perjantai 12. toukokuuta 2017

Moroccanoil- Hyvästit huonoille hiuspäiville

Sain pr-toimistolta ihanan paketin rakastamiani Moroccanoilin hiustuotteita! Kirjoittelin aiemmin sarjan muotoilutuotteista joten annetaan nyt vuoro hiusten hoidolle.

Moroccanoil Kosteuttava shampoo

IdHair toi Moroccanoil tuotteet suomeen ja heidän nettikaupastaan löydät myös muita laadukkaita brändejä. Moroccanoilin tuotteita ja mainoksia ei oikein voi olla ohittamatta, turkoosit pakkaukset jäävät väkisin mieleen. Kun nämä tulivat markkinoille, kiinnostuin heti hehkutusta saaneesta hiusöljystä. Onko se niin ihanan tuoksuinen ja tekeekö ihmeitä? Muistan kun nämä olivat uutuuksia kampaajallani ja hän laittoi öljyä ensi kerran hiuksiini. Kyllä se tuote jäi mieleen vaikka pulloa en silloin raaskinut ostaa. Nyt mulla on parikin pulloa tätä öljyä ja se on kyllä merkin kuuluisin tuote. 

Moroccanoil Treatment Hoitoöljy sopii kaikille hiustyypeille. Sitä käytetään kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Tätä riittää pieni määrä, itse laitan tätä latvoihin ja siitä pituuksiin pesun jälkeen. Tällä voi myös freesata hiuksia kiiltävimmiksi pesujen välillä jos kärsii karheudesta ja kiillottomuudesta. Muistutan kuitenkin että pieni määrä riittää! 
Minulle tämä on hiusöljyjen kuningatar joka taikoo kuivuuden ja karheuden pois. Tuoksu on huumaava ja tuote äärettömän riittoisaa. Hiukset ovat kuin kampaajalla käynnin jälkeen, kiiltävät, pehmeät ja helpommin muotoiltavat. Minulla tämäkin pullo kestää vuosia joten vaikka tuote on kallis, se on todella riittoisa. On toiminut sekä pitkissä että lyhyissä hiuksissa, pituuksia ja latvoja silottamassa sekä pientä kiiltoa tuomassa.

Morroccanoil öljy

Morrocanoilin Dry Shampoo on saanut vuoden 2017 Best Beauty Buy-tittelin Trendin ja Lilyn toimitukselta. Minulle sattui tulemaan sävy Brunette jota testasin hyvin varovasti vaaleanpunaiseen tukkaan :D tummien hiusten kuivashampoo sisältää hienoa riisitärkkelystä, joka imee öljyä, tuotekertymiä sekä tuoksuja, jättäen hiukset puhdistetuiksi ja raikkaiksi. Tuotteessa on myös uv-suoja sekä arganöljyä joka jättää hiukset luonnollisen kiiltäviksi. Minä käytän kuivashampoota päivää-paria ennen pesua. Tuo vähän latistuneeseen tukkaan kuohkeutta ja muotoiltavuutta. Kuivashampoo ajaa myös hyvin rakennesuihkeen asiaa. 

Morroccanoil Hydration kokemuksia

Hetkittäin kaipaan pitkää tukkaani koska sitä oli ihana hoitaa laadukkailla tuotteilla. Toisaalta se taas vaati enemmän hoitoa ja paremmat tuotteet. Kun valitsen shampoota ja hoitoainetta, otan aina kosteuttavaa tuotesarjaa. Moroccanoilin Hydration shampoo ja hoitoaine sisältävät E-vitamiinia sekä arganöljyä, jossa on runsaasti antioksidantteja. Kosteuttavat tuotteet palauttavat hiusten sileyden ja kiillon, jolloin niistä tulee taas helposti hallittavat. Tuotteissa ei ole sulfaatteja, fosfaatteja tai parabeeneja.

Shampoon koostumus on täyteläinen ja hyvin pesevä. Tätäkään ei tarvitse hölvätä vaan pieni määrä riittää puhdistamaan hiukset. Kosteuttava vaikutus tuntuu jo pesun jälkeen, hiukset eivät ole niin kuivan karheat kuin yleensä. Värinpoisto ja raidoitus ovat tehneet tehtävänsä, samaten suoravärien käyttö. Hiukseni ovat normaalia kuivemmat koska normaalin hoitoaineen sijaan minun on nykyään käytettävä suoraväri + hoitoaine yhdistelmää. Ei tule enää pitkiä muhituksia kuin yhteen aikaan.

