tiistai 1. syyskuuta 2015

Mahalla on asiaa / testissä XL-S laihdutusvalmiste

Käsi ylös; kuka ei olisi lukenut naistenlehdistä mainoksia laihdutustuotteista ja innostunut niiden suurista lupauksista? Mulla viuhtoo käsi :) laihdutus. Tuo naisten ikiaikainen pulma :) tuttu minullekin. Minähän olen pudottanut painoa liikunnan ja ruokavalion tukemana PT:n ohjeilla. Sitten olen jäänyt junnaamaan niihin viimeisiin kiloihin jotka ovat niin pirun vaikeita saada pois!

Minua on aina kiinnostanut nämä erilaiset laihdutusvalmisteet. Rasvanpolttajia olen käyttänyt ja saanut niistä ihan positiivista apua. Tuttua se on mullekin; kesällä paino nousee ja syksyn tullen niitä aletaan tiputtaa. Sain tätä apteekista saatavaa XL-S valmistetta kesällä testiin mutta sitten tulivat mahaongelmat ja mun piti selvittää ne ennenkuin uskalsin alkaa käyttää tätä. Olinhan kuullut kaiken maailman rasvaripuleista ja uskotte varmaan etten sellaista halunnut. Piti siis saada oma maha kuntoon ja sitten aloittaa tämän testaus ihan puhtaalta pohjalta. Mulla on endometrioosi ja IBS jotka ovat aika kiva yhdistelmä. Laitoin ruokavaliota kuntoon joka toi heti apua. Näin ollen uskalsin ottaa XL-S valmisteen rinnalle.


P8260002.ORF

XL-S rasvansitoja pillerit otetaan kolme kertaa päivässä aina ruokailun jälkeen. Teho perustuu Litramineen. Se on patentoitu, luonnollisista ja orgaanisista lähteistä saatava kuituyhdiste jonka on kliinisesti todistettu sitovan ruokavaliossa olevia rasvoja. XL-S Medical sanoo tukevansa tehokkaasti painonhallintaa sillä se auttaa pudottamaan painoa enemmän kuin ruokavalio ja kuntoilu yhteensä. On ihan kiva kokeilla tälläistä pientä apua josta ei tuntunut mitään haittaakaan olevan. Ei ollut maha sekaisin eikä mitään ylimääräisiä tuntemuksia sinä aikana kun söin tätä paketillisen. 

Valitettavasti sitä ihmepilleriä ei ole keksitty joka laihduttaa sinut noin vaan. Tämäkään ei ole yksistään sellainen. Kuten valmisteen pakettikin kertoo; XL-S auttaa pudottamaan painoa liikunnan ja ruokavalion kanssa. Tämä myös auttaa hillitsemään ruokahalua. Huomasin joinakin päivinä että mulla ei ollut aterioiden välillä niin nälkä kuin yleensä. Voit saada XL-S:stä myös apua pitämään ihannepainoa yllä. Jos sinulla on kovin hiilihydraattipitoinen ruokavalio ja runsaasti ylipainoa niin saatat olla vieläkin sopivampi koehenkilö näille kuin minä. Mietin että mitenhän nämä toimisivat jos olisi vaikkapa sellainen ruokavalio kuin joskus aiemmin ;)


P8260004.ORF

Kyllä mä huomasin että jotkut vaatteet istuvat paremmin. Silloin kun Sanni kävi kylässä, hän sanoi että oletpa sinä laihtunut! Myhäilin vähän mielessäni enkä kertonut että syön tälläistä valmistetta. Puntaria minä en tähän hommaan ottanut mukaan. Miksikö? Siksi että en halua stressiä asiasta. Ärtyneessä suolessa on ihan tarpeeksi ja mun on pitänyt hyväksyä se että näytän välillä ilmapallolta. Mutta se olen minä ja en asialle mitään voi. Pääasia että nyt tiedän syyn mahaoireisiin ja jatkuvaan turvotukseen. Ja siihen miksen laihdu mahasta vaikka laihdutan!

Onneksi on tulossa syksy ja jumpat sekä jooga alkavat. Luulen että saan silloin taas uutta spurttia liikkua vieläkin enemmän ja paremmalla mielellä. Tässä on nyt ollut se kesän kuumin jakso ja toki se minullakin vähän vaikuttanut että ei aina niin huvita. 

Mitenkä teillä? Oletko joskus miettinyt tilaavasi jotain laihdustusvalmistetta? Tai kenties kokeillut? Uskotko näihin vai ovatko ihan huuhaata? Tiputellaanko kesäkiloja yhdessä pois?

6 kommenttia:

 1. Alkuvuonna tiputin 12kg ruokavaliolla ja konjac pillereillä. Ne ainakin toimivat! :)
  Tiputellaan vaan. Kesäkiloja on ilmestynyt vyötärölle.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että olet onnistunut! Rakas pullukka ohjelma mainosti kovasti Konjac pillereitä, eikös niissä ollut vähän sama idea kuin näissä eli mahan täyttäminen kuidulla?

   Poista
 2. En oo ikinä kokeillut laihdustuspillereitä, et nyt ihan huuhaana pidä, varmasti ovat laihdutuksessa apuna oikean ruokavalion kanssa, voihan ne tabletit nestettä poistaa, mutta lopullinen muutos tapahtuu ruokavalion ja elintapojen muutoksella. :) Mutta kiva kuulla, että nää on tepsineet sulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä että pientä apua niistä voi saada mutta ei ne tepsin ilman liikuntaa ja ruokaremonttia :)

   Poista
 3. mä en ymmärrä tuota kun sanot, että noista saattaisi olla enemmän hyötyä jos on hh-pitoinen ruokavalio, jos nuo kerta sitovat rasvaa..? miten noi oikein toimivat siis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähentää ruokavalioon sisältyvistä rasvoista elimistöön imeytyvän energian määrää. Eli mietin vaan että jos söisin enemmän energiapitoisia tai rasvaisia ruokia niin millainen vaikutus olisi? Nyt kun yritän pitää kalorit aika alhaisina ja syön enimmäkseen vähärasvaisia tuotteita :)

   Poista

Kiitos kommentista <3