torstai 17. syyskuuta 2015

Color Club Matte Rouge Collection Swatches

Syksyn ja talven Color Club uutuudet ovat saapuneet CesarsShopiin! Sain kokoelmia kuvattavaksi joten aloitetaan Matte Rouge kokoelmasta joka oli minun suosikkejani. Muut kokoelmat ovat myöskin nyt tilattavissa ja tietysti täältä voi sitten katsoa swatcheja :) julkaisen lähipäivinä Cabin Feverin swatchit ja loppuja pikku hiljaa, en ole vielä saanut kaikkia tehtyä :)


P9120068.ORF

Mattabuumi ei ota laantuakseen ja sehän ei minua haittaa. Tämä kokoelma sisältää kauniita, murrettuja syksyisiä värejä mattalaadussa. Lakan pinta on kuivuttuaan hieman tekstuurinen mutta matta. Muistuttavat hieman Zoyan satiinilakkoja. Color Clubin Matte Rouge lakkoja levitetään kaksi kerrosta joiden annetaan kuivua kunnolla. Myös kerrosten välillä! Mattapinta on kaunein lakan kuivuttua kokonaan ja tekstuurikuvio muodostuu. 
Vältä käsivoiteen käyttöä, se saattaa jättää rasvaa mattapintaan. Päällyslakkaa mattalakan kanssa ei käytetä. Jotta takaat paremman levittyvyyden ja hyvän keston mattalakalle, suosittelen CND:n Stickey aluslakkaa jonka esittelin eilen.


P9090091.ORF

P9090087.ORF

Oikealta vasemmalle: Spin The Bottle, Perfect Pot, Mother Pucker, First Base Only, Plum-p And Juicy, Lips Don´t Lie ja Makeout Maven


spin the bottle

Spin The Bottle
Persikka-vaaleanpunainen satiinilakka.


perfect pout

Perfect Pot
Oranssi satiinilakka.


mother pucker

Mother Pucker 
Hotpinkki satiinilakka.


first base only

First Base Only
Purple satiinilakka.


plum-p and juicy

Plum-p And Juicy
Tumma luumunvioletti satiinilakka.


lips don´t lie

Lips Don´t Lie 
Malvan värinen satiinilakka.


makeout maven

Makeout Maven
Punaruskea satiinilakka. 

Mitkä olivat suosikkisi? Vieläkö jaksat innostua mattalakoista? Kivaa että Color Club toi hieman elävämmän näköisen mattalakan, tekstuurimainen pinta on jännä. Kaikissa lakoissa on hyvin samanlainen koostumus. Pullot kannattaa sekoittaa hyvin ennen käyttöä, se takaa parhaan levittyvyyden. 

Omat suosikit ovat Makeout Maven, luumu Plum-p And Juicy ja ihanan syksyn oranssi Perfect Pout. Spin The Bottle oli ainut huti minulle koska persikka ei yleensä sitten millään sovi ihonväriini vaan näyttää hassulta :) muuten kyllä nätti lakka persikan ystäville!

Matte Rouge lakkoja voit ostaa CesarsShopista

Lakat ovat 3-free, pullokoko 15 ml. Matte Rouge lakat 10,90 e / kpl. 30 e tilauksissa ilmaiset postikulut. Tästä pääset kurkkaamaan muut uudet syksy-talven Color Club kokoelmat. 

Tässä taloudellisessa tilanteessa annan itse tukeni ja rahani suomalaiselle pienyrittäjälle. Kukaan ei voi olla tietämätön hallituksen muutoksista ja kaikki miettivät mitä on tulossa. Kannattaa ajatella asiaa ja sitä haluaako tilata parin euron takia ulkomailta vai tukeeko suomalaista yrittäjyyttä että meillä on jatkossakin kivoja nettikauppoja ja ihania tuotteita heti saatavilla :) 

34 kommenttia:

 1. Yllätin itseni tykkäämällä tuosta oranssista eniten.

  VastaaPoista
 2. Mother Pucker on eniten mieleen. <3 Se on pakko saada!

  VastaaPoista
 3. Näähän on ihan kuin Sally Hansenin Velvet Textureja! Tykkäsin niistä ihan huimasti. Harmi, että nää sävyt on näin tavallisia. Itse kun en oikein punapohjaisia lakkoja käytä. Lips Don't Lie näyttää väriltään ihanasti Essien Coat Couturelta. Näähän voisi vaikka yhdistää samaan lakkaukseen. Makeout Maven puolestaan on ihanan syksyinen ruskeassa sävyssään. Mä en malta odottaa muita kokoelmia. Oil Slickit ja uudet Halo Huesit kiinnostaa erityisesti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole niitä Sallyjä joten en osaa verrata. Minä odotin näitä sekä Oil slickejä eniten. Cabin feverit yllättivät myös positiivisesti. Ihania CC kokoelmia kaikki mutta mulle Oil slick on varmasti mieluisin :)

   Poista
 4. Lips Don´t Lie on meikän suosikki. Upea. <3

  VastaaPoista
 5. Nää näytti kiekolla vielä ihan hyvältä, mutta jotenkin eivät sitten kynsillä enää oikein sävähdyttäneet, harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä niissä sun mielestä mätti vai etkö vaan tykkää mattapinnasta?

   Poista
  2. Musta taas kiekolla ei näyttäny viel miltään, mut kynnellä tosi mageita. :) Mother Pucker on pakko saada jo nimensä takia ja toi Lips Don´t Lie näyttää kans tosi kivalta, vähän semmoselta likaselta. :)

   Poista
  3. Likaiset lakat on parhaita :) onhan nämä vähän sellaisia että jakavat mielipiteet, mun mielestä todella kivoja ja matta näyttää aina jotenkin niin kivalta :)

   Poista
 6. tosi jänniä ! vähän niinkuin tekstuuri muttei kuitenkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat, ihan hauskoja! Minusta parempia näin kuin ihan mattana? Ihan mattoja kun on tänä syksynä Lumenella ja sitten oli Essien kokoelma :)

   Poista
 7. Värit ovat ihania, mutta tuo tekstuuri ei ihan vakuuta. Onko näissä mitään shimmeriä, joka tulisi päällyslakan kanssa esiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plump and juicyssä ainakin oli shimmeriä. Osassa ei ollenkaan. Päällyslakan kanssa en ole näitä kokeillut :)

   Poista
 8. Itse käytän matta päällyslakkaa kun on paperityö niin ei jää viiruja :)
  Kauneimpia olivat violetti ja harma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin laitan Inm matta top coatia lisäpysyvyyden toivossa :)

   Poista
 9. Varsinkin Lips Don't Lie on tosi tyylikäs! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on mutta joskus malva/harmaa näyttää epäsopivalta ihonväriini vai näyttääkö se vaan omaan silmään :)

   Poista
 10. Jänniä, ihan kuin jotain kangasta. Oranssi on upein!

  VastaaPoista
 11. hmmmm.....interesting. Lovely colors that I may say that its really worth checking out. So excited to get my hands on these......

  VastaaPoista
 12. Upeen värisiä! Jännän näkönen toi pinta. Se näyttää jotenki pehmeelle :D

  VastaaPoista
 13. Wau, mitä upeuksia! Eihän näistä voi olla tykkäämättä :)

  VastaaPoista
 14. Periaatteessa soma kokoelma, mutta ei taida olla mitään pakkohankintoja itselleni (onneksi). :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3