lauantai 19. syyskuuta 2015

Color Club Cabin Fever Collection Swatches

Seuraavana uusista Color Clubin syksykokoelmista esittelyssä Cabin Fever. Tämä jos mikä huokuu syksyä, murrettuja värejä ja sitä että saa sysätä kaikki kesään liittyvät ajatukset pois. Takkatuli, villasukat ja ihana tunnelma kuvaavat tätä kokoelmaa.


P9130002.ORF

Kokoelman kaikki lakat ovat cremejä ja oikein hyvälaatuisia. Näissä riittää 2-3 kerrosta kynsien pituudesta riippuen. Lakat levittyvät siististi, ovat todella kiiltäviä eivätkä ne raidoitu. Kuivuvat nopeasti ja pysyvät hyvin kynnellä.


P9090084.ORF


Oikealta vasemmalle: Leaf Me Alone, Oh Deer!, Comfy Coze, Favorite Flannel, Into The Woods, Take A Hike ja Cup Of Cocoa.

leaf me alone

Leaf  Me Alone
Haalea keltainen väri. Peittää lyhyet kynnet kahdella kerroksella, pitkiin laitoin mukavuussyistä kolme.

oh deer

Oh Deer!
Tämä on tälläinen rumankaunis väri, upea sekoitus sinapinruskeaa ja beigeä. Peittää kynnet kahdella kerroksella.


comfy cozy

Comfy Coze
Lämmin nude vaaleanruskea. Peittää kynnet kolmella kerroksella.

favourite flannel.ORF

Favorite Flannel
Syksyn ja ruskan värinen punaruskea. Peittää kahdella kerroksella.

into the woods.ORF

Into The Woods
Armeijanvihreä, sekoitus harmaata ja vihreää. Peittää kahdella kerroksella.

take a hike

Take A Hike
Denimin sininen. Peittää kahdella kerroksella.


cup of cocoa.ORF

Cup Of Cocoa
Syvä ruskea. Peittää yhdellä kerroksella.

Mitä piditte tästä hyvin syksyn värisestä, lämpimän tunteen tuovasta kokoelmasta? Minulle parhaimmat tärpit olivat Cup Of Cocoa, Favorite Flannel joka on todella ihana ja Take A Hike. Oikeastaan kaikki värit ovat nättejä mutta nuo tällä kertaa kauneimmat. Laatu oli niin huippua että näistä ei voi olla pitämättä!

Kaikki uudet Color Clubin kokoelmat ovat nyt ostettavissa CesarsShopissa. Muistakaa hyödyntää ilmaiset postikulut yli 30 e tilauksissa! Minä myhäilen ja odottelen kieli pitkällä Halo Hues ja Oil Slick kokoelmia jotka saan alkuviikosta...postin lakko myöhästyttää yhdellä päivällä mutta ehkä maltan odottaa.  Kuvaan niitä seuraavaksi, Frostbiten swatchit vilautan myös jossain vaiheessa ;)

18 kommenttia:

 1. Tätä CC kokoelmaa olen odottanut eniten, koska cremet <3 Oh Deer! on ehdoton lemppari, kun sinapin väristä tykkään hirmusti :) Myös Into The Woods ja Take A Hike ovat kauniita. Kokoelma kokonaisuudessaan on ihana syksyinen ja Color Club on onnistunut mun mielestä hyvin luomaan mökkimäistä tunnelmaa. Kiitos näistä hyvistä swatcheista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista <3 minustakin tämä kokoelma henkii hienosti lämpöistä tunnelmaa kylmien ilmojen saapuessa. Kaikki cremet ovat todella hyvälaatuisia ja väreissä on ihania syksysävyjä ja muutama vähän ajattomampi :)

   Poista
 2. Sinappia on tullut kokoelmiin oikeastaan vasta tänä syksynä, tai sitten minä vaan huomioin ne. Kaunis sävy onkin ja nuo vaaleatkin oli yllättäen sopivia vuodenaikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Color Clubilla on yksi sinappi viime kevään kevätkokoelmassa! Mutta se on himpan vaaleampi kuin tämä, Oh Deer on oikea sinappisävy :)

   Poista
 3. Vitsi nää on kauniita murrettuja sävyjä! Jotenkin CC:lla on taipumus tehdä tällaisia kauniita kokonaisuuksia, mitkä pitäisi saada kaikki tai ei yhtään :). Mulla on aina pieni dupe-pelko persuuksissa tällaisten kanssa, kun vahingossa ostan monta kertaa samat kauniit sävyt. Nytkin ottaisin nämä kaikki, jos olisin varma, etteivät ole dupeja jo olemassa oleville lakoille. Farkkusininen ja punaruskea saattaisivat olla aika kovia vetoja! Armeijasävy näyttää aika dupelta Essencen Descreet Agentille. Tuo kuppi kaakaota on myös kiinnostava. Olen yrittänyt etsiä lakkaa, joka näyttäisi kynsillä mustalta kahvilta. Onko tää sun mielestä sen värinen? Entäs kuinka lähellä tuo sinappi on Je Ne Sais Quoita? Näin näytöltä vertailtuna Je Ne näyttää vähän kellertävämmältä ja tuo uusi taas beigemmältä. Onneksi on nää sun swatchit mitä katsoa :). Just eilen yritin pähkäillä miten Chinan Cabin Fever vertautuu CC:n Burnt Outin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin Je Ne on se kevätkokoelman sinappi. Selkeästi vaaleampi ja keltaisempi, Oh Deer on tummempi ja beigempi. Kaakaokuppi on sellainen lähes musta mutta selkeästi ruskea. Kuin kuppi kuumaa kahvia! Ihaniahan nämä on ja muutamia oli ostoslistalla ilman swatchien kuvaamistakin :)

   Poista
 4. Ihastuttava kokonaisuus tämä kokoelma, mutta omaan täpötäyteen lakkalaatikkooni kotiuttaisin vain Favorite Flannelin, jonka tyyppistä lakkaa minulla ei ole entuuudestaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on minusta kaunein, jotenkin niin erilainen punainen :)

   Poista
 5. Kokoelma, jonka värit iskee muhun täysin. IHan jokainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minuunkin! Kaikki kauniita ja pari superihanaa ;)

   Poista
 6. Varsinkin Halo Huesin swatcheja odottelen innolla...! Näistä tuo haalean keltainen oli ehkä jännin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin odottelen uusia Halo Hueseja, niissä on kivoja vaaleita sävyjä :)

   Poista
 7. Ihania syksyn sumuisia sävyjä! Oikeestaan neljä alinta ja jos oikeen supistaa niin kolme alinta on huippuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en pysty supistamaan, pitäisi saada ne + sinappi ja punainen vielä mukaan :)

   Poista
 8. Ihanaa, Halo Hues -kuvia tiedossa! Mulla on tosi vähän Color Clubin lakkoja, en tiedä miksi, tämänkin kokoelman lakat ovat tosi hienoja. Varsinkin Oh Deer! ja Take a Hike ovat kyllä niin upeita että melkein tekisi mieli laittaa visa vinkumaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Swatcheja on tulossa :) uudet Color clubit on aivan ihania, tykkään kovasti :)

   Poista

Kiitos kommentista <3