keskiviikko 23. syyskuuta 2015

PiCture POlish - Cabaret & MILV water decals uutuuksia

Sain eilen mahtipaketin Cesarilta jossa oli odotetut Halo Hues ja Oil Slick Color Clubit. Viikonloppuna swatchaillaan :) olen myös odotellut uusia Milv siirtokuvia Cesarille ja tottakai uutta Picture Polish tilaustani! Paketissani oli pieniä maistiaisia uutuuksista ja pakkohan niitä oli heti testata!

Lauantaina kohistiin Facebookin kynsiryhmissä kun myyntiin sujahtivat uudet Picture Polishin sävyt. Kysessä on bloggaajakokoelma joka sisälsi kahdeksan lakkaa. En kyllä miettinyt pitkään kun naputtelin lakkoja ostoskoriin. Kolme tuli tilattua joista osa tulee myöhemmin. Cabaret oli ensimmäinen valinta ja se on kyllä ihan mun värinen lakka. Kaikki lakat ovat kyllä upeita, todella uniikkeja ja ainutlaatuisia. Hienoja lakkoja on tytöt suunnitelleet! Cabaret on u_nona bloggaajan taidonnäyte. Myös Picture Polishin laatu on todella hyvä, ei ole pettymystä tullut vastaan enkä ole näistä pahempia napinoita kuullut :)


P9220087.ORF

P9220146.ORF

kol

Cabaret on burgundyn värinen lakka jossa PP:n omaa scattered hologlitteriä. Uniikin tästä lakasta tekevät hex glitterit jotka toisesta kulmasta ovat hologrammisia ja toisesta kulmasta ihastuttavan kultaisia! Punapohjainen lakka tuo glittereihin ruusukultaista väkettä, ihan älyttömän upea lakka!! Pulloa olisi varmaan voinut pitää hetken ylösalas, hexoja olisi tullut enemmän mukaan. Ehkä toisen kerran niin. En halunnut tuhlata lakkaa laittamalla sitä paperille ja poimimalla siitä dotting toolilla isompia glittereitä, näin toimin indie jättiglittereiden kanssa.
Tätä riittää jo yksi kerros, koostumus on ihanan täyteläinen ja kauniisti levittyvä. Tuntuu jo hassulta kehua näin mutta vitsit miten hyvä lakka oikeasti! Minun kuvissani on kaksi kerrosta ja HK Girl Top Coat.


P9220072.ORF

P9220112.ORF

Milv water decalit ovat venäjän ihmeitä, kaikki kivahan tulee sieltä. Mahtavat kynsitaiteilijat, bloggaajat ja uudet ideat. Cesars toimii Milv siirtokuvien myyjänä suomessa, nämä ovat nyt ihan uusia juttuja. Itsekin innostuin näistä ja tein hirmu pitkän listan mitä aion tilata. Paketistani sitten paljastui yllärinä Milvin siirtokuvia, mitä nyt en pahakseni pistä. Mitä sanotte; eikö minun maku tunneta aika hyvin kun nämä tarrat on ihan minun näköisiä? Leopardia, kissaa, kukkaa, ornamenttia ja kaunokirjoitusta. Kaikki sellaisia että olisin itse ostanut ja tosissani näitä tykkäisin käyttää.
Toivottavasti tänään on lisätty loputkin Milvin tarrat kaupan sivuille ja päästään tilailemaan. Minä näin eilen mitä ihanaa kuviota tarroissa on ja haluan näitä lisää :)
Milv decalit ovat muuten ihan viimesen päälle! Näitten kanssa ei tarvitse nyprätä vaan nämä irtoavat lähes ensi kastelulla. Hyvin, hyvin harvoin törmää näinkin laadukkaisiin siirtokuviin. Nämä eivät repeile vaan siirtyvät nätisti kynnelle. Ainakin näin yksien tarrojen kokeilun jälkeen! Laitoin nimettömään valkeaa lakkaa jonka päälle tarrat ja niitit.


