maanantai 14. syyskuuta 2015

Hankala tapaus nimeltään Gone Glamping

Sain Cesarista uusia China Glazen lakkoja ja yksi valintani oli Gone Glamping. Lakka ilmestyi The Great Outdoors syyskokoelmassa jossa on monta muutakin kivaa lakkaa. Ensin mietin onko tämä liian samanlainen OPI Just Spotted The Lizardin ja Color Clubin Editorialin kanssa. Mutta swatchien perusteella ei ehkä ihan ja toisaalta väri on kiva joten käytettyä tulee. Ei ne samanlaisia ole, Lizard on pigmenttisin, Editorial sen kopio mutta tämä on taas vähän erilainen.


P8310092.ORF

^Kiekolla toisinpäin kuin pullot eli China, CC ja OPI :)

P8310094.ORF

^OPI Just Spotted The Lizard, Color Club Editorial ja China Glaze Gone Glamping.

Gone Glamping on vihreä-kulta pohjainen muttei niin pigmenttistä ja metallista. Tämä on multichrome lakka jossa näkyy päivänvalosssa violettia ja vaaleanpunaista. Melko veikeä lakka! Pitkiin kynsiin kolme kerrosta on sopiva määrä. Tämä ei jätä siveltimen raitoja ja levittyy mukavasti muutenkin. Lakkaamiseen ei mene koko iltaa mutta muista antaa kerrosten kuivua, chromelakoissa pikku kolhut näkyvät helposti.


P8310124.ORF

Tämän kanssa oli tosi hankala valita koristeluja! Ensimmäinen versio oli skittlette jossa valkeaa ja kultaa. Mutta siitä tuli liian pliisu ja minä ajattelin että nyt tuli niin nolot kynnet että niitä ei blogiin laiteta :) nämä kynnet ovat versio kaksi. Gone Glamping on näyttävä mutta kaipaa ehkä vähän kontrastia. Mietin värejä tosi pitkään, itseasiassa pari päivää :D kulta on liian ilmiselvä, vihreä liian jouluinen, valkea liian pliisu mutta mites lila tai pinkki? Päädyin lopulta vihreitä hippuja sisältävää Faby Are You AC Or DC lakkaan ( puuttuu kuvasta ). Ja pinkkeihin siirtokuviin ja niitteihin! Niillä mennään joko ihan metsään tai sitten tulee superhienot, kultaista keskitietä ei nyt oikein ollut :)


P8310129.ORF

P8310090.ORF

The Great Outdoors kokoelma CesarsShopista!

14 kommenttia:

 1. Tää on ihana lakka ja kivasti koristellut vastaväreillä! Tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 2. Gone Glamping on kyllä upea lakka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :) siihen on vaan yllättävän hankala keksiä koristeluja!

   Poista
 3. Oi tämäpä on nätti! Tykkään tällaisista vähemmän pigmenttisistä duochromeista kun siveltimenjälkiä ei niin jää :) Koristelut on oikein passelit, en olisi parempia keksinytkään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivasti sanottu! Minä tykkään monenlaisista duochromeista, kunhan ne käyttäytyvät hyvin ;)

   Poista
 4. Kaunis lakka, toi OPI on yksi mun lemppari lakoista all the time. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Fabyä varmasti tarkoitit, menee mullakin merkit joskus sekaisin! AC DC on kaunein Faby lakkani ❤️

   Poista
 5. Multichromet on mun heikko kohta ja tämä lakka on pakko laittaa tilaukseen. Tosi jännä ja uniikki väriskaala tässä Gone Glampingissä. Voin kuvitella ettei koristelujen valinta ollut ihan helppoa, mutta lopputulos on erittäin onnistunut mun mielestä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) olisin voinut leimata näin jälkeenpäin ajateltuna. Kynsiä tehdessä teki vaan mieli koristella toisella tapaa ;)

   Poista
 6. Mun pitäis tilata tästä kokoelmasta yks lakka, edellisestäkin piti, China on edelleen hyvä merkki (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hyvä merkki, se Pondering on ihana. Tulossa ens viikolla täällä :)

   Poista

Kiitos kommentista <3