torstai 11. toukokuuta 2017

Whats Up Nails vinyylit

Sain testiin CesarsShopin maahantuoman uuden merkin Whats Up Nailsin kynsivinyylejä.

Heartbeat kuvio on aina näyttänyt jännältä joten valitsin niitä testiin. Kynsilakaksi halusin jotain punaista tai pinkkiä joten nyt oli hyvä hetki testata uusia Treat Collectionin kevätlakkojani. Valitsin sävyn Blushing Blooms koska mulla tulee harvoin käytettyä näin lämmintä sävyä.

Treat Collection Blushing Blooms

Tänän keväänä olen ollut ihastunut pinkkeihin ja haaveillut tälläisestä lämpimästä lakasta cremelaadulla. Blushing Blooms on lämmin korallinpunainen creme. Koostumus on täyteläinen, kahdella kerroksella peittävä. Lakka levittyy aika liukkaasti ja tulee hiukan mieleen jellylakka mutta tämä peittää yhtä hyvin kuin creme. Muistakaa kuivattaa lakkakerrokset hyvin ja käyttää vinyylien alla pikakuivattajaa ( minulla Glisten & Glow ).

Treat Collection Blushing Blooms

Lakka kun ei saa olla märkää, muuten vinyyli repii kaikki lakkakerrokset mukanaan. Selkeästi vinyylien tullessa muotiin, käytin niitä enemmän. Sittemmin ne ovat jääneet aika harvalle käytölle. Rock Nail Stareja käytin jonkun verran mutta siksak-kuvioita en enää ollenkaan. Pitäisi kyllä koska ne ovat tosi kivoja! Ehkä innostun taas enemmän koska Whats Up Nailsin vinyyleissä on taas uudenlaisia ja uniikkeja kuvioita! Ja kiva että vinyylejä saa ihan suomesta eikä tarvitse tilata ulkomailta.

Whats Up Nails Heartbeat Vinyls

Whats Up Nails Heartbeat Vinyls

Lakkasin kaikki kynnet Blushing Bloomilla. Nimettömään ja keskisormeen laitoin pikakuivattajan päälle, muihin kynsiin kokeilin Treat Collectionin Fast Drying Top Coatia. En tiennyt onko se miten nopeasti kuivuva niin en halunnut riskeerata vinyylien kanssa. Kun pikakuivattaja oli kuiva, laitoin kynsille vinyylit ja töpötin kuvioon valkeaa OPI Put A Coat On lakkaa. Hetken kuivatus ja vinyylien irrotus pinseteillä. Näihinkin kynsiin Treatin päällyslakkaa. Fast Drying Top Coat kuivuu nopeasti ja antaa hyvän kiillon. Mutta pitää testailla sitä enemmän ja kertoa sitten lisää.

Joko sinä olet hurahtanut Whats Up Nailsin vinyyleihin? Tai herkullisiin kevätlakkoihin?

Treat Collectionin 5-free lakat myy eleven ja Biodelly. Lakat olen saanut blogin kautta.
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

 1. Olen hurahtanut kaikkiin WhatsUpin tuotteisiin 😀. Laadukasta kamaa. Tosi kiva toteutus vinyylin kanssa. Itselläni on jo toka Treat Collectionin pikakuivattaja menossa. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla että on hyvä pikakuivattaja :)

   Poista
 2. Ihanan raikkaan värinen lakka :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3