarpeellinen :D

   Poista
 3. Mitenkähän tämä eroaa esim. Essien Gel Setteristä? Itse en pahemmin harrasta lakkauksien uudistamista, kun ei ne ehdi olla kynsillä niin kauaa mutta eilen testasin tuota Gel Setteriä vanhan lakkauksen päälle ja tuli tosi kiiltävä lopputulos, joka kuivui alle minuutissa. Mielenkiintoisia tällaiset fokusoidut tuotteet ovat joka tapauksessa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gel setter on geelimäinen, tämä ihan normaali. Muuten eivät eroa mitenkään :) Gel setter on kyllä ihana, tykkään kovasti.

   Poista

Kiitos kommentista <3