tiistai 15. syyskuuta 2015

ZUII kukkaismeikit testissä

Sain blogin kautta testiin Zuiin kosmetiikkaa ja tänään postailen niistä teemalla "Hippu testaa" :) tämä on oikeasti samaanaikaan noloa ja hämmentävää. Jos joku ei ole seurannut blogiani ahkerasti niin Hippu on 7 kk ikäinen koiranpentuni joka vähän opettelee tätä yksinoloa työpäivien ajaksi.


P8310060.ORF

Zuiin meikkejä kutsutaan kukkaismeikeiksi. Itselle Zuii on jäänyt mieleen uniikkina brändinä kukkaistuoksunsa ansiosta. Zuii on 100% luonnonkosmetiikkaa ja erikoistunut värikosmetiikkaan. Zuiin sivuilta voit kurkata käytettyjä ainesosia, niitä onkin vaikuttava luettelo.

Kävi nimittäin niin että sain näitä ihanuuksia ja ne odottivat vuoroaan tuossa meikkipöydällä. Ne olivat siinä odottamassa kuvausta ja testiin pääsyä. Kyllä ne pari päivää ehtivät olla ennenkuin yhtenä kohtalokkaana päivänä mies unohti tämän huoneen oven auki töihin lähtiessään...
Kun minä tulin töistä kotiin, oli kaikki testituotteet tiputettu pöydältä. Siinä oli muitakin kuin Zuiin meikkejä. Mutta jostain syystä Zuiit olivat myös Hipun mielestä ihastuttavia. Tämä kaunis luomiväri oli syöty ja itkuhan se melkein tuli kun huomasin mitä oli tehty. Siivosin jälkiä itku kurkussa ja mietin mitä minä nyt teen kun ne testituotteet on tuhottu? Todella noloa minulle!


P8310050.ORF

Ostanko uusia? Pähkäsin iltapäivän ja Whats appailin kaverin kanssa. Tulin siihen tulokseen että Hippu testaa ja lopulta naureskeltiin asialle. En minä viitsi alkaa tilaamaan uutta syödyn tilalle vaan kyllä niistä on juttua kirjoitettava. Sain olemassa olevista Zuiin luomiväreistä lainattua kantta ja kyllä saan tämä tuhottua Raspberry sävyä käytettyä. Minäkin kuitenkin olen säästäväinen ihminen enkä mielelläni osta ns.turhaa jos entinen tuote on periaatteessa kunnossa. Pahoittelen siis tuota yhtä rumaa ankanpoikasta muiden kauniiden joukossa mutta näitä sattuu. Ainakin meillä...

Tänään esittelen siis tätä ihastuttavan vaaleanpunaista Raspberry luomiväriä. Zuiin luomiväreissä on vieno kukkaistuoksu ruususta, kamomillasta ja jasmiinista. Pigmenttiä löytyy kiitettävästi! Värit eivät pöllyä eivätkä varise laitettaessa. Pigmentti ei ole esim.Inglotin tai Sugarpillin tasoista vaan aikalailla MACin luokkaa. Zuiin luomiväreillä on helppo meikata ja ne sopivat kaikentasoisille meikkaajille.

Tein tämän meikin Raspberryllä johon yhdistin sinisiä Diorin Atlantique viisikko paletista. Ihastuin meikkiin, aika harvoin käytettävä yhdistelmä mutta kannattaa kokeilla! Ei näytä liian hurjalta ollenkaan :)


P9050015.ORF

P9050020.ORF

Minulla oli ennestään yksi Zuiin luomiväri, upea kultainen sävy Sunflower. Otin senkin nyt tähän postaukseen mukaan. Yhdistin siihen ruskeaa MAC Folieta ja mustaa MAC Cloudburstia. Sunflower on kaunis kultainen perussävy jota olen käyttänyt todella paljon. Kullan kun voi yhdistää niin moneen väriin kuten esimerkiksi violettiin.

P8310055.ORF

P9120039.ORF

P9120042.ORF

Sheer Stick huulipuniin tutustuin sävyllä Lily. Todella miellyttävän tuntuinen levittää! Väri ei karkaa eikä Lilyn kanssa tarvitse rajauskynää. Se on aavistuksen lämmin, koralliin taittava punainen. Juuri hyvä sävy joka sopii kaikenikäisille. Huulilla tuntu on kevyt, hieman vahamainen hyvällä tavalla. Huulipunat sisältävät eteerisiä öljyjä ja uutteita. Jojoba, auringonkukka ja aloe vera hoitavat sekä kosteuttavat huulia.


P8310064.ORF


P9050010.ORF

P8310070.ORF

Sain näytteen Mint Corrective CC-voiteesta. CC-voiteita on kolmea erilaista; Mint neutralisoimaan punaisuutta, Mauve keltaisuutta ja Apricot heleyttämään ihon harmautta tai tummia silmänalusia. Olen varmaan outo kauneusbloggaaja mutta mulla ei ole ikinä ollut mitään värillistä primeriä. Olen laittanut Mintiä paljaalle iholle, eniten tuohon ihohuokosiin nenän viereen ja poskilla oleviin punaisempiin kohtiin. 
Ja kyllä vaan, Mint tekee ihosta tasaisemman värisen ja iho jää meikkipohjan alle tavallista sileämmäksi. Hienoa että luonnonkosmetiikallakin on toimivia primereitä :)

Zuiin meikkejä voi ostaa suoraan maahantuojan sivuilta tai oman paikkakuntasi jälleenmyyjiltä. Zuiin meikkejä löydät myös Biodelly nettikaupasta ( mainoslinkki ).

