tiistai 22. syyskuuta 2015

Color Club Frostbite Collection Swatches

Katsotaan seuraavana Frostbiten swatchit koska mun on yksinkertaisesti päästävä intoilemaan näistä lakoista! Upeita metallinhohtoisia lakkoja juhlakauden rientoihin, ihanaa talvifiilistä huurrepinnassa mutta ennenkaikkea; pitkästä aikaa tosi hyviä leimauslakkoja joista olen ihan fiilareissani!


P9190087.ORF

En ole suurin metallikoostumuksen ystävä, käytän metallilakkoja nykyään todella harvoin. Kauniita värejä, ei siinä mitään mutta metallikoostumus on mulle vähän vieras. Mutta tietysti piti testata miten nämä leimaavat!

Oikealta vasemmalle: 24°below, Triple Lutz, Winter White, What A Flake, I´m Gonna Luge It, Snowed In ja Polar Vortex


P9090080.ORF

Leimauksissa vas --> oik: 24°below, Triple Lutz, Winter White, I´m Gonna Luge It, Snowed In ja Polar Vortex.

P9090095.ORF


Ja toistepäin...

P9090102.ORF

P9090108.ORF

Eikö ole mahtia! Hyvin leimaavia ja hienostu erottuvia leimauslakkoja. Tykkään! Tottakai nämä ovat kynsilläkin kauniita. Jujuna näissä on levittää mieluummin paksu kerros kuin ohut. Jos jäät tuhraamaan siveltimen kanssa niin lakkaukseen jää raitoja. Metallipinta on sellainen että siinä näkyy tosi herkästi painaumat, siveltimen jäljet tai tuhrut. Kaikissa kuvissa lakkaa kaksi kerrosta ja HK Girl Top Coat päällä.

Näissä tosiaan saa kaksi yhden hinnalla; upean kynsilakan pikkujouluihin tai leimausharrastukseen. Oma suosikkini ovat 24°below, Triple Lutz ja Polar Vortex.

24 below

24°below
Kultainen metallilakka.

triple lutz.ORF

Triple Lutz
Ruusukultainen metallilakka.


what a flake.ORF

What A Flake
Valkeaa kuusikulmaista, pientä mustaa ja isoa hopeista kuusikulmaista glitteriä kirkkaalla pohjalla. Alla musta-harmaa-valkea tuputus-liukuvärjäys.


winter white.ORF

Winter White
Helmiäisvalkea metallilakka.


im gonna luge it.ORF

I´m Gonna Luge It
Shimmerinen, hieman siniseen taittava harmaa metallilakka.


snowed in.ORF

Snowed In
Teräksenharmaa metallilakka.


polar vortex.ORF

Polar Vortex
Turkoosinhohtoinen tumma metalliharmaa. 

Jos tosiaan huippuhyvät leimauslakat kiinnostavat niin muista nämä :) käyttäisitkö näitä ihan leimaukseen vai pidätkö metallilakoista ihan kynsilläkin, enemmän kuin minä ;) ?

Kokoelma saatu kuvattavaksi CesarsShopista. Frostbite + muut uudet kokoelmat nyt myynnissä, yli 30 e tilauksissa ilmaiset postikulut. Oil Slick & Halo Hues swatchit menee ainakin viikonlopulle. Jos on kiire ja himoitset nähdä lakkoja niin piipahda Cesarilla katsomassa kiekkoswatcheja lakoista ;)

18 kommenttia:

 1. Voihan harmi, kun just tuli ostettua kaikki tällaiset metallisävyt China Glazen vanhoista kokoelmista leimaamista varten. Ei näitä kyllä susikaan muuten kynsillä käytä mutta leimaamiseen pakkohankintoja :). Kolme viimeistä on kyllä näistä omaa silmää eniten miellyttäviä. Ehkä Polar Vortex on ne kaikista kaunein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polar Vortex on parhain. Kolme viimeistä kyllä ovat sellaisia että käyttäisin ihan kynsilakkana. Mutta tosi on että leimauksessa nämä kuluvat mulla nopsemmin :)

   Poista
 2. Tuo ruusukultainen metallilakka, täydellinen!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kiva mutta vähän hankala ihonvärilleni, samaten kuin tuo kultainen. Muuten kyllä kauniita, ehkä toimivat lämpimällä iholla paremmin :)

   Poista
 3. En ole koskaan oikein ymmärtänyt metallilakkoja, vaikka jostain syystä niitä on itselläkin pari. Ne on vaan jotenkin viirullisen ja kummallisen näköisiä kynsillä. Nyt sitten tunnen itseni erittäin älykkääksi, kun ei ole tullut mieleenkään kokeilla niitä leimauksessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut metallilakat jättävät viiruja mutta on onneksi sellaisiakin jotka eivät. Minulla on jonkun verran metallilakkoja mutta aika vähän kuitenkin. Jos on hirmu hyvä väri ja himottava lakka niin minua ei haittaa jos jää viiruja. Jos ne nyt eivät ihan järkyttäviä ole. Ei näissäkään niin pahasti näy siveltimen jäljet jos osaa levittää hyvin. OPI suomilakka With A Nice Fin-nish on yksi esimerkki metallilakasta joka haukuttiin että siihen jää rantuja mutta minusta lakka oli vallan hyvä enkä nähnyt raitoja :) kyllä, metallilakat ovat mitä parhaimpia leimauksiin. Itse käytän eniten mustaa ja valkeaa sekä metallilakkoja leimoissa :)

   Poista
 4. Sinisen-harmaa on ihana, jostain syystä nää sinertävät on täällä sun blogissa tänä syksynä kolahtaneet vaikka yleensä ne ei ole oikein mun juttu. Ehkä mun maku on muuttumassa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva jos olen saanut tartutettua sulle jotain uutta lakkakuumetta :) ? Siniharmaat kun on ihania!

   Poista
 5. VALKOINEN! !!!!!! Ei mulla muuta =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D se on kyllä oikea valkoinen jos sellaista etsii. Ihana lumilakka :)

   Poista
 6. leimauksessa menisi mulla, en lämpiä koko kynnelle lakattuna.. Kivoja ovat kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leimauksissa hyviä ja justiin juhlakauden kynsissä. Minusta tuntuu että nämä ovat vielä liian kylmiä ja talvisia kun nyt nautitaan syksylakoista ja ruskan väreistä :)

   Poista
 7. Valkoinen iski jostain syystä näistä eniten... ysärivibat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen oli muotia viime vuonna, varmasti se vieläkin menisi. Lyhyemmillä kynsillä varmasti makea :)

   Poista
 8. Voisin ostaa koko kokoelman. <3 Ihanan talvisia!

  VastaaPoista
 9. The gold one is perfect for stamping!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3