torstai 18. toukokuuta 2017

Minun horoskooppi kynsilakkani; Rapu

En muista onko minulla ikinä ollut oman horoskooppimerkkini kynsilakkaa. Muistelen että vastaavia olisi ollut China Glazella vai sekoitanko johonkin toiseen merkkiin? 
Kuitenkin, tällä hetkellä ainut tietämäni horoskooppi kynsilakkasarja on NCLA:lla. Minä olen horoskoopiltani Rapu.

NCLA Zodiac Cancer

P4240019.ORF

Zodiac -sarjan lakkani on Cancer - Rapu. Osa NCLA:n Zodiac lakoista on tosi hienoja, osa vähemmän kivoja. Onneks mun lakka sattuu just olemaan hieno! Cancer on vaalea nude vihreällä shimmerillä. Shimmer erottuu enemmän pullossa mutta näkyy kynsilläkin hentona vivahduksena. Haasteellinen kuitenkin kuvata ja luovuin macrokuvien suhteen! Zodiac pulloissa on kultainen korkki ja tekstit, muutoin korkki on musta NCLA lakoissa.

ps. NCLA hoitotuotteet sekä lakat ovat vielä alennuksessa CesarsShopissa, ihan ehdottomasti nyt kannattaa hankkia ne mieltä vaivaavat värit ;)

P4240024.ORF

NCLA Zodiac Cancer

NCLA Zodiac Cancer

Cancer oli yllättävän hyvä levittää. Voi olla että aluslakastani oli apua, kokeilin nimittäin ensimmäistä kertaa Color Clubin CC-aluslakkaa. Kiinnostuin tästä koska tämä sisältää keratiinia eli samaa kynttä vahvistavaa ainesosaa mitä CND Rescue RXx:ssä on. Color Clubin CC-lakka on hieman paksumpaa kuin normi aluslakka ja väriltään kynnen peittävää nudea. Se ei sovellu yksinään käytettäväksi koska levittyy raidoittuen mutta erittäin hyvä vaikka nudelakan alla. Antaa hieman lisää väriä ja tämäkin Cancer-lakka selvisi kahdella kerroksella. Kerron CC:stä lisää kunhan testailen sitä enemmän. 

NCLA swatches

Alunperin idean kynsiin sain makkarin tyynystäni. Mulla oli mielessä leimata vaalealla ja tummalla violetilla. Värilakan piti olla vaalea ja koska Cancer oli testaamatta, päätyi se värilakaksi manikyyriin.

Kynsien leimaus

Leimaus on Born Pretty Storen BP-L005 laatasta. Leimauslakat ovat violetit MoYou Nailsilta. Päällyslakkana mulla on kultainen holo top coat INM:ltä. Pitää käyttääkin loppuun kun aika vanha on. Antaa hyvin hentoa kimallusta lakkaukseen ja pikakuivattaa! Sopii myös leimausten päälle.  

NCLA Cesarsshop

En ole ihan varma tuliko leimauksista kivat. Idea vaikuttaa aina päässä hyvältä mutta toteutus ei sitä aina ole :D NCLA Cancer-lakka saa seuraavan kerran kaverikseen vaikka kivat kukkatarrat, nyt se tuntui jopa taittavan liilaan violettien leimojen ansiosta. Mikä lie silmänkääntötemppu mutta pitääpä lakata lakalla uudelleen vaikka omien synttäreiden aikaan!

P4250001.ORF

NCLA kynsilakat / CesarsShop, saatu
Color Club CC-aluslakka / CesarsShop
Inm Hologram Top Coat / CesarsShop, saatu
Koristeniitit / CesarsShop, saatu

Onko sinulla oma horoskooppilakkasi? Joko olet hyödyntänyt NCLA alennukset?

22 kommenttia:

 1. Rapu lakka on nätti. Oma merkki oli ihan tylsä musta.. plääh!
  Olipa hyviä tarjouksia. Mutta nyt on pakko olla ostamatta 😆

  VastaaPoista
 2. En ole tullut hankkineeksi vaikka olisihan sellainen kiva olla :D NCLA-horoskooppilakka omalla kohdallani näyttäisi kyllä aikasta kivalta (https://www.cesarsshop.fi/epages/cesarsshop.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015052705/Products/NCLA211) - hmm... :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis lakkaus! Mulle tulee aina noin vaaleiden lakkojen kanssa hirveä vimma koristella. :) Rapukin oikein huusi että KORISTELE MINUT! Ja yleensä sitten menee överiksi.. Nämä ei kyllä ole överit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mutta seuraavan kerran hillitymmin. Nyt tuo nätti lakka jäi vähän peittoon!

   Poista
 4. Onpas ihana lakkaus! Näyttihän tuolla Gemini - lakkakin olevan, mutta en niin fanita keltaista ainakaan kynsilakoissa. :D Keltainen kyllä yleisimmin taidetaan mainita Kaksosen väriksi. En kyllä muuten ole törmännyt horoskooppilakkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mä tykkään keltaisista, oikeastaan kaikista keltaisen eri vivahteista!

   Poista
 5. Taas niin nätti sävy. :) Mun horoskooppilakka on klassisen punainen, mutta kun sellaisia on jo pari niin taidan jättää sen vielä toistaiseksi hyllyyn. Mutta muutoin tuolta alesta löytyisi vaikka mitä. :D

  VastaaPoista
 6. Harmi ettei Kaksos-sävy oikein nappaa :/ Eikös Dollish Polishilla ollut jokin horoskooppikivi-kokoelma? Muistan vain että "oma" sävy oli Pearl... jotain... 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olikin, sitä mä muistelin! Mulla oli siitä yksi syntymäkivi-lakka :)

   Poista
 7. Minäkin olen rapu :) Tosin tämä lakka jää hankkimatta, kun mulla on edelleen testaamatta se Essencen avaruuslakka missä on vaalea pohja ja vihreää shimmeriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on se essence mutta en varmaan ota käyttöön kun on tämä :)

   Poista
 8. Jollain merkillä oli birth stone tmv kokoelma. Olisko sit just ollut tuo Dollish Polish. Se tuli itsellekin ekana mieleen...
  Ei ole horoskooppilakkaa, tuskin tuleekaan. Oinas on "yllättäin" kirkkaanpunainen.
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkkaanpunainen on nätti väri :) joo se oli tuo Dollish Polish, nyt sen muistakin!

   Poista
 9. Härkä on aika boring pinkki, mut sit taas kalat ja vesimies on upeita! <3

  VastaaPoista
 10. Joo, täällä myös yksi kaksonen. Ihan joka kerta kaikki omat horoskooppi lakat/korut jne. on rumia, muilla kivemmat :'D Poikkeuksen tekee KBShimmer, jonka kesäkuun lakka on musta ja se miulla onkin :D

  Itse tosin voisin huijata, sillä olen syntynyt pahaan aikaan, että joidenkin mukaan olen Rapu (riippuu mitä lehteä lukee), tosin tämä NCLA:n Rapu ei sytytä :D

  Tosi usein Even mainitsema Pearl on ainakin koruissa ja se on joko valkoinen tai pinkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Horoskooppilakat on mielenkiintoisia, miksipä ei voisi toiseltakin merkiltä toista hankkia :)

   Poista

Kiitos kommentista <3