lauantai 13. toukokuuta 2017

Helpompi tapa tehdä vesimarmorointi

Kun huomasin Cesarille tulleet uudet Whats Up Nails kynsikoristeet, halusin tilata "huijaus-marmorointi" laatan. Olin varma että ne loppuvat kuitenkin jos jään miettimään.

Whats Up Nails Marble To Perfection

Marble To Perfection laatassa on erilaisia vesimarmorointi kuvioita ja koska en osaa marmoroida, laatta on omiaan just mulle. Kuvioissa on ne perinteiset marmikset ja sitten pari erilaista.

Mietin ihan hitsin pitkään mitä teen. Mielessä oli tehdä leimadecalit joissa värittelen mustia leimoja. Mutta en osannut päättää värejä eikä aikaa pieleen menemiseen ollut. Mitä enemmän pähkäilin, sitä epävarmemmaksi tulin ja olin varma että pilaan tämänkin idean :D etten osaa marmoroida edes leimaamalla :D

Whats Up Nails Marble To Perfection

Tuli suorituspaineita ja lopulta päädyin tekemään yksinkertaiset mutta varmasti onnistuvat kynnet. Turkoosi lakka kultahipuilla on Picture Polish Fool´s Gold. Erittäin laadukas, kahdella kerroksella peittävä uniikki turkoosi. Parhaita PP lakkojani! Päällyslakka leimojen päällä Seche Vive ja leimauslakka on Konadin musta.

Konadista puheen ollen, olethan huomannut Cesarin tarjouksen jossa saat leimauslakan + stampperin yhteishintaan 7,90 e, tarjoukseen pääset tästä!

Picture Polish Fool´s Gold

Laatta toimii hyvin ja on kyllä kiva! Enemmän mielikuvitusta omaava saa tästä enemmän irti. Ennen olin kokeilunhaluinen ja rohkeampi, nykyään otan tylsästi varman päälle! Mutta ajattelin että tutustun laattaan ensin kunnolla ja sitten kun inspis iskee, teen jotkut hienommat!

Picture Polish Fool´s Gold

Ja se inspis muuten iski heti ja nämä kynnet tuntuivat ihan tylsiltä! Tein seuraavana nimittäin vähän vaikeammat kynnet. Tein liukuvärin kolmella värillä. Valkea Color Club French Tip, vaaleanpunainen NCLA Like Totally...Valley Girl ja punainen Essie B´aha Moment! Joka toiseen kynteen liuku toistepäin. Valkean sydän marmorointi leimaukset päälle, leimauslakka Konadin valkea. Päälle Seche Vive

P4230247.ORF

P4230234.ORF

Osaatko sinä marmoroida hyvin? Mitä keksisit tällä laatalla, olisko tämä sulle ihan omiaan?

P4230203.ORF

Seche Vive, laatta ja PiPo ostettu itse, muut saatuja.

22 kommenttia:

 1. Ihana toi vaaleanpunainen lakkaus 😍

  VastaaPoista
 2. Minä jätän suosiolla marmoroinnin niille jotka sen osaa ja leimaan! Onneksi on näitä laattoja! :D

  VastaaPoista
 3. Mulla on jo ostoslistalla tuo laatta helpottamaan elämää :D

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja toteutuksia! Oli kiva myös nähdä Fool's gold kynsillä kun pullossa se näyttää niin tummalta ettei ole tullut harkittua sitä. No, nyt on kyllä Funin uusi turkoosi jos yksi turkoosi kuukaudessa riittäisi 😀. En tiedä osaanko vesimarmoroida mutta teen sitä silti 😂. Joskus se on kivaa vaikka joskus taas ärsyttää se sotkun määrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en osaa ja minua ärsyttää pienetkin virheet. Siksi en marmoroi :D

   Poista
 5. Molemmat on ihania, tollasta liukua täytyy kokeilla. Mä saan mieleiseni kuvion ehkä yhteen kynteen marmoroinnissa, mutta vesi versio on helpompi kuin kuiva ja leimadecal ei vaan onnistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kuivamarmorointia pitäisi kokeilla. Leimadecalit on ihan helppoja kunhan väritys vaan onnistuu :)

   Poista
 6. No en todellakaan osaa :D Ihastelen aina näitä sun hienoja ja siistejä lakkauksia :)

  VastaaPoista
 7. Onpa nätit! Itse en osaa marmoroida tai koristella juuri lainkaan. :D

  VastaaPoista
 8. Fools gold näyttää vallan hurmaavalta. Vaaleanpunaiset kynnetkin on kauniit. :)

  Minä yritän sinnikkäästi opetella marmoroimaan. Yritysten välissä vaan on jostain syystä aika pitkä aika.. Mun on jotenkin vaikea hahmottaa, miten minkäkinlaiset kuviot tehdään.. Tämä laatta voisi helpottaa tuskailuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on se ongelma ettei kuvioista tule aina tismalleen samanlaisia ja aina joku epäonnistuu. Tuntuu sitten että kaikki meni pieleen ;D

   Poista
 9. Jihuu! Hienoa, että joku oli keksinyt vesimarmorointiin huijauskeinon! :D
  En pidä valehtelusta ja huijaamisesta, mutta tässä tapauksessa se on erittäinkin sallittavaa ja suorastaan suositeltavaa.
  Pari kertaa tullut kokeiltua vesimarmorointia, tuloksena niin järkyttävä sotku - ei kauheasti houkuta enää. Pieni ripaus kärsivällisyyttä toki saattaisi auttaa onnistumiseen... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sotku on mullakin se syy ettei jaksa. Tällä laatalla onnistuu vähän siistimmin ;) ja kun käyttää enemmän mielikuvitusta niin tällähän keksii vaikka mitä ;)

   Poista
 10. Toi laatta ois kyllä mulleki omiaan. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3