Sellaista meillä. Hippu testaa äitin kanssa :) mitä kokemuksia teillä on Zuiin meikeistä? Mihin sarjassa kannattaa ehdottomasti tutustua?

18 kommenttia:

  1. Hehe, koirat taitaa tykätä luonnonkosmetiikasta :D. Anopin meikkipussista oli nimittäin juuri luonnonkosmetiikkaa oleva peiteaine maistunut hoitokoiralle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :) eihän se kivalta tunnu. Etenkään tänä aamuna kun Hippu jahtasi Pipsaa joka hyppäsi pöydälle jossa lasiesineitä. Kipot liukuivat toisiinsa joista sitten särkyi Mariskooli :(( hyvin alkoi tämä aamu, toivottavasti sen saa liimattua.

      Poista
  2. Hippu <3 :)
    Kultainen näyttää tosi hyvältä! Kiitos inspiraatiosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ❤️ Vaaleanpunainen on myös ihana vaikkei näytä nätiltä :DD

      Poista
  3. Oi tuo Lily on niin kaunis! :) Aivan upea. Zuiin kosmetiikka kiinnostaa muakin todella suuresti, luonnonkosmetiikka on alkanut muutenkin kiinnostamaan joten täytyy miettiä haluaisiko näitä ihan testaillakin! :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zuii on hyvältä vaikuttava sarja. Meikkivoidetta olisi kiva kokeilla ja poskipunat ovat myös kauniita :)

      Poista
  4. Mäkin ihastun tuohon kultaiseen sävyyn. Pitäisköhän sun tehdä vertaileva tutkimus kumman Hippu valitsee :). Se on kyllä niin neiti, että taitaa tuo pinkki olla sen väri <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D neiti tosiaan. Tykkää meikeistä ja voiteista. Mitä tahansa sille näyttäisi niin ottaa suuhun ja juoksee karkuun :)

      Poista
  5. Vaikuttaa hyvältä merkiltä. :) Aivan upea tuo eka meikki! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 sininen ja vaaleanpunainen ovat tosi jännä yhdistelmä. Vaaleanpunainen toki sopii ruskean kaveriksi myöskin, ehkä toinen kerta niin ;)

      Poista
  6. Onneksi vain yksi luomiväri kärsi Hipun hampaissa :D. Tuo huulipuna on todella kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, onneksi! Kun tuo huulipunakin oli pyörinyt pitkin lattioita...olisi harmittanut hirveästi koska se on tosi ihanan värinen :) varmasti aika monelle sopiva punainen.

      Poista
  7. Tosi kiva ja kaunis väriyhdistelmä tuo sininen ja vadelma! :)

    Mulla on Zuiin meikkipuuteri, joka on ihan ok sekä se kulmakynä (sävy Taupe), johon oon aivan rakastunut! Mun makuuni ehkäpä maailman paras kulmakynä. Ihan huippu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Martina! Kiitti kulmakynävinkistä, kuulostaa tosi hyvältä :)

      Poista
  8. Kauhistun joka kerta kun kuulen koirien samanlaisista tempauksista: MissPiggy'sPearls-blogissa kerrottiin miten (olisiko ollut 60€) maksanut kauneusunia tuova tyyny oli revitty riekaleiksi! Ja nyt tämä. Ihme kyllä blogin kirjoittaja ei vaikuttanut olevan moksiskaan kun taas sinä kirjoitit itkun olevan lähellä. Ymmärrän. Olen oikeastaan iloinen kissanomistaja tässä mielessä! (^.^)

    Kiitos Zuiin meikkien arviosta, kiinnostuin kovasti~ huulipuna on kivan sävyinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lily huulipuna on niin ihana! Lämpimähkö punainen, sopii hyvin monelle. Mulla on tämän päivän meikissä punaiset huulet; Lilyllä tottakai ;)
      Itku oli lähellä ja juuri siksi koska nämä meikit olivat työvälineitä. Tottakai savu nousisi korvista jos joku harvinainen Diorin viisikko olisi kappaleina. Ei onneksi ole sattunut, kaikki kengät jne. mulla on vielä karanteenissa. Olenhan minä tuon tiennyt koiran ottaessa ja sille ei vaan voi mitään. Rakas riiviö se joka tapauksessa on ❤️ ps. kyllä kissatkin osaa, nimimerkillä myös kaksi kattia :) onneksi ne osaavat oll suht ok, joskus joku kukka tippuu tms. pientä ;)

      Poista
  9. Hipulla on hyvä maku(; Kaunnita meikkejä, haluaisin sen poskipunan, Mango tai Peach jos saisin ees yhden käytettyä ennen sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se mango ❤️ Tykkäisin!! Hipulla on hyvä maku; hän on hieno neiti!

      Poista

Kiitos kommentista <3