sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Top 10 omat kauneimmat lakkaukset

Kauhee kun luen ja meinaan kirjoittaa koko ajan omat kauheimmat lakkaukset...no ehkä niitä tulisi top 20 :D eli tämäkin idean pöllin Belegweniltä. Oli kiva katsella hänen kauniita luomuksiaan ja siitä sain idean listat omia. Aina tekemissäni kynsissä on niitä taviksia, ihan hienoja ja sitten niitä superhienoja joista ainakin itse tykkäsi ihan älyttömästi. Yritin edetä vanhimmasta uudempaan :)

P7280020.ORF

OPI Neon Skittlette. Jos mun pitää valita kaikkien aikojen mieluisimmat kynnet niin ne ovat nämä. Pääsiväthän ne siihen entiseen banneriinkin :) jotenkin näissä on kaikkea kivaa: pääkalloja, söpöjä värejä ja paljon katsottavaa.

PB050080.ORF

Ihanat harmaat kisukynnet. Tein nämä blogin kautta saaduilla smART kynsisabluunoilla. On sitten tullut käytettyä niitä hävettävän vähän. Vaikka ovat kivoja!!

PA250011.ORF

Halloween 2014 kynsissä iskee oranssin ja mustan ihana liitto. Nams! Musta lakka on aina täydellinen. Nämä oli vaan niin herkulliset!

PC100071.ORF

Joulu 2014 lakkauksista tämä skittelette oli mieluisin :) täydellisen yhteensopivat värit, käytin näissä silloin uusia A Englannin lakkoja. Ihanat joulukynnet joilla oli kiva odotella joulua. Aika jännä että koko vuoden parhaisiin kynsiin pääsivät joulukynnet!

P6190155.ORF

Faby AC DC & Rockabilly lakat pääsivät kymppiin mukaan. Aika hyvät yhdessä vai mitä? Tämäkin lakkaus iski, ehkäpä eniten tumman lakan takia. Ylläri :D ja nämä kynnet pääsivät banneriin kun olivat niin kivat.

P4100018.ORF

Mummon hautajaiskynnet olivat jotenkin niin kauniit ja onnistuivat todella hienosti :)

P3220027.ORF

Lukuisista itämaisista nämä ovat lempparit. Niin söpöt ja onnistuivat hyvin vaikka en muista suunnittelinko ihan tuollaisia.

P2030009.ORF

Color Club Love Tahiry tuoksulakkoja ja Konad Square leimausta. Onnistuivat hienosti joten ansaitsevat lempparipaikkansa :)

P6110089.ORF

Kesäloma 2015 tuli vietettyä oikeastaan yksin. Tapasin kyllä kavereita mutta pentua eli Hippua piti hoitaa ja opettaa. Ajeltiin myös paljon yhdessä ja vietettiin aikaa. Nämä kynnet jäivät mieleen loman loppupäästä ja mieleiset nämä olivatkin.

P6070015.ORF

Wanderlust kynnet pääsivät mukaan ILNP Forever And A Day lakan ja hienojen siirtokuvien ansiosta. Onhan se Wanderlustkin nätti lakka mutta kyllä musta ja vaaleanpunainen on herkut yhdessä. 

P8030047.ORF

Picture Polish Scandal on upea lakka ja nämä vastikään tehdyt niittikynnet olivat tosi mieluisat. Monta muuta ihanaa PP lakkaa löytyy kokoelmasta ja ehkäpä niillä tulee taas tehtyä jotain kivaa.

Tuliko teille mitään kynsiä mitkä olisivat voineet olla listalla? Valinta oli vaikea ja oli hankala sysätä syrjään muita ihania lakkauksisi kun olisi tehnyt mieli valita enemmän kuin 10 :D

26 kommenttia:

  1. Sä saat tuon kynsitaiteilun näyttämään niin helpolta ja vaivattomalta <3 Yhdet kynnet (mitkä ei tästä listauksesta löydy) ovat jääneet mieleen, mutta en niitä nyt tietenkään tähän hätään löydy; niissä oli muistaakseni vaalea (ehkä jopa valkea?) pohja ja tavallaan ranskalaiseksi oli kuivalla(?) siveltimellä sudittu erilaisia neonvärejä..? En tiedä saatko nyt ollenkaan kiinni mitä kynsi tarkoitan :D En tietenkään yhtään muista koska ne olisivat julkaistu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh kun mulle ei tule mieleen mitä kynsiä tarkoitat. Kuivasudituksia olen tehnyt mutta en ranskalaista manikyyriä vai heittääkö mullakin muisti? Jos ne tulee mieleen niin täytyy linkittää tähän :)

      Poista
    2. Se ei ihan siis varsinainen ranskalainen ollut, mutta muistelisin että kuivasudit siihen kynnen kärkiosaan enemmänkin. Voi kyllä olla et muistelen omianikin :D

      Poista
    3. Sitten se löytyy tuon Distressed -tunnisteen alta :)

      Poista
  2. Upeita kynsiä kaikki! Hyvät valinnat. :)

    VastaaPoista
  3. Kisukynnet ja joululakkaukset, rakkautta! <3 Myös noi pitsit on niin kauniit. :)

    VastaaPoista
  4. Mä rakastan kaikkia syn kynsiä missä on rokkimeininkiä tai sitten itämaista tuntua :). Wanderlustin hankin ihan tän lakkauksen perusteella ja nyt tuntuu siltä, että pitäisi kyllä vielä saada tuo minttukin. Onneksi Halloweeniin ei ole enää kauaa aikaa. Jotenkin kutkuttelee jo oranssi/musta ja hämähäkinseitit! Mä olisin ottanut mukaan vielä sen sun bannerissakin olleen sun omalla laatalla tehdyn lakkauksen. Se on niin <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä kiva mutta ehkä siihen kyllästyi kun bannerissa katseli? Suosikkikynsiä on kyllä monia ja pitää toivoa että tämä taiteilu jatkuu ja keksii aina uusia juttuja :)

      Poista
  5. Aivan mielettömiä kaikki. Halloween pian ajankohtaisena kolahtaa! <3

    VastaaPoista
  6. Wau, tässä riittää kuolattavaa! Jokatoisen lakkauksen kohdalla lausuin mielessäni että nämä ovat kyllä kaikista kauneimmat, mutta loppuun päästyäni en kyllä enää osaakaan valita. Upeuksia kaikki <3

    VastaaPoista
  7. Oi miten ihania kaikki! Mitä tykkäät muuten yleensä käyttää aluslakkana? Itse oon tykästynyt tuohon Mavalan Super Baseen mutta se 5ml pullo tuppaa loppumaan aina todella nopeasti - ja sitten isoja 15ml pulloja en ehdi käyttää loppuun ennen kuin 1/4 sisällöstä menee rihmaiseksi, apua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä käytän Trind Nail Repairia. Sitä laitan yhden kerroksen ja sen päälle yksi kerros esim. Essien aluslakkaa. Essiellä on hyviä aluslakkoja ja eivät ole menneet seitiksi. Nail Repair paksuuntuu mutta minä aina ohennan sitä. Entäs Lumenen aluslakat, minkähän kokoisia ne pullot olivat?

      Poista
  8. Toinen toistaan kauniimpia lakkauksia tällä listalla, pakko tietysti tykätä noista kisukynsistä eniten :). Hautajaiskynnet ja noi Wanderlust -kynnet ovat mun mielestä ihan sitä terävintä kärkeä.

    VastaaPoista
  9. Hienoja! Kohta onkin taas Halloween!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3