lauantai 5. syyskuuta 2015

Clarins Pretty Day & Night kokoelma

Syksy on lempiaikaani kynsilakkakokoelmissa mutta ei saa unohtaa meikkikokoelmiakaan! Silloin ilmestyy yleensä tummempaa eikä niin hempeää kuten kesäkokoelmat aina ovat. Clarinsin syksyn 2015 kokoelma on nimeltään Pretty Day & Night. Syksyn meikkitrendi on olla sellainen kuin itse haluaa. Huulet voivat olla punaiset mutta silmämeikki luonnollisempi. Voimme tehdä smokymeikin jonka täydennämme tummilla ja pitkillä ripsillä. Meikin tekemisessä ei ole sääntöjä, riittää että itse on tyytyväinen lopputulokseen. Aika hauskasti sanottu!


P8150002.ORF

P8150003.ORF

Kokoelman päätähtinä ovat Pretty Day & Pretty Night luomiväripaletit. Vaaleampi kokonaisuus on pakattu kullanväriseen rasiaan ja tummempi suklaanruskeaan. Luomiväreihin on lisätty luomen ihoa hoitavia aineita. Mattapintaiset sävyt sisältävät jojobaöljyä ja satiiniset sävyt hilppakasvista ja koiranruususta saatuja öljyjä. Lisäksi luomiväreihin on lisätty tokoferolia sen antioksidanttisten ominaisuuksien vuoksi.

Minulla on tämä yöpaletti Pretty Night. Paletit ovat kausituotteita.


P8150008.ORF

P8150018.ORF


P8150036.ORF

P8150034.ORF

Olen meikannut aika paljon paletillani. Se jäi työaamujen uudeksi suosikiksi maanläheisellä värimaailmallaan, helpoilla väreillään ja vanhemmalle silmäluomelle sopivalla koostumuksellaan. Luomelle voi laittaa hohtavampaa ja varjostuksiin satiinimattaa. Nämä värit ovat helppoja työstää kaikentasoisille meikkaajille eivätkä ne varise. 

Tässä muutamia mallimeikkejä joita olen tehnyt lähiaikoina. Kulmissa olen käyttänyt Clarinsin kulmapalettia ja tässä meikissä Clarinsin ruskeaa 3-Dot Lineriä. Tämä meikki oli sellainen vähän vaaleampi, sellaistakin paletilla saa aikaiseksi :)


P8230035.ORF

P8230006.ORF

Ruskeita, musta kynärajaus jota pehmensin paletin tummanruskealla.

P8160060.ORF

Tummaa mustilla rajauksilla. Sisärajauksessa ruskeaa. Luumua varjostuksessa, iholla se muuttuu jännän punaruskeaksi. Kimaltavat värit kimmeltävät luomella kauniisti, ei ollenkaan liikaa.


P8220002.ORF

P8220005.ORF

Huulipunista sävyni on Red Paprika joka on ihan minun värinen! Kokoelmassa on myös Tawny Pink huulipuna joka on varmasti käytävä ostamassa. Nämä mainitsemani huulipunat jäävät vakiovalikoimaan. Huulipunissa on hyvä, kosteuttava tuntu. En ole välttämättä laittanut rajauskynää mutta pitää olla kuitenkin tarkkana että korjaa tarvittaessa. Pysyvyys on hyvä, syönnin jälkeen kuluu vähän. Mutta tosi mainioita arkipunia minulle, niitä juhlia kun harrastan vähemmän ;) kullanvärinen hylsy on sitä pientä arjen luksusta, kaunis ulkokuoreltaan ja ihana sisällöltäänkin :)


P8150033.ORF


P8150078.ORF

En ole koskaan kokeillut Clarinsin ripsivärejä joten nyt pääsen testaamaan Be Long mascaraa. Tuote löytyy vakiovalikoimasta. Pakko todeta että harjattu kultainen pakkaus on kaunis ja huokuu luksusta. Kauniimpi ehdottomasti mattana kuin kiiltävänä. 

Ripsivärin harja aiheutti ensin pienen shokin koska se on todella pieni. En ole noin pieniin tottunut mutta huomasin äkkiä että pieniin harjoihin olisi syytä tutustua. Sillä pääsee kätevästi silmän sisä- ja ulkonurkkiin. Enkä saanut tällä sotkua aikaan, kiitos pienen harjan.

Be Long mascara ei varise päivän mittaan eikä tuhraa yläluomea. Minulle mascara tuo hyvin pituutta jota kaipaankin. Lopputulos on siisti eivätkä ripset mene klimppiin. Pitää taivutukset ja pysyy siistinä päivän mittaan. Ei lähde pois esim. Aqualan L:llä vaan vaatii enemmän hankausta. Olen käyttänyt mascaraa kaikissa postauksen meikkikuvissa.


P8150041.ORF

P8150039.ORF

Clarins on minusta helposti lähestyttävä sarja. Hinnat ovat kohtuulliset, pakkaukset ylellisiä ja toimivia. On myös mietitty pieniä yksityiskohtia ja pakkauksissa toistuukin pieni painauma jossa C-kirjain. Hinnatkin ovat kuluttajaystävälliset vaikka kyseessä on selektiivinen sarja. Luomiväripaletti maksaa 46,90 e, huulipuna 27,90 e ja mascara 30,30 e.

Joko olette tutustuneet Pretty Day & Knight kokoelmaan? Nythän on syyskuu joten on jo virallisestikin aika syysmeikille ;)

14 kommenttia:

  1. Onpas nätti paletti ja ihastuin tuohon punan sävyyn <3
    Clarinssin tuotteet ovat kylllä hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen tykännyt myös värikosmetiikasta. Käsivoide oli myös huippu :) ihonhoitotuotteisiin en ole tutustunut mutta varmasti nekin loistavia ovat :)

      Poista
  2. Tosi kauniita meikkejä olet tehnyt tällä paletilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) olen vähän sinun postaustasi odotellut, joko pääsee kohta lukemaan?

      Poista
  3. Onpahan kauniit syksyiset sävyt! Tää huulipuna käy sulle todella hyvin. Tuo alempi meikki on varsinkin mielettömän kaunis. Värit sointuvat niin hyvin yhteen. Nyt alkaa polttelemaan tällaiset maanläheiset sävyt. Mä oon vielä jumissa neonlinjalla :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Night -paletti on siitä jännä että tulee laitettua vaan värejä eikä muista mitä laittoi mihinkin. Siitä kiva paletti yhteensointuvia värejä ettei tällä mene metsään. Mulla on nyt neonit syystauolla ja syysvärit on kaivettu esille ;)

      Poista
  4. Ihana paletti ja pieni ripsarin harja on mun juttu mun pienille sihruille. Alkoi tehdä mieli syksyisiä sävyjä huulille sekä luomille, tosi kaunista! :)

    VastaaPoista
  5. Onpas nättejä , täytyykin etsiä Diorin Earth Tones paletti käden ulottuville.

    VastaaPoista
  6. Jihuu, sisäluomen rajaus! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3