Siksi nämä kosteuttavat tuotteet tulivatkin mulle testiin ihan kreivin aikaan. Kosteuttava hoitoaine täydentää hoitoa ja sitä kannattaakin pitää päässä muutama minuutti ennen huuhtelua. Tuoksu näissäkin on ihana ja arganöljy tekee taikojaan. Käytin näitä testijakson normaalisti käyttämieni tuotteiden sijaan ja kyllä vaan hiukset olivat paremman ja kosteamman tuntuiset. Ei niin kuivat ja karheat kuin yleensä. Helpommat selvittää ja tuoksuivat pesun jälkeen arganöljyltä.

Moroccanoil kokemuksia

Tuotteita saa IdHairin verkkokaupasta alennettuun kesähintaan. Normaalisti tämä setti maksaa 78 euroa mutta nyt sitä löytyy 54 eurolla. Mukaan tulee isokokoinen meikkipussi.

Muita Morroccanoil myyntipaikkoja ovat maahantuojan myymälät, Stockmann tavaratalo sekä verkkokauppa, parturi-kampaamot sekä hiustuotteita myyvät verkkokaupat. 

Onko sinulla Morroccanoil suosikkeja? Oletko koukussa legendaariseen arganöljyyn?

18 kommenttia:

  1. Morroccanoil Treatment hoitoöljy on mulle the juttu kaikista maailman hiustuotteista. Ihastuin siihen joitakin vuosia sitten, kun kampaajani suosituksesta ostin ekan pullon. Käyttäisin sitä varmaan vakituiseen, mutta en raaski niin kalliita tuotteita ostaa, mutta heti kun lakkaan köyhtymästä, niin ihan varmasti;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi siitä on saatavilla pienempiäkin pulloja, kuten tässä setissä oleva ;) mulla se tätäkin pienempi pullo kestää vuosia!

      Poista
  2. Nauratti tuo otsikko, sillä Moroccanoil tuo minulle huonon hiuspäivän :D

    Olen kokeillut hoitoöljyä useamman kerran, pienellä määrällä ja isommalla määrällä ja aina se tekee hiukset sähköisiksi! Onneksi ostin pullon vähän halvemmalla lentokentältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä :D harmi jos ei toimi! Oletko kokeillut kuivaan tai märkään tukkaan?

      Poista
    2. Molempiin! Tuon jälkeen kokeilin jotain muitakin öljyjä ja lähes poikkeuksetta aina sama lopputulos. Karheaan luonnontaipuisaan kuontaloon toivoisi öljyn sopivan, mutta ei vaan mulla toimi.

      Poista
    3. :/ mulla on just kuiva luonnonkihara ja öljy on se taikasana kun haluan latvoista freesimmät :)

      Poista
  3. Minä olen käyttänyt säännöllisen epäsäännöllisesti tuota hiusöljyä lähinnä suojaamaan latvoja. On mielettömän riittävää. Sain 10 ml:n näytteen jostain LivBoxista aikanaan ja siitä on vielä lähes puolet jäljellä. En tiedä hankinko lisää, kun tuo loppuu, koska periaatteesta en haluaisi käyttää cyclopentasiloxania yhtään mihinkään. Mutta tuo on kyllä hyvä tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tuo LivBoxissa tullut pullo käytössä, on ihan sairaan riittoisaa :)

      Poista
  4. Noita shampoita ois kiva kokeilla, en oo siis koskaan kokeillut. Öljyä oon kyllä käyttänyt ja se on aivan ihanaa! Tykkään myös sen tuoksusta tosi paljon.

    VastaaPoista
  5. Mä tykkään tuosta hoitoöljystä kyllä tosi paljon! Muitakin tuotteita olisi kyllä kiva kokeilla joskus. :)

    VastaaPoista
  6. Mulla noita näytteitä öljystä ja rakastan sitä tuoksua

    VastaaPoista
  7. Tykkään Moisture Repair -sarjasta. Veikkaisin, ettei inceissä ole kovin paljon eroa Hydration -sarjaan, mutta MR toimii vaan jotenkin paremmin omassa päässäni (ehkä siloittaa paremmin ja takkuja on vähemmän). Öljyä käytän myös, mutta lähinnä vain tuoksun vuoksi. Samanlaista silikoni-öljy-seosta kun saa paljon halvemmallakin. Avonin "arganöljyseerumista" taisin maksaa alle 2 euroa ja toimii ihan yhtä hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmaan ole, veikkaan minäkin melko samanlaisiksi. Arganeita on kyllä monella merkillä ja monella eri hintaluokalla, hyvä niin :) mutta tämä on kyllä jotenkin ainutlaatuinen enkä ihan vastaavaan tuoksuun ole törmännyt. Markettituotteissa on hyviä helmiä mutta pääosin pidän enemmän laadukkaista ja riittoisista kampaamotuotteista. Kuivaan ja karheaan luonnonkiharaan ei aina halvempien tuotteiden tehot riitä :)

      Poista
  8. Kuivashampoo ja öljy ovat Moroccanoil suosikkini. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3