torstai 3. syyskuuta 2015

OPI Venice lakkaus / BCN -laatan testausta

Kylläpä tylsän otsikon tekaisin mutta niistähän nämä kynnet on tehty: OPI Venice lakoista. Otin kaksi yhdellä iskulla; kupari-ruusukulta shimmerin Worth A Pretty Penne ja My Little Pony -lakan eli Purple Palazzo Pantsin.


P8180041.ORF

P8180016.ORF

Ai että rakastan molempia lakkoja! Niin ihania! Olen tosi mielissäni näistä. Molemmissa on hirvittävän hyvä koostumus josta en löydä moitittavaa. Shimmerlakassa ei jää siveltimen raitoja ollenkaan ja se peittää kahdella helpolla kerroksella. Kuten Sannin kynsissä, Purple Palazzoa riitti minullekin se kaksi kerrosta, lakka on todella lasimaisen kiiltävä koostumukseltaan. Ja miten kauniita molemmat ovat. En tiedä ovatko hirveän uniikkeja, samankaltaisia minulta löytyy mutta omassa värikategoriassaan nämä kyllä ovat parhautta. Mielestäni nämä sopivat sekä kylmälle että lämpimälle iholle. Aika neutraaleja sävyjä.


P8180028.ORF

Koristeluissa testasin Cesarista saamaani BCN-033 laattaa. Mitä olen näitä vähän testaillut niin vaikuttavat oikein hyviltä laatoilta. Näiden kanssa ei tarvitse noitua ja viskellä välineitä pitkin seiniä ;) tietysti leimasin jumbojäteillä, ne kun vaan toimivat eikä mene koko iltaa kynsien kanssa. Arvostan hyviä välineitä, kuten varmasti moni muukin. Käytin myös koristelukiekkoja ja kokosin yhden jättitimanttihökötyksen :)


P8180023.ORF


P8180017.ORF

OPI Venice kokoelma / CesarsShop, toinen lakka saatu ja toinen itse ostettu
BCN leimauslaatat / CesarsShop, saatu
Jättistampperit / CesarsShop, saatu
Koristehyrrät / CesarsShop, saatu

20 kommenttia:

 1. Hitsivieköön noi niiti on hienot! Vaaleanpunainen iskee <3

  VastaaPoista
 2. Oi miten nätit kynnet oot loihtinut. <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kynnet jälleen :) MIllä saat noin isot timantit/niitit pysymään kynnellä hyvin? Laitatko pikakuivattajaa tms. kirkasta päällyslakkaa sekä timanttien alle että päälle? Pärjääkö yhdellä kerroksella vai vaatiiko enemmän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan kynnelle ison köntin pikakuivattajaa ja painan niitit siihen. Sitten kuorrutan koko komeuden paksulla kerroksella pikakuivattajaa niin että sitä varmasti on reunoilla ja päällä :)

   Poista
  2. Kiitos! Täytyisi olstaa joskus tuollainen kiekko noita niittejä ja kokeilla :)

   Poista
 4. Kaunis lakkaus <3. Käykö Penne leimaamiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) en ole kokeillut mutta täytyy testata seuraavan kerran!

   Poista
 5. Vitsi, että tää Venice-kokoelma alkaa vaikuttamaan koko ajan kauniimmalta. Ekaks en lämmennyt yhtään mutta esim. nää kaksi on ihan mielettömän nätit sävyt. Just sellaiset, että saattaisivat mennä munkin iholla. Onneksi näiden kanssa nyt ei tarvitse kamalasti hoppuilla, kun sävyt siirtyy suoraan vakiovalikoimaan. Ihanat nuo strassit muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta Venetsia oli tosi kiva kokoelma! Tykkäsin monesta lakasta mutta olen ihan tyytväinen kolmeen hankintaani. Ehkä jos alesta löytyy niin jokunen saattaa tarttua mukaan ;)

   Poista
 6. Nätti lakkaus ja kivat sävyt! Jonkun lakan meinaan Venetsioista hommata mutta kun oon vähän hitaasti lämpeävää sorttia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) no niin minäkin olen joskus mutta näille sytyin heti ;)

   Poista
 7. Oouuh, ihanat! Erityisesti tuo ruusukulta. ♡♡♡

  VastaaPoista
 8. Todella nätit kynnet. Tuo OPIn liila on vaan niin ihana! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3