perjantai 11. syyskuuta 2015

CND Vinylux - Peacock Plume

Turkoosi on kyllä sellainen väri joka kuuluu syksyyn. Ja jos sen saisi vielä metallinhohtoisena niin nams! CND Vinylux kestolakassa Peacock Plume yhdistyy metallinhohto ja turkoosi hyvinkin näkyvästi.


P8270019.ORF

Koostumus on ihan superhyvä, jo yksi kerros peittää tosi hyvin. Minä laitoin toisenkin koska halusin täydellisen intensiivisen värin. Tämä lakka on sairaan nopea kuivumaankin, ei tarvinnut pitkään odotella kerrosten välillä. Ja kuten jo kerroin, väri on kyllä kaunis ja ihastutti ensisilmäyksellä. Kyllä vaan syksylakat on parhautta!P8270031.ORF

P8270009.ORF

CND Vinylux lakkojen alla ei käytetä aluslakkaa parhaan pysyvyyden saavuttamiseksi. Mutta kannattaa käyttää omaa järkeä ja miettiä laittaako turkoosia lakkaa paljaalle kynnelle ;) itse laitoin värjäämisen estämiseksi kaksi kerrosta aluslakkaa. Päällyslakkana CND Vinylux Top Coat. Nimettömässä valkeaa lakkaa jonka päällä koko kynnen decal.


Instagram @cndsuomi
Facebook CND suomi
Jälleenmyyjäsi soittamalla 09 - 31579233
CND suomenkieliset sivut

Lakka saatu blogin kautta.

11 kommenttia:

 1. Ihana sininen, kuvasta päätellen mulla on yks OPIn lakka joka on himppasen ton värinen ja olen suunnitellut lakkaavani sillä piakkoin. Tosi nätti kokonaisuus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keksit varmasti jotain tosi hienoa jonka haluaa matkia :)

   Poista
 2. On se kyllä nätti! Mua aina vähän jännättää tän väriset lakat, että värjääkö vai ei. Sitten kun ne on kynsillä niin on koko ajan sellainen tunne, että pitäiskö kuitenkin mennä poistamaan, jos se värjää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme kyllä, tämä ei värjännyt vaikka turkoosit ovat aika petollisia ;)

   Poista
 3. Upea lakka ja nätskät kynnet! :)

  VastaaPoista
 4. Mulla oli kerran Misan sinistä ilman aluslakkaa eikä värjännyt poistettaessa edes kynsinauhoja. Sitten joku vaaleanvihreä menee kahden lakan läpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä..välillä tuntuu että kaikki värjää ja kuivat kynsinauhat imee kaiken :)

   Poista
 5. Oii miten kaunis lakkaus, ja lakka! :) ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3