torstai 24. syyskuuta 2015

China Glaze Pondering

Upeita duochrome lakkoja ei ole ikinä liikaa ja siksi hankin Pondering lakan The Great Outdoors kokoelmasta. Jos sinäkin etsit voimakasta duochromea niin tykkäisit varmasti tästä! Värinä tämä ei ole uniikki tai ainakin mulla on ollut tälläisiä montakin. Vihreä-violetti on tuttu näky tämän tyyppisissä lakoissa mutta harvemmin törmää näin hyvään koostumukseen.


P9040014.ORF

Pondering peittää jo yhdellä kerroksella mutta minä laitoin kaksi. Tähän ei jää näkyviin siveltimen jälkiä ja muutenkin on mutkaton ja mukava lakka. Tässä näkyy enemmän violettisuus kuin vihreys. Tuli kyllä useaan otteeseen ihasteltua kynsiä! Leimat tein Konad m57 laatasta kultaisella Essie Good As Gold lakalla. Lakka myös pysyy hyvin kynsillä, välillä taas todella hyvälaatuinen Chinan lakka!


P9040002.ORF

P9040006.ORF

Hieno lakka, voimakas ja näyttävä väri syksyyn. Ei välttämättä vaadi suuria koristeluja. Mikä sopii mulle koska olen taas jotenkin todella mielikuvitukseton koristelujen suhteen..

The Great Outdoors sekä muut upeat syksyn China Glaze kokoelmat CesarsShopista. Hinnat 6,90 e - 9 e.

14 kommenttia:

 1. Tää lakka mua jäi tästä kokoelmasta viel kutkuttamaan, tosi kiva nähdä näin! Se on ihanan sävyinen! Tykkään näistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkäsin, mulle tämä oli paras tärppi tästä kokoelmasta .)

   Poista
 2. Tää on kyllä upea sävy :). Mä oon jotenkin hurahtamassa duochromeihin uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Duochromeihin kannattaakin hurahtaa. Tämä on myöskin laadukas ja hyvä lakka levittää :)

   Poista
 3. Wau, onpa kaunis lakka! Ja koristelut on ihan täydelliset, mä niin viihtyisin tällaisissa ♥

  VastaaPoista
 4. Onpas jännän värinen :) En oo varma tykkäänkö duochromeista vai en mut tämän lakan ja kuvien perusteella voisin sanoa, että joo :)

  VastaaPoista
 5. Nätit kynnet ja lakka on ihana! <3

  VastaaPoista
 6. Onpas harvinainen duochromelakka kun on noin peittävä! Mä tykkään kovasti duo- ja multichromelakoista, joten ehkä on pakko laittaa tämä tilaukseen. Tämähän saattaisi käydä leimauslakastakin kun on niin peittävää tavaraa! Kauniit koristelut olet tehnyt lakan seuraksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) uskon että tykkäät koska tämä on tosi hyvälaatuinen duochrome!

   Poista
 7. Nätti lakkaus ja ihana tuo leimakuvio!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3