P9220132.ORF


P9220091.ORF

P9220101.ORF

Ei ihme että nämä tarrat ovat Hypnotic Polishiltakin loppu. Katsoin sieltä joskus aiemmin mitä olisin halunnut. Nyt kävin vähän tsiikailemassa niin kaikki mitä olisin halunnut, oli loppu :( näköjään joku muukin näitä himoitsee.
Kiva että Milv siirtokuvat ovat suomessa samoissa hinnoissa kuin ulkomailla. Ei tarvitse tilata muualta kun näitä saa Cesarista. Ja varmasti ne kivat myydään heti loppuun joten tsippailkaa kivoja tarroja ja ihania Picture Polishin lakkoja, minä ainakin tykästyin tosissani. Ihania uutuuksia taas pitkästä aikaa...tämä syksy on kallista aikaa mulle kun kaikki merkit pukkaavat toinen toistaan ihania kokoelmia ja kuten tiedätte; minä olen heikko syksyisiin lakkoihin ;)


P9220069.ORF

PiCture POlish kynsilakat / CesarsShop.fi
Milv water decalit / CesarsShop.fi, saatu 

22 kommenttia:

  1. Hieno cabaret lakka <3
    On kyllä sun näköinen. Itselläni odottaa Marilyn korkkaamista. Syksy lakat on kyllä ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin ovat ja syksy on tosi kallista aikaa minun lompakolle :P

      Poista
  2. Onpas nätti lakkaus, tuo Cabaret on ihana :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat kynnet ja tuo lakka on niin kaunis! Täytyy itsekin tilata muutama ihanuus. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odottelen muita mitä on tulossa, tulispa ne äkkiä :)

      Poista
  4. Nätit kynnet ja kauniita decaleita oot saanut

    VastaaPoista
  5. Mä tilasin milvejä Hypnoticilta varmaan puoli vuotta sitten, mutten ole vieläkään saanut niitä kynsille. Mä oon ihan kauhea! Järjestän ne heti nätisti kansioon ja sinne ne sitten jäävätkin! Tänään otan kyllä jotain ihanaa esiin. Cabaret on ainoa näistä uusista PP:n lakoista mikä ehkä kiinnostaa. Mutta pitänee kipaista Cesarsille katsomaan lähemmin näitä pikkupulloja :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, kyllä sun pitäisi testata Milvin tarroja. Mulle decalit on lähellä sydäntä, ne on niin helppoja ja niissä on ihania kuvioita. Tilasin aamulla satsin Milveja lisää :)

      Poista
  6. Ihana lakka ja lakkaus! Noita PPn lakkoja vois ostaa kokoajan lisää! Tuli just oma tilaus ja sinne oli laitettu kaksi Milv:ä mukaan =) ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin tuli PP tilaus vaikka luulin että osa tulee jälkitoimituksena. On ne ihan mielettömän ihkuja <3 huomasin sun Instasta, eikö ole kiva saada aina jotain kaupanpäällistä mukaan!

      Poista
  7. Oon huomannu että kuvien laatu on ollut jo jonkin aikaa jotenkin sumeita, ootko vaihtanut kameraa tms.? :O Kaunis lakka tuo PP! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vaihtanut, en itse huomaa sameutta? Kiitos, ihana lakka on :)

      Poista
  8. Mulla on kanssa noita decaleita mut en oo kerinny testaamaan vielä. Niitä on vaikka mitä ihanuuksia ja tarvii taas tiistaina katsastaa ne läpi kun meen paikanpäällä käymään. Haloja ootan innolla kun niistä meinaan jonkun samalla ostaa kun siellä käyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halot on ihania, sain ne nyt swatchattua :) parasta en kyllä osaa niistä valita!

      Poista
  9. Ihana Cabaret ja ihana lakkaus! Mäkin oon kyttäilly noita deksuja Hypnoticilta mutten oo tilannu. Jee! Jahka pääsen tästä työputkesta niin kyttäilen lisää! Ihana syksy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) syksy ❤️ Nämä decalit on ihania ja tulee kyllä käytettyä paljon varmastikin :)

      Poista
  10. Voi miten ihana tämä Cabaretkin on! Nää PP:n lakat vievät mut vielä turmioon kun niitä ei vaan kykene vastustamaan. Upea lakkaus ja kaunis siirtokuva :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en voi vastustaa! Ovat niin ihania ja ainutlaatuisia ❤️ Olen onnellinen jokaisesta minkä omistan :)

      Poista
  11. Picture Polishilla on ihan liikaa järjettömän upeita lakkoja! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3