keskiviikko 30. syyskuuta 2015

piCture pOlish - Big Bang

Toisen lakan vuoro uusista PiCture POlish ostoksistani! Big Bang oli sellainen lakka joka ihastutti heti, johtuu varmasti violetista väristä :) tämä on sellainen sinipohjainen violetti. Lakan on suunnitellut La NPA Mouton bloggari.

P9280039.ORF

P9280024.ORF

Hienon lakan on suunnitellut, PP:n oma scattered hologrammihippunen yhdistettynä eri värisiin hienosti välkehtiviin flakies lastuihin. Vastaavaa lakkaa minulta ei todellakaan löytynyt joten iso pamaus on tervetullut kaveri kokoelmaani. Onko teillä muuten hankaluuksia pitää PP:n pulloa nätisti kädessä? Mulla sopivimmat pullot käteen ovat OPI ja Color Club, Picture Polish on vähän hankala malli. Mutta saa sen asettumaan, vähän aikaa kun venkslaa.

Big Bangin koostumus on kyllä kiitettävä, tuttuun tapaan kaksi kerrosta riittää. Koristeluissa ajattelin yhdistää hopeaa siniviolettiin. Suunnitelmissani kynsistä piti tulla kauniimmat mutta aarrgghh! Ensinnäkin nuo siirtokuvat ovat sellaiset tappelukaverit että lensivät kyllä roskiin tämän käytön jälkeen. Ovat kyllä Blue Sean kuvia mutta eivät lähde arkista, eivät asetu tai asettuvat siihen kohtaan mihin ekana tarttu. Eikö niistä mennyt pari vinoon ja kun sen itse tiedät, niin se ärsyttää. Muuten ihan jees, nimettömässä China Glazen OMG. Värimaailmaltaan kivat mutta miksi, miksi sössin aina kivat kynnet pieleen menevillä koristeilla/koristeluilla? Sattuuko tätä muille?

P9280050.ORF

P9280058.ORF

P9280060.ORF

Mutta loppujen lopuksi, pidin näistä kynsistä oikein kovasti. Lakka näyttää kovasti siniseltä ja hopean kanssa se on todella herkullinen. Flakieslastut ovat upeita, samanlaisia kuin PP Holidayssä. Ihana lakka korvaa kakkakoristelut ;)

P9280071.ORF

kol

piCture pOlish lakat / CesarsShop

P9270059.ORF

Käykää myös kurkkaamassa Mallen eilinen postaus Big Bangista!

26 kommenttia:

 1. Mitä tarkoitat sillä että pullo ei sovi käteen? Siis, että lakkaaminen on hankalaa vai kuvaaminen?
  Yritin eilen lakata Mavalan lakalla, ja voin sanoa että se ei sitten sovi käteen yhtään. Kirosin koko Mavalan. Opi on kyllä "käteen käypä". Niin kuin China glazekin.
  Big Bang on nätti, jopa tällaisen mielestä joka ei tykkää sinisestä yhtään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaaminen. Pullo ei istu käteen ja sormia on hankala asetella nätisti :D itse lakkaaminen näillä on vaivatonta, hyvä suti ja lakat käyttäytyvät moitteetta :)
   Mavala on toinen joka ei istu käteen. Minipulloilla on myös hankala lakata sekä kuvata pulloa nätisti :)

   Poista
 2. Hyvä kun näitä lakkoja tulee vähän joka tuutista niin itselle selviää paremmin, että mitä noista uusista haluaa itselle. Sitten joskus kun on vähän ylimääräistä rahaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä mukavaa suunnitella ostoslistaa ja sitten ostaa pitkään mietityt ihanuudet ;) se on hartaasti odotettu herki kun ne lakat saa käsiinsä :)

   Poista
 3. Tuo on kyllä uupea lakka! Minusta koristelut on oikeen onnistunu ja on kyllä kauniit lakkaukset. :)

  VastaaPoista
 4. Voi ihanaa, että jollain muullakin on ongelmia PP:n pullojen kuvaamisen kanssa :). Mä en saa sitä mitenkään asettumaan nätisti käteen ja pudottelen pulloa koko ajan! Oon aina vielä lakkaamisen jälkeen jo niin väsynyt, etten jaksaisi tapella lakkapullon kanssa kuvaamisen yhteydessä. Taisi tässä uusimmassa PP-sessiossakin lentää muutamat kirosanat ja valolaatikot ympäri keittiötä. En sentään näitä pulloja lähtenyt viskomaan. Joku tolkku hommassa! On tää kyllä vaan niin pirullisen nätti lakka <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on hyvät asennot, just tänään ihailin! Pamaus on upea, upea lakka. Tykästyin kovasti :)

   Poista
 5. Pamaus oli yks mun himolistalla mutta odottelen talouden tasaantumista, koko ajan ei voi vaan ostella! Koristelut on nätit, lakka on nätti, kokonaisuus on siis hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mulla on suorastaan huono omatunto tästä ostelusta ja koko ajan tekee kaikkea mieli. UD meikkejä on ostoslistalla mutta luulen että siirrän ne hankinnat myöhemmäksi. Ovat kuitenkin vakiovalikoimassa :)

   Poista
 6. Voi että kun tämäkin ois niin nätti! Haluaa kaikki uudet PP:t! Ja pitäis muka olla jollakin säästökuurilla..Big Bang ja Arabian vois ehkä silti vielä muuttaa meille jossain vaiheessa.
  Just eilen tappelin tuon kuvaamisasian kanssa, en vaan saa tuota pulloa käteen järkevästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PP:n pullo on niin leveä ja kapea että se ei vaan asetu kunnolla käteen :D Arabian on tosi kaunis mutta mulla on Bridget ja O`Hara joten niiden on nyt riitettävä!

   Poista
 7. Big Bang kotiutui juuri mullekin eilen postitse :) Samalla kertaa tilasin myös New Yorkin ja Autumnin! Ihania kaikki ja nyt on vaikea valita, millä lakkaisi ensin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vielä New York ja Ornate kokeilematta. Ehkä tään New York?

   Poista
 8. Ihana lakkaus! PP pullot on hankalia kun ei meinaa teksti näkyä, Opi ja Essie on paljon helpompia käsitellä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) just kuvasin New Yorkin, nyt pullo käyttäytyi ihan iisisti :D jos ne kuuli mun valitukset...tai sitten olen harjaantunut PP pullojen kuvauksessa.

   Poista
 9. Aivan ihanat kynnet ja jestas että on nätti lakka. :D Koko ajan kasvaa PP:eiden himotuslista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) nämä on kyllä niin upeita lakkoja että varmasti tykkäät!

   Poista
 10. Ihanat lakkaukset, wau! <3
  Mutta jotenkin mä tykkään tosta ChGn OMG lakasta enemmän kuin Big Bangista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3