tiistai 8. syyskuuta 2015

Laveran hiustuotteista

Olen käyttänyt joskus aiemmin Laveran mangosarjan shampoota ja hoitoainetta. Ihanat tuoksut, kannattaa kokeilla jos mangosta tykkää. Nyt sain muutamia minulle uusia Laveran hiustenhoitotuotteita testiin, mitenkähän nämä pärjäävät minun hiuksissani joka on tottunut jämäköihin tuotteisiin, rokkitukan kun on pysyttävä menossa mukana!


P8270049.ORF

Käytän hiusteni muotoilussa vaihdellen muotovaahtoa, suolasuihketta, rakennetta antavia tuotteita sekä vahaa. Muotoilugeelejä minulla on muutamia ja olen tykännyt käyttää niitä silloin kun hiukseni ovat lyhimmillään eli pian kampaajakäynnin jälkeen. Kun tukka saa pituutta, se kaipaa vahvempaa pitoa ja kunnolla rakennettua pohjaa.


P8270054.ORF

Nyt minulla on vasta leikattu tukka joten tähän oli hyvä kokeilla Lavera Styling Geliä. Muotoilugeeleillä on vähän turhaan maine kasarituotteina ja wet lookin antavana muotoilugeelinä. Geeleillä saa hyvin lyhyeen tukkaan pitoa pohjalle jos haluaa kammata hiukset tiettyyn malliin. Silloin kun minulla oli Pink -tukka eli sivut siilit ja päälaki kammattu suoraan taakse, käytin pelkästään muotoilugeeliä.

Orgaanisen bambun ja vihreä teen kasviuutteita sisältävä muotoilugeeli muotoilee ilman tahmaisuutta. Tämä antaa huomattavan paljon kiiltoa tukalle! Yllätyin jotenkin itsekin kun ei ole tullut käytettyä geelejä mutta ehdottomasti pitäisi useammin. Mulla on mattavahaa ja jos sitä käyttää paljon niin vetäähän se hiusvärin mattaiseksi. Ehdottomasti siis muistutus itselle; käytä tätä geeliä! Oikea yllärituote! Hyvä pito lyhyelle kampaukselle, lisänä käytän toki vahaa rakennetta antamassa ja hiuslakkaa pidon viimeistelyssä. 


P8270050.ORF

Sain myös Lavera Leave-In-Spray hoitosuihkeen. Orgaanisen appelsiinin ja vihreän teen tuoksu on hyvä ja raikas. Spray pullo toimii hyvin ja suihkutettavaa hoitoainetta on helppo laittaa sopivasti kerrallaan eikä tuloksena ole lähmätukkaa. Antaa tuuheutta, kosteuttaa ja silottaa. Itse tykkään käyttää suihkutettavaa auttamaan selvittämisessä ja voidemaisen jätettävän tilalla/rinnalla. Vähän vaihdelleen. Tämä sopii koko perheelle, pienimmillekin :)

Oletteko kokeilleet Laveran hiustuotteita? Minua saisi myös vinkata muista hyvistä luonnonkosmetiikan muotoilutuotteista. Ne ovat vähän tuntematon alue mulle mutta näiden perusteella kyllä ehdottoman kiinnostava ;)

Laveran hiustuotteita voit ostaa Hyvinvoinnin Tavaratalosta ( mainoslinkki ).

10 kommenttia:

  1. Laveran hiustuotteet ovat jääneet multa testaamatta, muuten alkaa olla tuttu sarja. Kiinostaisi kyllä testata näitäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Minä olen tykännyt ihonhoitotuotteita, kosmetiikka kiinnostaa myös mutta sitä olen aika vähän testannut :)

      Poista
  2. Mä en oo käyttänyt Laveralta kuin Mango-shampoota- ja hoitoainetta ja ne oli kyllä hyviä. Shampoota jouduin tosin laittamaan aikamoisen määrän pitkään hiukseen, että hiukset puhdistuivat hyvin, mutta niiden tuoksu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelen että minunkin piti laittaa tosi paljon, silloin oli pitkät ja paksut hiukset :) mutta ne tuoksut <3

      Poista
  3. Mulle Laveran hiustuotteet on ihan uusia eli eipäs ole kokemusta siltä saralta

    VastaaPoista
  4. Mä kokeilin joskus just niitä mango shampoota ja hoitoainetta. Alko kuitenkin pää kutiamaan niin paljon et en pystynyt niitä käyttämään ja dumppasin pullot äitille. Vähän harmitti, koska ne tuoksu niin hyvälle ja ei ne mitään kovin halpojakaan ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi etteivät sopineet sulle. Laveralla on paljon eri sarjoja joten ei kannata ihan luovuttaa sarjan suhteen ;)

      Poista
  5. Onko siulla kokemusta näistä laatoista? Onko laadukkaita, tuleeko leima tasaisesti? terv. ostopäätöstä harkitseva... http://www.cesarsshop.fi/epages/cesarsshop.sf/sec325330efea/?ObjectPath=/Shops/2015052705/Categories/Tuotteet/Leimaus/Keskikokoiset_laatat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, minulla on noita kolme kappaletta. Ei ole ollut mitään ongelmaa joten itsekin ostaisin noita laattoja. Tässä parit kynnet joissa noita käytin:

      http://charmingnails.blogspot.fi/2015/09/opi-venice-lakkaus.html

      http://charmingnails.blogspot.fi/2015/08/dance-legend-thermo-no-170.html

      Poista

Kiitos kommentista <3